Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Most január végén lesz egy kismûtétem. A lábadozás kb február vége felé tehetõ, addig szó szerint esélye sincs hogy én kerékpárra üljek, mert az ülés kicsit gázos lesz. Szerintetek ha márciusban kezdem el a felkészülést, akkor vajon az idei formámat meg tudom tartani?
" A Cube el van vetve! "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ha jól van megtervezve a mez, és a felirat sem tiszta fekete, hanem mondjuk az is színes, akkor a másfajta színû mezen kívül nincs semmilyen többletköltség, hiszen a nyomat maga gyakorlatilag ugyanaz....oké, a szponzorok logóinál lehet variálás, de ilyen 600-700 darabos (hát még ha 1000 darab lenne!) nagyságrendben már nem olyan nagy összeg egy kis variálás a nyomatban, a fekete/fehér színek invertálását pedig bármelyik képszerkesztõ programmal max. fél óra elkészítenie annak is, aki nem ért hozzá...és azért a nevezési díjba csak beleférne egy ilyen mez, nem?

póló: én szeretem õket, itthon hordom, meg tesin/sporthoz, ahol amúgy is leizzadnék...viszont ez az abszolút légzáró minta nem túl jó csak úgy hordani...:(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hány éves vagy??? Lehet, rosszul tippeltem az életkort, de azt hittem, a 12.-et már betöltötted.
Meg a vonatozás is abszolút pöpec, nem érdemes lebecsülni, fõleg, ha az ember lemegy elõzõ este, és van ideje ismerkedni, bulizni...
Illetve emlékszem, egyszer egy barátnõmmel stoppal jöttünk haza Bpre...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

PBG: próbálj betársulni valaki mellé kocsiba/közös vonatozásba, illetve esetleg szállásba - már ha egyedül elengednek...

Ja... ez lenne az igazi... csak még nem nagyon akarnak elengedni.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Azért nem kellene mondani , hogy 100 ft-os póló( lehet hogy annyiba kerül ) .
Veszel a Hervisben 1 adidas polot az sem jobb minõségû!

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 posts

Én a magyar viszonyokat ismerve azon is meglepõdnék, ha ez az egész megvalósulna.

ja. nem lenne elég nagy kasza.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nagyon jó ötletnek tartom a mezt, én nagyon örülnék neki. Viszont szerintem fölösleges olyanon gondolkodni, hogy hosszúsoknak más legyen, vagy több fajta legyen, hiszen ha a szervezõk szemszögébõl nézzük, akkor ha töbfajtát kell csináltatni az több pénz.

Én a magyar viszonyokat ismerve azon is meglepõdnék, ha ez az egész megvalósulna.

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Véleményem a mezekrõl:legyen összetett mez,mindenki kapja aki teljesíti mind a 4 állomást,akármilyen távon.Mezen táv megkülönböztetõ jelzés ne legyen.Az sem lenne baj ha a Mátra maraton után 1 hónappal kapná postán az ember.A madaras verzióhoz annyit hogy a Rocky Mountain-nek(elfogultság:-) is van limited edition festése/meze amin indián madár motívum van. De mi magyarok vagyunk ezért raktam rá a stilizált kerecsensólymot.De ismétlem ez csak az Én saját tervezetem,javaslatom,ötletem,újításom lenne ha megvalósulna.Bárki tervezhet másfélét,és kérlek Titeket ostromoljátok a top maraton szervezõit email-ben telefonon hogy legyen ilyen.Mindenkinek eleg van a fûtött hátú 100ft-os pólókból!
http://picasaweb.goo...NMezTervezetem#

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Egyetértek, hogy a bringán nincs sok értelme, hamár rajtad van 10 kg extra.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A biciklin? :lol1: Én csak wattban fejlõdtem. :D

Egyesek grammoznak a bringán:) én inkább kilót(kat) passzoltam le. Olcsóbb, hatásosabb :D

Wattban én is fejlõdtem ezen kívûl és nem keveset, de majd élesben ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
PBG: próbálj betársulni valaki mellé kocsiba/közös vonatozásba, illetve esetleg szállásba - már ha egyedül elengednek...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Hát... úgy néz ki, hogy a maratonozásnak idén lõttek... már ezt a 9 versenyt is sokallja a sofõröm(Apa), ami 7 Magyar Kupa futamból(XCO), 1 Országos Bajnokságból(XCO), meg a 24 órásból áll... említettem Neki: "13 versenyre megyünk idén"... hehe... enyhén nem értékelte:D De ha teljesül a versenyprogram, akkor idén 10 versenyem is lesz(merthogyugyemárvoltaBUÉKKUPAis...), meg mondjuk egy Kecskemét Cyclocross az év végén... de ennél több, nem hiszem. Pedig szeretem a maratonokat.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

