Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2009. január 12. - 08:51
én örülök hogy nem lesz témobil, attol a rozsaszintöl ugy éreztem magam mintha Disneyland-be lettem volna.
Írta 2009. január 12. - 08:26
Én a bükk hosszúnak nagy részét bejártam (kivéve Várkút, Eged-hegy részét, mert menni kellett haza:)), de ezt a részt szerintem a középtávról ugyis ismered. Nem tünt nehéznek pedig csak rövidtávokon indultam eddig, szóval szerintem nyugodtan beválalhatod.
A javát hagytad ki...
Freeride69x: A T-Mobillal kapcsolatban jegyezném meg, hogy sokáig nem is volt fõ szponzora ezeknek az eseményeknek és mégis flottul ment minden, én csak annyit vettem észre az egészbõl, hogy kaptam egy rózsaszín kis törölközõt. Az, hogy ne legyen visszaesés, hát ezt senki sem tudja szerintem megigérni. Akik voltak a 2007-es Gardán tudják mirõl beszélek. Nagynevû szervezõgárda, sok munka és utána versenyzõk tolongása az erdõben nem rövid ideig...
Közös póló jó ötlet, de én személyszerint lemondanék a négy játszóspólóról, ha kapnék egy használható mezt, vagy mellényt cserébe. Az hogy mi legyen rajta, szerintem majd eldöntik õk, csak izléses legyen.
Írta 2009. január 12. - 08:02
nekem az a lényeg, hogy a pálya jól legyen kijelölve, legyen elég frissírõpont, és a végén kapjunk sós kaját
meg is éheztem, megyek enni:D
vendég_freeride69x_*
Írta 2009. január 12. - 05:11
Kérdéseim a következõek:
-mivel a honlapról eltûnt a "magenta "szín ezt gondolom azt feltételezi hogy a T-Mobile kiszállt a versenysorozat támogatásából?
-ha igen errõl miért nem kapunk felvilágosítást itt a honlapon?
-ha nem szponzor a T-mobile csoport ki fogja támogatni a versenysorozatot?
-mi a garancia arra hogy a 2009-es év fejlõdés lesza versenysorozat lebonyolításában és nem visszafejlõdés az elõzõ évhez képest(nagy támogató hiányában?)û
-lesz e zuhanyzási lehetõség a Mátra maraton helyszínén?(tavaly nem volt!)
-lesz -e olyan ajándék mez/poló ami mind a négy maraton teljesítéséért járna?(Inter-mount
Válasz:A TOP Maraton sorozat honlapján, valamint azok állomásainak oldalán minden olyan
hiteles információt igyekszünk megjeleníteni, amely az eseményeinken résztvevõ sportolók,
vendégünk vagy más partnerünk számára fontos lehet.
Az egyes versenyek színvonalas megszervezése - ahogyan eddig is -
a rutinos és felkészült szervezõ gárda feladata.
Az egyes események minõségi lebonyolításáért - ahogyan eddig is -
a fõszervezõk vállalnak garanciát,immár több mint 8 éve
(név szerint Tarnai Csaba, Harangvölgyi András, Nagy Ádám és Eisenkrammer Károly).
A közös pólón még nem gondolkoztunk idáig. Nem rossz ötlet, felvetjük a
következõ megbeszélésünkön.
A Mátra Maratonon, a 2008-ban már bevált új helyszínen (Sástó, Adrenalin
Park) a zuhanyzási lehetõséget igyekszünk megoldani.
Erre Én:Tisztelt Top Maraton sorozat szervezõi!
Engedjék meg hogy bemutassam Önöknek a 2009-es év Top Maraton sorozat mind a 4 állomását teljesítõknek járó mez javaslatot.A hátán ugyanez lenne csak nagyobb méretben.
Ez csak az Én tervezetem:ami mellette szól:
-fehér(az aktuális divatnak)
-szerepel rajta a Top Maraton logó vmint mind a négy állomás logója,
-szerepelhet rajta az összes szponzor(bõven van hely)
-az ujján nemzeti szín (a nemzeti színen feküdhetne babérkoszorú és csak a nyak elülsõ részén vmint az ujj egy részén látszódhatna a trikolor)
-hírdeti hogy az illetõ mind a négy állomást teljesítette
-választható lenne hogy:az aktuális nevezési árakért kéri az illetõ a régi 4 db pólót/vagy egy megállapított emelt összeggel(ami méltányos)fizet többet és a sorozat utolsó állomásán megkapja a mezt!(a honlapon felajánlásra kerülne ez az opció a nevezés alatt)
Ez több dolgot is vonz magával:
-több versenyzõ megy el mind a 4 állomásra ergo több nézõt hoz magával
-tartósabban , hosszabb távon hírdetné az illetõ magát a versenysorozatot(Rólam le nem szakadna pedig van saját Rocky Mountain gyári versenyzõi mez szettem)
-több bevétel
-csak úgy kaphatná meg a versenyzõ ha állomásonként Õ maga a rajtszámátvételnél igazolná magát személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvánnyal(nem lenne az hogy másnak adom a rajtszámot és Õ indul helyettem ergo ez is több indulót eredményezhetne)
Tisztelt Top Maraton sorozat szervezõi!
Írta 2009. január 11. - 21:29
Csak méret nem volt. Mikor Dante beért, leadtuk a mentõkhöz egy kis ápolásra és elmentem pólót szerezni neki. XXL-es volt meg S-es. Azt hiszem S-ben maradtunk, az legalább jó a húgának.
