Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
nemtom mi ezzel a bajotok...
nekem minden teljesen egyértelmû volt elsõre, a leírás használata nélkül is.
elsõre sikerült regelni is.
elõnevezettek listáját meg majd biztos megoldják... :)

szerk:
egyesülettel és a licence számmal mi lesz? :D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

az oldal alján:
http://www.topmarato...page/Itemid,46/

Az csak annyit jelent, hogy március 1-tõl már nincs kedvezményes közös nevezési lehetõség, akkor már csak versenyenként tudsz nevezni külön-külön mindenhova egyenként befizetve a pénzt. Márc 1 elõtt is tudsz nevezni akár csak az egyikre is, de itt még van lehetõséged 4 nevezés esetén kedvezményes árat igénybe venni.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
az oldal alján:
http://www.topmarato...page/Itemid,46/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ööö, ezt hol olvasod? :)
én neveztem mindegyikre, külön-külön... nem volt gebasz semmivel sem.
szerintem simán tudsz már most nevezni egyenként is...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
ahogy olvasom, mondjuk ha a dunára szeretnék nevezni, akkor csak március 1 tõl tehetem meg, akkortól lehet külön-külön nevezni a versenyekre...remélem jól értelmezem:)

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Az eddig nevezettek listája sem látható...
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Ja... ez lenne az igazi... csak még nem nagyon akarnak elengedni.

Én is/mi is vonatoztunk, esetleg elõzõ napi szállásoztunk, nincs azzal semmi probléma és diákjeggyel hasonló árban van mint az autózás.

Duan távok engem is érdekelnek, jó póló miatt lehet asszonykámat tudnám startoltatni :)

Salz nevezés csak szerintem vacakabb mint korábban vagy az idõ megszépített az emlékeimet... ?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez az online nevezés egy sz@r. Hibák tömkelege, lassú elérés, mégis gyerekek, egy 286-os modemes kapcsolattal a szerver, vagy mi?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
én azt hallottam hogy a rövidtáv is elég hosszú lesz 50-60 km kb , de kíváncsian várom a pontos adatokat.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ja, hogy nektek sikerült belépni
az mááááás :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem volt egyszerû tortúra az biztos.
arra gondolok, hogy azért kellett a regelés, hogy jövõre már egyszerûen tudjunk nevezni. belépünk, kattintunk a versenyre és kész.
gondolom még nekik is új a rendszer, majd még csiszolják, oszt' jó lesz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hú de gáz ez a nevezés

10 percet hülyéskedtem vele, aztán kicsit felidegesített, hogy nem mûködik, azt sarokba dobtam.

Az normális, hogy amikor az adatlapom akarom módosítani, kér jelszavat, aztán meg amikor beírom visszadob ugyan oda ahol voltam?! GRRRRRR

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Na ez jobb dolog, mint akármilyen T-Mobile biszbasz.

Én mondjuk még postai úton, újságból kivágott szelvényen is szívesebben nevezek, mint egy minden második kattintásra Proxy Error v. Software Error üzenetet küldõ rendszerben :(

A maraton a Várból indul, lassú felvezetõ rajttal, és mivel Visegrádra ér, csak akkor tudsz oda parkolni, ahova érkezel, ha nem oda parkolsz, ahonnan indulsz :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

dunán vajh hogy lesz 3 táv ?
rövid csobánkánál végez ? vagy 10-es útnál visszafordul ? :)

Duna marci lebonyolítása engem is érdekelne, egyszer már volt az, hogy a várból indult a mezõny, én még akkor nem tekertem :(. akkor hogy volt?
Van egy két kérdõjel a fejemben, fõleg a parkolás miatt....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
dunán vajh hogy lesz 3 táv ?
rövid csobánkánál végez ? vagy 10-es útnál visszafordul ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Na ez jobb dolog, mint akármilyen T-Mobile biszbasz.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Üdv!

Ahogy nézem elindult a nevezés a 2009-es versenyekre, hajrá, lehet regisztrálni :) Kicsit eltérõ a forma, mint eddig, de ha jól használják talán ki tudnak hozni belõle valamit. Meglátjuk :)
Mondjuk az fura, hogy minden adatot meg kell adni, csapatnevet meg nem :P /pedig fontosabbnak tûnik a lábméretnél... beírtam megjegyzésbe mindenesetre/

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Köszönöm szépen!
" A Cube el van vetve! "

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Most január végén lesz egy kismûtétem. A lábadozás kb február vége felé tehetõ, addig szó szerint esélye sincs hogy én kerékpárra üljek, mert az ülés kicsit gázos lesz. Szerintetek ha márciusban kezdem el a felkészülést, akkor vajon az idei formámat meg tudom tartani?

Ha nincsen lehetõséged egészségi okok miatt tekerni, akkor fuss! Keringésre, állóképességre és erõállóképesség fejlesztésre tökéletes, ha nem jobb mint a bringa.

A pulzusérték kicsivel magasabb a több izommozgás miatt, ezzel számolj.

Az elõzõ évi forma tényleg hamar visszanyerhetõ, de arról ellépni "+" irányba ... na az a kemény munka ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Most január végén lesz egy kismûtétem. A lábadozás kb február vége felé tehetõ, addig szó szerint esélye sincs hogy én kerékpárra üljek, mert az ülés kicsit gázos lesz. Szerintetek ha márciusban kezdem el a felkészülést, akkor vajon az idei formámat meg tudom tartani?

Az elõzõ évi forma szerintem hamar visszajön. A továbblépés a nehezebb....
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem