Nnnnna megszületett a Top Maraton összesített eredmény. Alig több, mint 2 hónap kellett hozzá. ]
Grat az eredményedhez!

Nnnnna megszületett a Top Maraton összesített eredmény. Alig több, mint 2 hónap kellett hozzá. ]
Szerintem ha nem lesz valaki, aki kiszámítja a szövi helyett és megszervez mindent az eredményhirdetéssel kapcsolatban akkor igen. Erõsen úgy tûnik, hogy jelenleg nincs szövetség.Jól értem, hogy idén a Magyar Kupa, mint olyan, fejetlenség miatt teljesen elmaradt? Csak mert ranglistát, pontszámítást, sehol sem látok.
A sebesség mindent megold.
Szerintetek lehet arra számítani , hogy a top maraton sorozat összetett eredményei fenn lesznek valahol?
Ahogy látom a topmaraton.hu-n még mindig a Bükk marci eredményei a legfrissebb hírek.. :-(
Lehetséges, hogy csak a top maraton díjkiosztó idejében ( nov17) fognak felkerülni az eredmények?
Ki kezeli ezeket egyáltalán?
nézzétek mit gugliztam:
http://www.eisenkram...ontszamitas.xls
Ezt szomorúan hallom, mert nem volna azt egy olyan nagy dolog kimatekozni az utolsó verseny után.
Továbbá olyan fura, hogy nincs sehol egy egyértelmû pontszámítási rendszer fent az oldalon, ha már versenysorozatról van szó. Már nem mintha nagy csudára számítanék, de azért érdekelne az összetett, ha már sikeresen végigcsináltam mind a négy versenyt.
November elõtt semmiképp se számíts rá.
De a decemberen sem szabad meglepõdni...
A Top Maraton sorozat összetett eredményeit mikor szokták közölni? Remélem nem csak valamikor jövõ márciusban...
Dante, te ugye ott is tekertél, ahol az eleje, a profik tolták?
Eurosport összefoglaló: Sellaronda Hero 2012 Eurosport összefoglaló - YouTube
Frissítõpont tekintetében az idei év lehetett a kivétel.
Frissítõpont tekintetében az idei év lehetett a kivétel.El persze, mondjuk én nem pálinkáztam még soha frissítõ ponton és itt sem, de például sózott görögdinnyét itt ettem és nem volt rossz!
A második napi maraton befutója az xco pályán van, nem szívbajoskodnak, ja igen és a rövid távnak is! :cool2:
Elolvastad?
Csak megerõsíteni tudom, nagyon jó kis verseny, mi már kétszer voltunk kint a második napon, a frissítõ pontok Ausztriát idézik.
Példaértékû frissítõ a verseny 2. napján.
![]()
Horal Alto MTB Maraton, Szlovákia