Még szerencse hogy elõre le van adva a méret.
Hogy miért nem a rajtszatyorba rakják a megfelelõ (megrendelt) méretet, hanem csak szigorúan verseny után jutsz hozzá, soha sem fogom megérteni.
Biztos úgy gondolják, hogy a szatyrot telepakolják egy csomó papírral és már ugyse fér mellé a póló. Bár érdekes módon a bükkön meg a mátrán már belefért a póló is. Biztos nagyobb szatyrot kaptunk.
Írta 2009. január 11. - 21:23
Írta 2009. január 11. - 21:16
szilváson verseny után kellett kérni a rajtszám sarkáért cserébe a pólót.
Csak méret nem volt. Mikor Dante beért, leadtuk a mentõkhöz egy kis ápolásra és elmentem pólót szerezni neki. XXL-es volt meg S-es. Azt hiszem S-ben maradtunk, az legalább jó a húgának.
Még szerencse hogy elõre le van adva a méret.
Hogy miért nem a rajtszatyorba rakják a megfelelõ (megrendelt) méretet, hanem csak szigorúan verseny után jutsz hozzá, soha sem fogom megérteni.
Írta 2009. január 11. - 21:03
hosszún mentél?
nekem középen volt póló (azt már elõtte beleteszik a csomagba a méretedben, ha idõben nevezel)
Az a bükkön volt így, szilváson verseny után kellett kérni a rajtszám sarkáért cserébe a pólót.
Írta 2009. január 11. - 20:57
nekem középen volt póló (azt már elõtte beleteszik a csomagba a méretedben, ha idõben nevezel), kajára már nem emlékszem, nem mindig tudok enni ha beérek, utána pár órával inkább valami étterem, addigra visszajön az étvágyam:)
nekem szimpatikus a szilvás, bár biztos összejöhetnek úgy a dolgok, hogy azt mondom, hogy fúderossz volt
Írta 2009. január 11. - 17:58
boca: a szilvás miért gagyi?
Objektívan nézve tényleg gagyi, de itthon még mindig az egyik legjobban szervezett MK maraton volt. (gagyifaktort növelõ tényezõk: kategóriarajtról nem hallottak még, se póló, se kaja, asszem nem kell kommentálnom - ja, top20-ban beértem, szóval még a mezõny végén kullogás sem igaz)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. január 11. - 11:09
Töltsd inkább edzéssel az idõt, mert ha jönnek a maratonok, azért a legtöbb szövegelõ (hogy ebbe beletartozol-e, döntsd el magad ) mégse "maratontávon" indul.
Ez jó ... :cool2:
És mennyire igaz
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. január 10. - 22:36
szerintem hosszúból talán a bükk a legemberibb...de szerintem ha év elején le tudod nyomni a szilvás közepet, akkor a bükk hosszú nem lesz gond...bár nem ismerem egyik hosszútávot sem személyesen..
a szilvás közép ment tavaly is gond nélkül, de szerintam a bükk hosszút nem lehet hasonlítani hozzá.
de én is a bükkre szavazok eddig
a mártát azt nem merném hosszún, engem ott a közép is szétráz. a mátrában inkább a sípályát szeretem:)
Írta 2009. január 10. - 21:33
2008-ban a Bükk sokkal durvább volt, mivel a pálya északi fele (Ördögoldal) saras volt, szóval ettõl is függ.
Írta 2009. január 10. - 21:33
idén megpróbálnék egy hosszút, csak nem tudom, hogy melyiket válasszam.a 4 topból
szerintetek melyik a 'legemberségesebb'? nem a legembertelenebb, vigyázat:D
Én a bükk hosszúnak nagy részét bejártam (kivéve Várkút, Eged-hegy részét, mert menni kellett haza:)), de ezt a részt szerintem a középtávról ugyis ismered. Nem tünt nehéznek pedig csak rövidtávokon indultam eddig, szóval szerintem nyugodtan beválalhatod.
Írta 2009. január 10. - 21:22
edit: Szilvás nekem a nagy kedvenc, bár eddig csak röviden mentem, meg egyszer bejártam a középtáv nagy részét...oké, a szervezés nem a legtutibb, de jó látni, hogy magyarország legszebb faluinak egyikét egy hétvégére a bringások uralják, és este ha végigmész az étteremsoron, akkor mindenhol bringák vannak kint a kerítésnek támasztva, bringával jár mindenki...meg szerintem talán a legszebb táj is ott van...
Írta 2009. január 10. - 21:20
Írta 2009. január 10. - 21:06
szerintetek melyik a 'legemberségesebb'? nem a legembertelenebb, vigyázat:D
Írta 2009. január 10. - 18:50
Írta 2009. január 10. - 18:35
Csak azért szeretném kérdezni, mert már unom ezt a téli "áramszünetet"...
Vagy rendezünk egyet??? ;-)
Írta 2009. január 10. - 05:13
Zemplén marcin mondták ,hogy pénzt nem tudnak adni , de esetleg kaját igen.
Még 1 teljesítménytúrát sem egyszerû rendezni ,nemhogy maratont.
Zemplén marcin amúgy az utolsó éven sok önkéntes nem ment el és szponzor is lépett vissza , ettõl függetlenül elég jó ellátás volt és nekem a pálya jelöléssel sem volt gondom .