-10kg :)

A biciklin? :lol1: Én csak wattban fejlõdtem. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Hát én azon az állásponton vagyok , mivel én rövid távon megyek mert ott tudom a maxot elérni . Nem kéne a rövidektõl elvenni a "dicsõséget ".(ott is nagy harcok folynak) Tavaly most igy nem tudom pontosan melyik verseny során megtett km-ert én kevésnek találtam ,viszont az 50 -60 km nekem már sok. Itt most nem a túristákat szidalmazom, csak a rövidnek is kellene fixen 35- (40 )km nek lenni . De ez csak a szubjektív véleményem
Arra akarok mostb kijukadni ,hogy lehetne egyenletesebben elosztani távokat ...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
szerintem lehetne különbözõ a táv is. viszont lenne egy olyan feltétel, hogy az elsõ versenyen (Szilvás) választott távnál gyengébb távon nem, csak azonoson vagy erõsebben lehet indulni - mert pl. a Bükk rövid szerintem tényleg rövid és könnyû a Szilváséhoz képest egy hobbi bringásnak, illetve pl. a Mátra is ilyen, és azért ott mégse lehet kihagyni a Kékes megmászását...

ez szerintem így egészen korrekt megoldás lenne, mert a rövidtávosok sem veszítik el a mezre az opciót, ha év közben erõsödnek, és kipróbálják a középtávot (a rövid-->hosszú váltás nem jellemzõ). a középtávosok nyilván tudják, mit csinálnak, de õk is belekóstolhatnak a hosszúba, ha nem a pontokért mennek, hanem az élményért...a hosszútávosok meg tudják, mire vállalkoznak, és szerintem aki az elsõ versenyen (Szilvásvárad) beér a hosszún, az a többin is hosszún megy.., ha csak le nem sérül közben, vagy valami...

koszacica: én idénre remélem rendesen fel tudok készülni, és akkor mátrán és bükkön biztos a középtáv...dunán tavaly röviden meglepõen jól mentem, szeretem azt a pályát (fõleg azt a technikás lefelét a végén:)), szilvás meg attól függ, milyen idõ van..:D

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Miért kéne ugyanazona távon? Én pl. mennék mind a négy maratonra, de a Duna és a Mátrán kívül röviden mennék... A Duna középtávhoz gyengéd szállak fûznek - ott voltam még az elsõn és imádtam egészen 2004ig (akkor voltam utoljára). A Mátrán meg keveslem a rövidet - nem mintha annyira bírnám a hosszabbat. De most ilyen esetbe miért kéne elesni a mez lehetõségtõl? Apropó nõi mez nem lesz?? :P

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Nekem bejön, fõleg a harmadik verzió. Ámbátor ez felhoz pár kérdést: pl: hogy tudnál ilyen mezhez jutni? Mert sztem úgy lenne igazságos, ha egy adott ember azonos távon teljesíti a 4 futamot. Vagy nem? Ez csak amolyan halovány derengés....
" A Cube el van vetve! "

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Ez a pipálásos nagyon jó! De legyen inkább elöl. Hogy büszkén kihúzhassam magam.

A strandon kell feszíteni. :) Így a hátoldal sem üres.
Gondolj bele, többiek menet közben nézik, akkor lesz riszpekt!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Baluval én fogok max meccselni, mivel átmegyek master1-be.

A mez ötlet tetszik, a trikolor nem, pont a már említett okok miatt. Ezt hagyjuk már meg a válogatottaknak, max egy pici címer legyen rajta, s kész. Nekem a fehér szín bejövõs, de a madár nem jön be, sorry, tetszik, nem tetszik, túlságosan "magyar" vizuális elem ahhoz, hogy ez a mai ne legyen félreérthetõ. És még csak félreérthetõ politikai tartalmat sem kellene a sporttal keverni.

tudom :)

már várom :)

-10kg :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ez a pipálásos nagyon jó! De legyen inkább elöl. Hogy büszkén kihúzhassam magam.
Bármi lesz is ezzel az ötlettel, azért a normál pólók készítõinek szólni kellene, hogy ezt a óriási mintát a háton, légmentesen záródó nyomattal felejtsék el egy életre. Egyre nõ hordhatatlan pólóim száma. Az 5. perctõl nyirkos, izzadt lesz a hátam alattuk. Régen ezzel nem volt gond. Most egyszerre jött rájuk ez a hülyeség?