Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2012. november 11. - 21:06
http://www.topmarato...ds/tmo_2012.pdf
Írta 2012. október 10. - 15:57
Írta 2012. október 10. - 10:57
Szerintem ha nem lesz valaki, aki kiszámítja a szövi helyett és megszervez mindent az eredményhirdetéssel kapcsolatban akkor igen. Erõsen úgy tûnik, hogy jelenleg nincs szövetség.Jól értem, hogy idén a Magyar Kupa, mint olyan, fejetlenség miatt teljesen elmaradt? Csak mert ranglistát, pontszámítást, sehol sem látok.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. október 10. - 10:23
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. szeptember 23. - 08:12
Szerintetek lehet arra számítani , hogy a top maraton sorozat összetett eredményei fenn lesznek valahol?
Ahogy látom a topmaraton.hu-n még mindig a Bükk marci eredményei a legfrissebb hírek.. :-(
Lehetséges, hogy csak a top maraton díjkiosztó idejében ( nov17) fognak felkerülni az eredmények?
Ki kezeli ezeket egyáltalán?
nem, 1-2 héttel elõtte azért biztos felrakják :-)
Írta 2012. szeptember 22. - 19:41
Ahogy látom a topmaraton.hu-n még mindig a Bükk marci eredményei a legfrissebb hírek.. :-(
Lehetséges, hogy csak a top maraton díjkiosztó idejében ( nov17) fognak felkerülni az eredmények?
Ki kezeli ezeket egyáltalán?
Írta 2012. szeptember 03. - 16:56
nézzétek mit gugliztam:
http://www.eisenkram...ontszamitas.xls
Oh köszönet :-) Így már értem, hogy miért van az, hogy a nõknél egyik versenyen 1 pontot kap a pl a 9. a másikon meg 190-et.
Írta 2012. szeptember 03. - 16:36
Írta 2012. szeptember 03. - 15:06
Ezt szomorúan hallom, mert nem volna azt egy olyan nagy dolog kimatekozni az utolsó verseny után.
Továbbá olyan fura, hogy nincs sehol egy egyértelmû pontszámítási rendszer fent az oldalon, ha már versenysorozatról van szó. Már nem mintha nagy csudára számítanék, de azért érdekelne az összetett, ha már sikeresen végigcsináltam mind a négy versenyt.
Hát igen. Régen fent volt, de valami érthetetlen ötlettõl vezérelve leszedték...
Írta 2012. szeptember 03. - 13:49
November elõtt semmiképp se számíts rá.
De a decemberen sem szabad meglepõdni...
Ezt szomorúan hallom, mert nem volna azt egy olyan nagy dolog kimatekozni az utolsó verseny után.
Továbbá olyan fura, hogy nincs sehol egy egyértelmû pontszámítási rendszer fent az oldalon, ha már versenysorozatról van szó. Már nem mintha nagy csudára számítanék, de azért érdekelne az összetett, ha már sikeresen végigcsináltam mind a négy versenyt.
Írta 2012. szeptember 03. - 13:14
A Top Maraton sorozat összetett eredményeit mikor szokták közölni? Remélem nem csak valamikor jövõ márciusban...
November elõtt semmiképp se számíts rá.
De a decemberen sem szabad meglepõdni...
Írta 2012. szeptember 03. - 11:01
Írta 2012. augusztus 31. - 15:30
Írta 2012. augusztus 25. - 23:58
Dante, te ugye ott is tekertél, ahol az eleje, a profik tolták?
Eurosport összefoglaló: Sellaronda Hero 2012 Eurosport összefoglaló - YouTube
Kissé késõn veszem észre, hogy ide írtál - képzeld, az utolsó 10 métertõl eltekintve igen. Ugyanis a gyengébb (én pl.) bringások fel tudnak menni az olyan meredekeken is, mert például nem 30-32 a legkisebb fokozatunk. De mondom, lehet más versenyen voltál, mert érdekes módon nekem mindig volt kaja a frissítõkön, meg szelet, meg tabletta, s a láncomat is meg tudták szerelni a technikai zónában, pedig eléggé durván meg volt tekeredve. De ahogy olvasom ti elég sok helyen beletoltatok, nem lehet, hogy nem használtok kistányért, s csak ennyi a baj?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. augusztus 21. - 18:34
Frissítõpont tekintetében az idei év lehetett a kivétel.
Elég bõséges frissítõpontok voltak. Az abszolút nyerõ a pálinka volt Mikor elõször megláttam, nem hittem el, de mikor pár helyi formával elindultunk a frissítõrõl, már éreztem, hogy õk bizony fogyasztottak is rendesen
Mondjuk nem tartom túl szerencsés dolognak, de õk tudják... egy esetleges baleset esetén érdekes helyzetbe kerülnének a szervezõk.
Írta 2012. augusztus 21. - 18:11
Frissítõpont tekintetében az idei év lehetett a kivétel.El persze, mondjuk én nem pálinkáztam még soha frissítõ ponton és itt sem, de például sózott görögdinnyét itt ettem és nem volt rossz! A második napi maraton befutója az xco pályán van, nem szívbajoskodnak, ja igen és a rövid távnak is! :cool2:
Írta 2012. augusztus 21. - 18:03
Elolvastad?
El persze, mondjuk én nem pálinkáztam még soha frissítõ ponton és itt sem, de például sózott görögdinnyét itt ettem és nem volt rossz! A második napi maraton befutója az xco pályán van, nem szívbajoskodnak, ja igen és a rövid távnak is! :cool2:
Írta 2012. augusztus 21. - 17:58
Csak megerõsíteni tudom, nagyon jó kis verseny, mi már kétszer voltunk kint a második napon, a frissítõ pontok Ausztriát idézik.
Elolvastad?
Írta 2012. augusztus 21. - 17:47
Példaértékû frissítõ a verseny 2. napján.
Horal Alto MTB Maraton, Szlovákia
Csak megerõsíteni tudom, nagyon jó kis verseny, mi már kétszer voltunk kint a második napon, a frissítõ pontok Ausztriát idézik.