Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
A Duna Marcinál minden marad a régiben, az csak elhamarkodott kijelentés volt tavaly.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

1etlen amatõr

1etlen amatõr

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Ránézek a Duna m. honlapjára, oszt olvasom az infókat:

X. DUNA MARATON NEMZETKÖZI VERSENY
....
A Duna-parti rajt-cél területen

Na most akkor, hogy is van?! Budai Vár, he?

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Jó ötlet ez a mez téma, de erre a szezonra már valszeg felejtõs.Örüljünk inkább hogy 14bõl meg tudjuk úszni a 4 versenyt...és EHHEZ az árhoz képest szerintem maximálisan meg vannak szervezve a dolgok.
2010-re meg legalább lehet egy jó újítást....és EHHEZ sose lehet elég korán elkezdeni a lobbizást.Szóval hajrá-hajrá!:)

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Az ötletet mint olyat komolyan gondolom.De:-nem nekem kellene elõállni számításokkal1:Te már elõálltál vele
2:nem Én vagyok a szervezõ
-jó hogy a gazdasági mélyrepülésre rá lehet fogni mindent(netán kormánytag vagy?)
-realitása annak van amiben hiszünk
-étel ital kérdés speciel engem nem érdekel a top maratonokon a gazdasági mélyrepülés ellenére megoldom az anyagi keretembõl
-Lezártnak tekintem a témát,már nincs is szükségem ilyen mezre hiszen van nekem szebb..Üdv enté dr.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Sok mindent szeretnék én látni a hazai maratonokon ami nagyon jól esne nekem és egészen biztosan másoknak is, de ez nem úgy megy, hogy elkezdjuk õket levelekkel ostromolni. Éppen most szállt ki egy (korábban talán jól fizetõ) szponzor és úgy látom még nincs új. Ha komolyan gondolod amit írtál akkor légy szíves állj elõ pontos számításokkal a költségeket illetõen és ne csak terveket lobogtass. Számold össze tavaly hányan teljesítették valamennyi futamot, aztán kérj egy árajánlatot az Elastic-tól 5-6 különbözõ méretben (ne adj' Isten távonként más színben) és minimum 2-3 színnyomással készülõ mezre. Annyit segítek, hogy egy mez nyomásához 3 sablon kell színenként és méretenként, ezek darabja pedig 5-6000 Ft körül mozog. A nyers mezek ára pedig most olyan 3000 Ft lehet. Nem vagyok én a fejlõdés ellen, de legjobb esetben is csak 2010-ben lehet belõle valami. De ha a gazdasági mélyrepülés miatt akkor sem lesz több szponzor akkor tehetsz akármilyen nemzeti jelképet, senki sem fogja kifizetni azt a nevezõk helyett. Nem tudom mire számítsak amikor a maratonok felén még a póló vagy az étel kérdést sem tudják megoldani. Nem vagyok ellene a dolognak, csak jelenleg ennek nincs realitása.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Nem többet nem írok errõl a témáról.Köszönöm hogy elolvastátok,hozzászóltatok.Köszönöm a bíztatásokat de köszönöm annak is akinek nem tetszett az ötlet.Mindenesetre kíváncsi lennék hányan szeretnének ilyen minõségi mezt kapni a végén és ebbõl hányan mertek írni a szervezõknek.Hogy mibe ugranak bele:amire igény van és amibe Õk is látnak fantáziát.Sokan vannak akik fejlõdnének.fejlõdni szeretnének bármiben nemcsak ebben a témában.Õk a kisebbség.Sajnos.Minden be van ágyazódva ma az országban,"csontvázként"-"dinoszauruszként"reagálunk mindenre.Én csak a négy fûtött póló helyett egy mezt szerettem volna.Ennyi.Sziasztok.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Inkább tedd be az aláírásodba, mert tényleg nincs semmi értelme, hogy hetenként kigyújtöd az összes hozzászólást és a végén már kiadhatod könyvként is... Egyébként meg nem hinném, hogy csak úgy beleugranának egy ilyen félmillás buliba.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Köszi hogy szóltál majdnem elfelejtettem hogy ezeket már olvastad: Te.De lehet hogy más még nem.Én azoknak írtam ezeket le újra hogy lehet hogy valakit érdekel a téma olyat aki még nem olvasta.Tudod:a csecsemõnek/babának minden vicc új!Ne engem figyelmeztess hanem ha Te is szeretnéd hogy legyen ilyen mez akkor vedd légy szíves a fáradságot és írj a info@topmaraton.hu-ra vagy a info@temposport.hu-ra.Ha meg nem akkor légy oly szíves ne szólj bele hogy mit írok ide.Köszönöm a figyelmedet.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Szerintem a legfontosabb dolog, hogy mind a négy verseny jól szervezetten menjen le :)
Lesz sár??? :D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Az ötlet jó, de már olvastuk a storyt, egyszer is elég :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én szeretem a trikókat, no nem a rossz minõségû, hófehér, hatalmas emblémás darabokat, de néha adnak olyat is, ami egész hordható, akár az utcán is. Gondolok itt pl. a Szilváson osztott barna(?), szolidan logózott darabra, ellenpéldának meg ott a Buda vagy a Mátra trikója. (bár Budán is szerváltam már jót, de az piros, szervezõs, minõségi darab volt)

