Jelentkezz be Regisztrálj

Maratonok
Írta 2009. január 13. - 22:28

illetve szerintem Finisher! feliratú/emblémájú mezt csak azok kapjanak az utolsó maraton után, akik mind a négy maratonon beértek szintidõn belül - ez is adhat egyfajta apró motivációt arra, hogy az ember fejlõdjön, és mozogjon, edzzen...
trikolór helyett lehetne az adott Nemzeti Park emblémája/címere. hamár...
vendég_freeride69x_*
Írta 2009. január 13. - 22:04

Nos sokmindenkinek tetszik az ötletem,rajta Ti is tervezzetek és ostromoljuk Õket hogy legyen ilyen!Sok sikert magunknak!
Itt a link megint.
Nos itt a link a saját 2009-es top maraton mez tervezetérõl.
http://picasaweb.goo...NMezTervezetem#
Írta 2009. január 13. - 21:46

Jó ötlet a mez dolog, dícséretes nagyon, de szerintem a tervezést bízzuk rájuk... Amúgy nem rossz amit rajzoltál.
Írta 2009. január 13. - 21:45

Húú Norbi ez egész jó lenne , jól néz ki. Már csak a szervezõkön múlik, hogy lesze belõle valami.
Írta 2009. január 13. - 21:44

anno lenyomtad a gázlót 90-en és 130-on is ugye?
Igen. Kaptam szép ajándékokat. A legjobb a szervezõk, barátok szeretete, elismerése volt.
Minden igaz, idén is lesz meglepetésem Gázlón.
Vagy említhetnék gyalogos/futó tt-ket.
Ilyenkor furcsán nézek a maratonok 8 rugós nevezési díjára.
Freeride69x,
nem rossz a terv, de szerintem rossz helyen vannak a trikolórok. Legalábbis frusztrálna, hogy bajnoki jelzésben tekerek.
Egy zászlót tennék, körbefestve. A fehér sávba kerül a topmaraton lógója. Hosszútávosoknak kellene még valami külön jelzés, mert csak.
Többi szuper.
Amúgy ha lenne mez, pólót egyáltalán nem kérnék- van elég.
Race, no Rest!
vendég_freeride69x_*
Írta 2009. január 13. - 21:29

Ostromoljátok a topmaraton szervezõit ill. az egyes maraton állomások szervezõit is hogy legyen ilyen összetett teljesítésért járó mez!Nekem elég volt a silány minõségû játszóspólóból!Fejlõdniük kellene ebben is nekik,de hajlanak rá.Nekik is elküldtem ezt a tervezet,majd meglátjuk mi lesz belõle.
Írta 2009. január 13. - 19:08

pólókhoz: én nyáron jópár tábornak, illetve csoportnak csináltattam pólót egy budapesti céggel - 200 darab póló (fehér póló 2+1 színnel megnyomva, elöl mint,a hátul felirat) esetén olyan 700-800 forint jött ki a költségvetés, és azok a jobbik minõségû pólók...elmenni értük, és itthon szétválogatni csoportonként/osztályonként õket nem volt egy nagy feladat, ugyanis a méreteket egybe kapják meg, ezt láthattátok idén a Duna Maratonon is, hogy nagy dobozokból osztották...s
szóval nem hiszem, hogy annyira nagy meló lenne a megfelelõ pólókat belerakni a rajcsomagba, vagy a rajtszámra ráütni, hogy mekkora póló jár az illetõnek, és akkor még egy sarkot levághatnának...

a közös mez jó ötlet, tetszik...már sok játszós pólóm van itthon...

