szerintem lehetne különbözõ a táv is. viszont lenne egy olyan feltétel, hogy az elsõ versenyen (Szilvás) választott távnál gyengébb távon nem, csak azonoson vagy erõsebben lehet indulni - mert pl. a Bükk rövid szerintem tényleg rövid és könnyû a Szilváséhoz képest egy hobbi bringásnak, illetve pl. a Mátra is ilyen, és azért ott mégse lehet kihagyni a Kékes megmászását...
ez szerintem így egészen korrekt megoldás lenne, mert a rövidtávosok sem veszítik el a mezre az opciót, ha év közben erõsödnek, és kipróbálják a középtávot (a rövid-->hosszú váltás nem jellemzõ). a középtávosok nyilván tudják, mit csinálnak, de õk is belekóstolhatnak a hosszúba, ha nem a pontokért mennek, hanem az élményért...a hosszútávosok meg tudják, mire vállalkoznak, és szerintem aki az elsõ versenyen (Szilvásvárad) beér a hosszún, az a többin is hosszún megy.., ha csak le nem sérül közben, vagy valami...
koszacica: én idénre remélem rendesen fel tudok készülni, és akkor mátrán és bükkön biztos a középtáv...dunán tavaly röviden meglepõen jól mentem, szeretem azt a pályát (fõleg azt a technikás lefelét a végén:)), szilvás meg attól függ, milyen idõ van..