De meznek is örülök, azt nehezebb is elrontani, csak ne fehér legyen! (koszolódás miatt) A madár pedig egyáltalán nem illik ide. De az ötlet jó :)

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Én kb. 5 perc alatt tudtam regisztrálni majd nevezni is.és azóta többször is beléptem és sikerült az új top maraton ODIN nevezési rendszerbe belépni.Sajnos nincs a nevezés menübe opcióként feltûntetve a top maraton mez amirõl is beszéltünk-tem az elõbbi oldalakon.
Ebbõl idézek most nektek emlékeztetõül:Közzéteszem a topmaraton szervezõivel való levelezésemet:Tisztelt Szervezõ!
Kérdéseim a következõek:
-mivel a honlapról eltûnt a "magenta "szín ezt gondolom azt feltételezi hogy a T-Mobile kiszállt a versenysorozat támogatásából?
-ha igen errõl miért nem kapunk felvilágosítást itt a honlapon?
-ha nem szponzor a T-mobile csoport ki fogja támogatni a versenysorozatot?
-mi a garancia arra hogy a 2009-es év fejlõdés lesza versenysorozat lebonyolításában és nem visszafejlõdés az elõzõ évhez képest(nagy támogató hiányában?)û
-lesz e zuhanyzási lehetõség a Mátra maraton helyszínén?(tavaly nem volt!)
-lesz -e olyan ajándék mez/poló ami mind a négy maraton teljesítéséért járna?(Inter-mount

Válasz:A TOP Maraton sorozat honlapján, valamint azok állomásainak oldalán minden olyan
hiteles információt igyekszünk megjeleníteni, amely az eseményeinken résztvevõ sportolók,
vendégünk vagy más partnerünk számára fontos lehet.

Az egyes versenyek színvonalas megszervezése - ahogyan eddig is -
a rutinos és felkészült szervezõ gárda feladata.

Az egyes események minõségi lebonyolításáért - ahogyan eddig is -
a fõszervezõk vállalnak garanciát,immár több mint 8 éve
(név szerint Tarnai Csaba, Harangvölgyi András, Nagy Ádám és Eisenkrammer Károly).

A közös pólón még nem gondolkoztunk idáig. Nem rossz ötlet, felvetjük a
következõ megbeszélésünkön.

A Mátra Maratonon, a 2008-ban már bevált új helyszínen (Sástó, Adrenalin
Park) a zuhanyzási lehetõséget igyekszünk megoldani.

Erre Én:Tisztelt Top Maraton sorozat szervezõi!

