Szia H.Zoli
Gondolom a a Janitól nem fél órával azelõtt kérték el a képeket, hogy én átutaltam a pénzt, valamint nekem elküldte a fizetett fotót , mert ha abból pálya fotó lett akkor vízjelezni kellett volna. És ha a spéci elkérte tõle a képeket akkor gondolom fizet is érte valamit. HA viszont fizet, akkor bízom benne, hogy a Jani legközelebb azt az egy fotót ingyen küldi azoknak akik hasonlókép jártak mint én.
-nektek fotósoknak pedig tényleg jó lenne összefogni!!! Bár lehet így kisebb a bevétel, de talán biztosabb. Gondolj bele, biztos emlékszel arra hogy a sportograf.de tavaly milyen kép csomagot biztosított a Duna maratonon. Több fotós, több kép.... nagyon jó kis csomagot vagy képeket lehetett venni. Remélem idén is jönnek, bár jobban örülnék, ha magyar fotósokat támogathatnék olyan formán, hogy inkább az õ képüket veszem meg, mert az legalább olyan minõségû, mennyiségû, és árú.
Szerintem Jani már vagy egy napja árulta a képeit, mikor a kérés befutott hozzá.
Azt, hogy milyen feltételekkel adta a képeit, nem tudom és nem is rám tartozik.
Hogyne emlékeznék, utána tettem fizetõssé a képeimet és Jani is követte a példámat.
Nem nagyon tudnánk konkurálni egy PROFI, fõállásban sok fotóst alkalmazó, milliós felszereléseket használó, a rendezõk által támogatott, a verseny közbeni helyváltoztatást megoldani tudó, egyszerre több versenyen jelen lenni tudó, profi informatikával rendelkezõ nagy múltú sportfotós céggel. A csomagokról pedig annyit, hogy tavaly figyelmesen megnéztem a képeiket, mert ugye a jótól nem szégyen tanulni, és azt láttam,hogy sok csomagban egy csomó azonos kép volt, illetve rengeteg olyan, amit mi a Janival már az elsõ körben kukáznánk. Sorozatokat lõttek és az azonos háttér elõtt csak a bringás helyzete változott, ahogy haladt. Így könnyû egy rajtszámról 20db-os csomagot kínálni.
Crosskovira még biztos kimegyek, ha másért nem, akkor a Sportograftól ellesett technika kigyakorlása miatt. Nem olyan egyszerû, de addig nem nyugszom, amíg nem tudok ilyen képeket nagy biztonsággal készíteni:
http://www.richter-w...raf-6498383.jpgA többi verseny nekem bizonytalan, talán még a 24h vehetõ többé-kevésbé tervezettnek. Egyszerûen nem éri meg.