Írta 2009. január 13. - 18:50

anno lenyomtad a gázlót 90-en és 130-on is ugye?Maratonok mellett indulok teljesítménytúrákon. Ég és föld a kettõ hozzáállásban.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. január 13. - 18:41

Maratonok mellett indulok teljesítménytúrákon. Ég és föld a kettõ hozzáállásban.
Race, no Rest!
Írta 2009. január 13. - 17:33

Írta 2009. január 13. - 12:43

Én mondjuk sosem egyedül tekertem végig. Tök jókat meccseltünk, s tényleg jó meccsek voltak, órákon át tartottak, nem csak az "elmész 20 ember mellett mert jól mész le/föl" kategória.
Remélem, hogy nekem is lesz kivel.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. január 13. - 12:14

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2009. január 13. - 11:06

Persze én is azt mondom , ha benevezek 3500 ft-ért és ki van jelölve a pálya rendesen , megkapom a pólómat és kaját a végén akkor én már elégedett vagyok ja persze azért WC legyen .
Ilyen , hogy frissítõpont ( nem állok meg ) , bringamosás , zuhanyzás nem is nagyon izgatnak ( persze ezek is kellenek) , írta ezt 1 középtávos.
Viszont a Szilváson a külön KATEGÓRIA RAJTOT nem értem mi ért nem lehet megcsinálni .............
Írta 2009. január 13. - 10:52

Egyébként nekem csak annyira van szükségem, hogy legyen jól kijelölve a pálya, legyen víz és kaja a frissítõknél és a polót adják oda elõre, mert én hordom õket. És ezek közül a legfontosabb a
pályakijelölés.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. január 13. - 10:43

Már csak azért is mert idén elöször kitüztem célként magam elé hogy végig csinálom végre egyszer

Írta 2009. január 13. - 10:20

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2009. január 13. - 01:07

Ez a véleményem a személyes tapasztalatom alapján. Természetesen a táj, a versenytársak, és maga a hangulat remek. De az, hogy valaki befizet 8000 ft-ot, hogy induljon egy úgymond rangos maratonon (közép távon indultam) és ezért a pénzért teljességgel azt éreztetik, hogy én érezzem magam megtisztelve, hogy indulok, keserû szájízt hagy maga után. (elírták a regisztrációmat, és alig tudtam megúszni a 2000 ft-os átnevezési díjat, pedig utaláskor a megjegyzés rovatban is feltüntettem hová nevezek)
A többi dolgot Dante igen jól leírta: ha a párom nem hagyja meg a reggeli szendvicsét, akkor igencsak korgó gyomorral kellett volna elindulnom fel pestre, mert a versenyzõknek szánt ételt pénzért kiárulták a nézõknek.
Én ezért nem vagyok hajlandó fizetni, akkor inkább megkérek valakit, aki ismeri annyira a terepet, hogy csináljunk egy pályabejárást. Ugyanott vagyok, sõt 8000-rel beljebb...
ha idõben nevezel, akkor megúszod 5000-bõl, sõt, akár 3500ból
sajnos a hosszútávosoknak tényleg nem mindig jut kaja, pedig nekik kéne a legfullosabb zabát kapni! egy pár szendvicset nem árt pakolni

Írta 2009. január 12. - 22:18

boca: a szilvás miért gagyi?
Ez a véleményem a személyes tapasztalatom alapján. Természetesen a táj, a versenytársak, és maga a hangulat remek. De az, hogy valaki befizet 8000 ft-ot, hogy induljon egy úgymond rangos maratonon (közép távon indultam) és ezért a pénzért teljességgel azt éreztetik, hogy én érezzem magam megtisztelve, hogy indulok, keserû szájízt hagy maga után. (elírták a regisztrációmat, és alig tudtam megúszni a 2000 ft-os átnevezési díjat, pedig utaláskor a megjegyzés rovatban is feltüntettem hová nevezek)
A többi dolgot Dante igen jól leírta: ha a párom nem hagyja meg a reggeli szendvicsét, akkor igencsak korgó gyomorral kellett volna elindulnom fel pestre, mert a versenyzõknek szánt ételt pénzért kiárulták a nézõknek.
Én ezért nem vagyok hajlandó fizetni, akkor inkább megkérek valakit, aki ismeri annyira a terepet, hogy csináljunk egy pályabejárást. Ugyanott vagyok, sõt 8000-rel beljebb...
Írta 2009. január 12. - 18:07

Írta 2009. január 12. - 09:17