Engedjék meg hogy bemutassam Önöknek a 2009-es év Top Maraton sorozat mind a 4 állomását teljesítõknek járó mez javaslatot.A hátán ugyanez lenne csak nagyobb méretben.
Ez csak az Én tervezetem:ami mellette szól:
-fehér(az aktuális divatnak)
-szerepel rajta a Top Maraton logó vmint mind a négy állomás logója,
-szerepelhet rajta az összes szponzor(bõven van hely)
-az ujján nemzeti szín (a nemzeti színen feküdhetne babérkoszorú és csak a nyak elülsõ részén vmint az ujj egy részén látszódhatna a trikolor)
-hírdeti hogy az illetõ mind a négy állomást teljesítette
-választható lenne hogy:az aktuális nevezési árakért kéri az illetõ a régi 4 db pólót/vagy egy megállapított emelt összeggel(ami méltányos)fizet többet és a sorozat utolsó állomásán megkapja a mezt!(a honlapon felajánlásra kerülne ez az opció a nevezés alatt)
Ez több dolgot is vonz magával:
-több versenyzõ megy el mind a 4 állomásra ergo több nézõt hoz magával
-tartósabban , hosszabb távon hírdetné az illetõ magát a versenysorozatot(Rólam le nem szakadna pedig van saját Rocky Mountain gyári versenyzõi mez szettem)
-több bevétel
-csak úgy kaphatná meg a versenyzõ ha állomásonként Õ maga a rajtszámátvételnél igazolná magát személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvánnyal(nem lenne az hogy másnak adom a rajtszámot és Õ indul helyettem ergo ez is több indulót eredményezhetne)

Az Én tervezetemen a nemzeti szín csak kis részen jelenne meg mert eltakarná körbe a babérkoszorú motívum.Neked lehet hogy nincs szükséged sem erre sem a polóra.Természetesem olyan mezt kellene csinálni ami mindenféle szabálynak így az UCI-nak is megfelelõ.Nos ez az Én véleményem:a trikolór nem kell feltétlen hogy a bajnokoké legyen,nekik pl. az alapszín lehetne az 1.helyezetté:arany 2.:szürke/ezüst 3.:barna/bronz
Náluk esetleg!megjelenhetne a táv feltûntetése mint megkülönböztetés.Nem tduom hogy mi a szintidõ egy maratonra amikor is ez szabadidõs tevékenység....és nem vérprofi verseny,bár van aki így mûveli.Nemzeti park embléma csak 2 jelenhetne meg:a Bükki N.P. és a Duna-Ipoly N.P. a Mátrában csak tájvédelmi körzet van.
De mondom:Én már megtettem amit lehetett ez ügyben mint magánszemélynek tenni,elküldtem mindkét mez tervezetét/magyarázatát/ajánlást arra nézve hogy olvassák ezeket a hozzászólásokat is mert igény lenne rá.
Ajánlom Nektek sporttársak:Ti is tervezzetek ilyen mezt és küldjétek el nekik emailbe!Sok lúd disznót gyõz!:-)
:
Véleményem a mezekrõl:legyen összetett mez,mindenki kapja aki teljesíti mind a 4 állomást,akármilyen távon.Mezen táv megkülönböztetõ jelzés ne legyen.Az sem lenne baj ha a Mátra maraton után 1 hónappal kapná postán az ember.A madaras verzióhoz annyit hogy a Rocky Mountain-nek(elfogultság:-) is van limited edition festése/meze amin indián madár motívum van. De mi magyarok vagyunk ezért raktam rá a stilizált kerecsensólymot.De ismétlem ez csak az Én saját tervezetem,javaslatom,ötletem,újításom lenne ha megvalósulna.Bárki tervezhet másfélét,és kérlek Titeket ostromoljátok a top maraton szervezõit email-ben telefonon hogy legyen ilyen.Mindenkinek eleg van a fûtött hátú 100ft-os pólókból!
Link a mezekrõl:
http://picasaweb.goo...NMezTervezetem#

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Azért lehet csak márc 1-tõl külön-külön, mert az egyes marcikra a nevezés kb 5000 ft lesz
" A Cube el van vetve! "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

már váltott software error-ra, azt viszont mindig hozza, nem csak véletlenszerûen

próbálj böngészõben cache-t üríteni, illetve próbáld többféle böngészõvel, hátha...

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Szerintem írj nekik mailt. Biztos szívesen segítenek. Én azóta többször is beléptem kíváncsiságból és mindig sikerült is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
már váltott software error-ra, azt viszont mindig hozza, nem csak véletlenszerûen

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Nekem is kiírta kezdetben a proxy hibát, de aztán sikerült minden.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A belépést mikor oldják meg, arról nincs "belsõ információ"?

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Folyamatosan fejlesztik a szoftvert, meg lesz oldva a csapat és licenc probléma is :) belsõ információ! ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

szerk:
egyesülettel és a licence számmal mi lesz? :D

mondjuk a sok hülye méret helyett inkább kérdezhették volna a csapatnevet, licenszet meg a számlázási címet :)

de inkább örüljünk, hogy elmehetünk a versenyükre :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu