Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hát speciel magamra gondoltam hogy ne kelljen cipekednetek:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Remélem:) Remélem ez nem egy személyre szabott Dante túrát jelent mert akkor viszek magammal egy könnyû papírkoporsót és egy gyalásót is:confused::scared:

Danténak ne cipelj koporsót.:)
Árokba vele, egy kis fõd rá, oszt kész, nem is láttad.:P

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Remélem:) Remélem ez nem egy személyre szabott Dante túrát jelent mert akkor viszek magammal egy könnyû papírkoporsót és egy gyalásót is:confused::scared:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jön még kutyára úthenger. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Én szeretek beledögleni:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Húzzátok csak a Vikit, de azért jelezném, hogy õ jött már velünk egy Duna közepet, majd egy hazautat Bp-re a régi hosszú útvonalán Marót felõl, Dobogókõ dupla megmászásával. Ja és Pitével. :P Beledöglenétek. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hogy kósza cica legyen belõle? :) Elnézést, én magamból indulok ki, nem tudnám teljesíteni a hosszú távot :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Koszacica gyere inkább te is a hosszúúúúúúúra :P

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Minden be van ágyazódva ma az országban,"csontvázként"-"dinoszauruszként"reagálunk mindenre.Én csak a négy fûtött póló helyett egy mezt szerettem volna.Ennyi.Sziasztok.[/QUOTE]

Én írtam nekik. Semmi válasz idáig....
" A Cube el van vetve! "

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Hogy lehet vajon változtatni a már nevezett (de még be nem fizetett) távot? Vagy ennyi - ami ragad az tapad? :P (csak mert ha a Duna nem a Várból indul, akkor inkább maradnék a rövidnél...azt csak nosztalgiából szerettem volna végigtekerni - de már neveztem rá...még mielõtt megtudtam volna, ha nem is)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Kár , hogy a Duna maraton nem a Budai Várból fog indulni....

Ezzel még szerintem várjunk egy picit. Korán van még ehhez.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A lábméretbõl nem feltétlenül kell cipõre asszociálni, felteszem zoknit szánnak ajándéknak. Speciel én nem bánom, hogy marad a Duna maraton a helyén, tetszik a 10 km emelkedõ az elején :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Én eddig a dunára szállást kértem, vagy el lehetett volna indulni reggel 3-kor autóval, hogy odaérjek idõben. a top maratonok közül nekem ez van a legmesszebb. a többi egy 60km-es körben van :) (mivel összetörték az autónkat, idén még kérdéses, hogy eljutok-é vmilyen versenyre...)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Kár , hogy a Duna maraton nem a Budai Várból fog indulni.

Én Pestrõl szívesen kimennék vonat reggel , de még kompozni is kell meg idõben átvenni a rajtszámot . A vonat vagy eléri a kompot vagy nem .
Szállás sincs annyira a közelben ( nem drága ) , sátrazni meg nem nagyon szeretek ( félek hogy kipakolnak , meg amúgyis éjszakára nem vihetem be a bringát a 2 személyes sátorba ) .
Szóval kérdés , hogy ezt hogyan szokták megoldani normális keretek között ?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

mondjuk a sok hülye méret helyett inkább kérdezhették volna a csapatnevet, licenszet meg a számlázási címet :)

de inkább örüljünk, hogy elmehetünk a versenyükre :)

Én ezt le leveleztem egy benfentessel :argue:, mert szerintem ez a legfontosabb, nem az antropomorf méretek .... vazz :banned:.... mikor kapsz cipõt egy versenyen .... ... a válasza ....

idézem: "Igen, az modul még nem készült el, napok kérdése.
Ez késõbb is megadható vagy beírható a nevezéskor a Megjegyzés
rovatba.
Sok szolgáltatás fog még menetközben bekerülni." :idézet bezárva

Tehát képen kívül vannak ... Gondolom a TS Kft és Top-Maraton Giga infó áradattal látta el õket ... :wallbange

A regisztrálás már gyorsan megy kb 3 perc ... én kb 2 napot szívtam vele és kb 20 mailt küldem egy rendszer gazdinak napokkal ezelõtt ...köszi a türelmét ... próbakutya voltam :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

megis lesz magenta :)
hopp:
http://www.topmarato...ent/view/79/45/

Örülhetnek a törölközõ-mánok.:)
Ride 'n' roll

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
megis lesz magenta :)

hopp:
http://www.topmarato...ent/view/79/45/

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Ezen a mez témán már tényleg kár studérozni. Ha erre tényleg van igény akkor max. jövõre. (ahogy már mondta valaki lentebb) De mindenki döntse el maga, hogy akar e mezt vagy sem. Láttuk, olvastuk. Ha van kedvünk (merszünk?) email bombázzuk a szervezõket, ha nincs akkor nem.
freeride69x: mert ez a szívügyed, azért nem kellene másokra megorrolni, mert nem lépnek egyszerre. És azért se ha a kissé túldimenzionált mez terv nem nyerte el mindenki tetszését.
Már bocs, de én inkább az ellátást és a szervezést igénylem mint egy teljesítõ mezt. És lehet, hogy ezzel egy kicsit többen vannak így. Egyébként külföldön is az a jellemzõ, hogy logós mezt pénzért kapsz. Na,de hány ember vesz? Lutri. Pénz kérdés a készlet. Ami pedig SZPONZOR kérdése. Bár tudom, hogy aki hisz annak az ilyen apróságok, nem számítanak, de sajna a tények tények. Mivel a szponzoráció eredménye és hatása igen megkérdõjelezhetõ, ezért nem szabadna azon csodálkozni, hogy jelen állásban a sportból kivonulnak az adományozók. Szóval nem mindent fognék rá a jelenlegi gazdasági válságra, de a szponzorok hiányát pont rá lehet fogni. (persze lehet, hogy nem ezért szállt ki a T-com)
Ja igen, Enté nem kormánytag, de én igen. Valami baj van vele? A felesleges állampolgári ötletek költség igényeit modellezõ tárca vezetõje vagyok.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

De ha a gazdasági mélyrepülés miatt akkor sem lesz több szponzor akkor tehetsz akármilyen nemzeti jelképet, senki sem fogja kifizetni azt a nevezõk helyett. Nem tudom mire számítsak amikor a maratonok felén még a póló vagy az étel kérdést sem tudják megoldani. Nem vagyok ellene a dolognak, csak jelenleg ennek nincs realitása.

Ez a lényeg. Mi, a nevezõk fizetünk. Mez a póló _helyett_ kellene, nem mellé. Így a 4 póló vs. mez költségeit kell számolni. Regisztrációnál megoldhatnák, ki mit kér. Vagy nem?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
:(
"A versenyt keretbe foglaló 3 napos mountainbike fesztivál központja valamint a Duna Maraton rajt-cél területe a korábbiakhoz hasonlóan a gyönyörû Dunakanyarban, közvetlen a Duna partján kerül kialakításra."
Mármint a Dunakanyar gyönyörû, de jól hangzott a várból indulás.
"Nice boys don't play rock and roll"