Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Nnnnna megszületett a Top Maraton összesített eredmény. Alig több, mint 2 hónap kellett hozzá.

http://www.topmarato...ds/tmo_2012.pdf

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Elég komolytalannak tûnik ez az egész Mk Kupa és Top maraton sorozat is számomra,én már év elején megfogadtam hogy nem igazán veszem komolyan,igy is tettem/kivéve xcm ob/ inkább jövõre még több szlovák versenyre fogok elmenni a magyar versenyek helyett ott már most megvan a 2013-as Maraton kupasorozat versenynaptár tervezete!!! még biztos lesz 1-2változásCyklomaratónska séria nálunk mikor lesz ez majd huuuuuuuuuuuuu de sokára.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jól értem, hogy idén a Magyar Kupa, mint olyan, fejetlenség miatt teljesen elmaradt? Csak mert ranglistát, pontszámítást, sehol sem látok.

Szerintem ha nem lesz valaki, aki kiszámítja a szövi helyett és megszervez mindent az eredményhirdetéssel kapcsolatban akkor igen. Erõsen úgy tûnik, hogy jelenleg nincs szövetség.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jól értem, hogy idén a Magyar Kupa, mint olyan, fejetlenség miatt teljesen elmaradt? Csak mert ranglistát, pontszámítást, sehol sem látok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Szerintetek lehet arra számítani , hogy a top maraton sorozat összetett eredményei fenn lesznek valahol?
Ahogy látom a topmaraton.hu-n még mindig a Bükk marci eredményei a legfrissebb hírek.. :-(

Lehetséges, hogy csak a top maraton díjkiosztó idejében ( nov17) fognak felkerülni az eredmények?

Ki kezeli ezeket egyáltalán?

nem, 1-2 héttel elõtte azért biztos felrakják :-)

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Szerintetek lehet arra számítani , hogy a top maraton sorozat összetett eredményei fenn lesznek valahol?
Ahogy látom a topmaraton.hu-n még mindig a Bükk marci eredményei a legfrissebb hírek.. :-(

Lehetséges, hogy csak a top maraton díjkiosztó idejében ( nov17) fognak felkerülni az eredmények?

Ki kezeli ezeket egyáltalán?

Tûzvirág

Tûzvirág

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

nézzétek mit gugliztam:
http://www.eisenkram...ontszamitas.xls

Oh köszönet :-) Így már értem, hogy miért van az, hogy a nõknél egyik versenyen 1 pontot kap a pl a 9. a másikon meg 190-et.

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
nézzétek mit gugliztam:
http://www.eisenkram...ontszamitas.xls

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Ezt szomorúan hallom, mert nem volna azt egy olyan nagy dolog kimatekozni az utolsó verseny után.
Továbbá olyan fura, hogy nincs sehol egy egyértelmû pontszámítási rendszer fent az oldalon, ha már versenysorozatról van szó. Már nem mintha nagy csudára számítanék, de azért érdekelne az összetett, ha már sikeresen végigcsináltam mind a négy versenyt.

Hát igen. Régen fent volt, de valami érthetetlen ötlettõl vezérelve leszedték...

Tûzvirág

Tûzvirág

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

November elõtt semmiképp se számíts rá.
De a decemberen sem szabad meglepõdni...

Ezt szomorúan hallom, mert nem volna azt egy olyan nagy dolog kimatekozni az utolsó verseny után.
Továbbá olyan fura, hogy nincs sehol egy egyértelmû pontszámítási rendszer fent az oldalon, ha már versenysorozatról van szó. Már nem mintha nagy csudára számítanék, de azért érdekelne az összetett, ha már sikeresen végigcsináltam mind a négy versenyt.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

A Top Maraton sorozat összetett eredményeit mikor szokták közölni? Remélem nem csak valamikor jövõ márciusban...

November elõtt semmiképp se számíts rá.
De a decemberen sem szabad meglepõdni...

Tûzvirág

Tûzvirág

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
A Top Maraton sorozat összetett eredményeit mikor szokták közölni? Remélem nem csak valamikor jövõ márciusban...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
XCM Magyar Kupa összetett pontszámok merre találhatók? Az mmtbszsz.hu-n biztos jól eldugták, mert nem találtam semmi ilyet.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante, te ugye ott is tekertél, ahol az eleje, a profik tolták? :)
Eurosport összefoglaló: Sellaronda Hero 2012 Eurosport összefoglaló - YouTube

Kissé késõn veszem észre, hogy ide írtál - képzeld, az utolsó 10 métertõl eltekintve igen. Ugyanis a gyengébb (én pl.) bringások fel tudnak menni az olyan meredekeken is, mert például nem 30-32 a legkisebb fokozatunk. De mondom, lehet más versenyen voltál, mert érdekes módon nekem mindig volt kaja a frissítõkön, meg szelet, meg tabletta, s a láncomat is meg tudták szerelni a technikai zónában, pedig eléggé durván meg volt tekeredve. De ahogy olvasom ti elég sok helyen beletoltatok, nem lehet, hogy nem használtok kistányért, s csak ennyi a baj?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

trezi

trezi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Frissítõpont tekintetében az idei év lehetett a kivétel.

Elég bõséges frissítõpontok voltak. Az abszolút nyerõ a pálinka volt :D Mikor elõször megláttam, nem hittem el, de mikor pár helyi formával elindultunk a frissítõrõl, már éreztem, hogy õk bizony fogyasztottak is rendesen :D
Mondjuk nem tartom túl szerencsés dolognak, de õk tudják... egy esetleges baleset esetén érdekes helyzetbe kerülnének a szervezõk.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

El persze, mondjuk én nem pálinkáztam még soha frissítõ ponton és itt sem, de például sózott görögdinnyét itt ettem és nem volt rossz! :) A második napi maraton befutója az xco pályán van, nem szívbajoskodnak, ja igen és a rövid távnak is! :cool2:

Frissítõpont tekintetében az idei év lehetett a kivétel.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Elolvastad? :)

El persze, mondjuk én nem pálinkáztam még soha frissítõ ponton és itt sem, de például sózott görögdinnyét itt ettem és nem volt rossz! :) A második napi maraton befutója az xco pályán van, nem szívbajoskodnak, ja igen és a rövid távnak is! :cool2:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Csak megerõsíteni tudom, nagyon jó kis verseny, mi már kétszer voltunk kint a második napon, a frissítõ pontok Ausztriát idézik.

Elolvastad? :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Példaértékû frissítõ a verseny 2. napján. :D
Horal Alto MTB Maraton, Szlovákia

Csak megerõsíteni tudom, nagyon jó kis verseny, mi már kétszer voltunk kint a második napon, a frissítõ pontok Ausztriát idézik.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ugye, azt a pénzvisszakérést nem gondoltad komolyan?!