Jelentkezz be Regisztrálj

Maratonok
Írta 2012. április 30. - 20:58

Írta 2012. április 30. - 20:35

- Ördögoldal nagytányéros slickdózer lett
Krosszmotorral jártad be a pályát? Mert max. arról tûnhetett nagytányérosnak az Ördögoldal... Legalábbis szerintem nem sokkal könnyebb kitekerni mint tavaly.
Írta 2012. április 30. - 20:32

zcs, én is korán érkezem, kb 8 körül
de aludni szeretnék legalább 1 órát, éjszakás vagyok..
Csúnya gyomorrontásom van, remélem tudok menni!... :-/
Írta 2012. április 30. - 20:07

de aludni szeretnék legalább 1 órát, éjszakás vagyok..
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2012. április 29. - 20:45

vérmérséklettõl függõ az érkezés
én 9 - fél 10 körülre akkor is odamennék, ha már rendben lenne a nevezésem.
fél óra elmegy a nevezéssel úgyis, utána pakolászás, bemelegítés és már 11 óra is van.
ügyesen! majd mondd el, hogy milyen érzés az elsõ maraton verseny
:-) Köszi az infót! Kimegyek jó korán, biztos, ami biztos! Persze ma is tekertem egy olyat, hogy teljesen K.O. vagyok, mert nem bírom elviselni, hogy ilyen jó az idõ és nem sportolok. :-P
Csak magyar versenybõl lesz elsõ amúgy ez a Buda M., Ausztriában már versenyeztem 1x, még 2 éve. ;-)
Írta 2012. április 29. - 09:22

Írta 2012. április 29. - 08:29

én 9 - fél 10 körülre akkor is odamennék, ha már rendben lenne a nevezésem.
fél óra elmegy a nevezéssel úgyis, utána pakolászás, bemelegítés és már 11 óra is van.
ügyesen! majd mondd el, hogy milyen érzés az elsõ maraton verseny

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2012. április 29. - 08:16

11-kor lesz a start; de gondolom lehet tolongás és a jó idõ miatt sok ember...
(Életem elsõ magyar maratonja lenne:-P)
Írta 2012. április 28. - 22:25

Én például lefelé és fölfelé is szeretek menni. Mentünk ma egy Szilvás hosszút, jelezném is a sok nyavajgónak, hogy még a Csilla (barátnõm) is végigjött simán, s élvezte.
Ellenben, döbbenetes állapotban az erdõ:
- a Bánkút után a sodrós-kalandos lefelét 30 centi avar borítja, kissé rulettnek éreztem
- az erdõ telis-tele gallyakkal, kb 20szor álltam meg faág miatt, ami beékelõdött a küllõk közé
- a Sziklakert utáni szûk meredek ösvényt teljesen megsemmisítette az erdészet, 5 centi magasságban hagyott gumiszaggató csejecsonkok, rengetek faág, apokaliptikus állapotok, csak óvatoskodva, s a végén a bringát a vállunkra vetve tudtuk megoldani
- a vízátfolyasos sotter-lejtõn az árkok kimélyültek csúnyán
Az avart majd lemossa a májusi özönvíz.

Majd találnak új nyomot vagy szopatás lesz. (vagy középtáv?

A sebesség mindent megold.
Írta 2012. április 28. - 22:15

Ellenben, döbbenetes állapotban az erdõ:
- a Bánkút után a sodrós-kalandos lefelét 30 centi avar borítja, kissé rulettnek éreztem
- az erdõ telis-tele gallyakkal, kb 20szor álltam meg faág miatt, ami beékelõdött a küllõk közé
- a Sziklakert utáni szûk meredek ösvényt teljesen megsemmisítette az erdészet, 5 centi magasságban hagyott gumiszaggató csejecsonkok, rengetek faág, apokaliptikus állapotok, csak óvatoskodva, s a végén a bringát a vállunkra vetve tudtuk megoldani
- a vízátfolyasos sotter-lejtõn az árkok kimélyültek csúnyán
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2012. április 26. - 21:15

Látod! Mi lett volna akkor belõlem! :-DMég szerencse hogy Nagykõrösön nincs felvonó
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. április 26. - 20:47

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. április 26. - 15:24

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. április 26. - 13:18

Írta 2012. április 26. - 12:37

Biztos? Szerintem lefelé legalább annyira lehet szenvedni, mint felfelé. Felfelé meg szintén lehet élvezni.Ez nagy igazság! De az is, hogy felfelé csak szenvedni lehet, lefelé meg élvezni! :-)
Írta 2012. április 26. - 12:10

Ez nagy igazság! De az is, hogy felfelé csak szenvedni lehet, lefelé meg élvezni! :-)A maratonokat felfelé lehet megnyerni, lefelé csak elveszíteni lehet.
(tudom a profik nem azért mennek hogy élvezzék, hanem hogy nyerjenek, de õk a kissebbség)
Picasa _Alex_
Írta 2012. április 25. - 21:20

Írta 2012. április 25. - 21:04

Írta 2012. április 25. - 17:31

Ja, maraton és nem hillclimb topic.Abban meg van lefelé is, ha jól tudom. Csak itthon merülhet fel, hogy egy maraton topicban nem eshet szó a lefelérõl. Mert mint a videón is látszik északi szomszédainknál (szlovákoknál is) vannak nehéz lejtmenetek a távokon. Bár én az itthoni maratonokon látok olyan csudákat, hogy nem is értem, hogy lehet ott elesni. Ezért szerintem belefér egy kis lefelé diskurzus. Bocs Jani, ha kibillentettünk a lelki egyensúlyodból:-)
Igen, a maraton útvonalán van. De ha valaki elmegy egy ilyen kurzusra, az azért megy, hogy biztonságban, segítség mellett fejlessze tudását. Ha megy a dolog alacsonyabb nyereggel, mehet feljebb. DE ezt írtam is.
A maratonokat felfelé lehet megnyerni, lefelé csak elveszíteni lehet.
Írta 2012. április 25. - 15:13

Igen, a maraton útvonalán van. De ha valaki elmegy egy ilyen kurzusra, az azért megy, hogy biztonságban, segítség mellett fejlessze tudását. Ha megy a dolog alacsonyabb nyereggel, mehet feljebb. DE ezt írtam is.