Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Ezért nincs Zemplén maraton.

Tegyük hozzá, h az önkéntesek közül igen sokan nem jöttek el, így sikerült kényszer megoldásokkal a lebonyolítás úgy, ahogy. És de, pénzkérdés is.
Ride 'n' roll

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Ez nem igy van Zemplén maraton azért nincs mert azt monták a rendezõk 2007-ben hogy veszteséges.Sajnos érintett voltam a pénzdijazás kifizetésében is.Ha hárman nem megyünk be hogy ugyan fizetsék már ki a pénzdijunkat mi sem kapunk,pedig minden kategória elsõjének járt volna.Az hogy leszedték a jelzéseket én is hallottam,én mondjuk simán végigtaláltam a hosszutávon pedig szinte végig egyedül mentem.

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás

ha nyerek a lottón, megrendezem :D, .

Nem pénz kérdése.A helyiek annyira parasztok, hogy szándékosan elterelték a mezönyt.Nem csak hogy leszedték a jelzéseket,hanem rossz irányba visszatették azokat.Ezért nincs Zemplén maraton.
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

ahogy nézem idén Zemplén megint nem lesz...sajna

emailben kérdeztem õket, és nem lesz zemplén... :(
ha nyerek a lottón, megrendezem :D, nekem tetszett, a táj is szép volt.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ez a 2 Mátra legalább azonos nyomvonalon is lesz? Minek?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

mondjuk a két mátra maraton helyett lehetne az egyik sopron maraton...

Szilvás és Bükk pályája is néhol egyezik.
Soproni verseny nekem is tetszett. Gyors pálya, kevés technika, csak rövid. Hosszútávosok simán mehettek volna még egy kört meglegyen az 5-6 óra menetidõ. De a rendezés abszolút jó.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hallottam valami olyasmit hogy 2-t akarnak rendezni külön-külön, a la TúrdeHángri.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mátra maratonra ezek szerintem alternatívák, vagy nem?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A dolgok jelen állása szerint a Pannon egyik futama Gyõrújbarátról költözik, a kõszegit az X2S szervezi, de nem biztos, hogy szeretnének közösködni, tehát lehet, hogy önálló verseny lesz. A soproni csak akkor lesz, ha MK minõsítést kap, amire a tervezett versenynaptárban látott eddigi 7 futam után kevés az esély.

mondjuk a két mátra maraton helyett lehetne az egyik sopron maraton...

annyi elõnye viszont van a "sok" futamnak, hogy nem olyan könnyen dõl el a végeredmény :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
A dolgok jelen állása szerint a Pannon egyik futama Gyõrújbarátról költözik, a kõszegit az X2S szervezi, de nem biztos, hogy szeretnének közösködni, tehát lehet, hogy önálló verseny lesz. A soproni csak akkor lesz, ha MK minõsítést kap, amire a tervezett versenynaptárban látott eddigi 7 futam után kevés az esély.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
A sopron maraton szerintem is jó verseny volt,szép helyeken ment a pálya,és mivel tavaly maraton kupafutam volt én is elmentem.Pedig Szabolcs megyébõl igen messze volt ,de Brennbergbánya szép hely az isten háta mögött.Régen tájfutó koromban is voltam itt többször és igen tetszett.De ha csak sima ranglistaverseny lesz biztos nem megyek.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
ahogy nézem idén Zemplén megint nem lesz...sajna
" A Cube el van vetve! "

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
jókis lista, de ha jól látom a Szekszárdi maraton nincs rajta, nemtudom hogy rajta kéne-e legyen:) igaz h 2008 ban volt elõször itt maraton, de akkor lehe hogy utoljára is...

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
http://www.mtbsport....article&sid=586

lehet csemegézni, bár azt írják, hogy változhat

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
teljesen jó verseny volt, valóban.
(elõzetes versenynaptárban Ranglista szó van írva a sopron maraton után. de ez ugye még koránt sem végleges)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én úgy tudom, hogy a Kõszeg maraton nem lesz része a Pannon Maratonnak, viszont része lesz a maraton bajnokságnak. A soproni verseny, amit a klubom rendezett az elmúlt 4 évben csak abban az esetben lesz megrendezve, ha része lesz a mx-nek, amennyiben nem úgy nagy valószínûséggel elmarad (veszteséges). Kár lenne érte, túl sok negatívum nem jött Tõletek, azaz a résztvevõktõl. Erõsíts meg Konás (fórumról csak Téged tudtalak beazonosítani) :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
áááá Salzkammer, jubileumi Duna, megújuló Pannon ---> nagy a csábítás:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

ezt nem tudom, de nagyon-nagyon ismerõs nekem is a kép.
mintha még itt lenne Vp szélén, amerre a gázló is megy...
kíváncsi lennék, hogy hol készült valójában :)

Szerintem Cuha

Utolsó gázlók után pár km

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

igen május 1 én lesz

köszönöm szépen a gyors választ!

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás

pannon maraton feléledésérõl hallani valamit?
honlap címe: pannon maraton 2009.
http://pannonmaraton.hu/
és már mástól is hallottam, hogy lehet...
HoCsa?

Hallani annyit lehet, hogy lesz! Tudomásom szerint jelenleg is folyik az idei sorozat szervezése. A tervek szerint a sorozat három állomásból fog állni: Sopron , Kõszeg :love1: és ?. A kérdõjel a gyõrújbaráti helyszín változása lenne. Még folynak a tárgyalások az engedélyek miatt, de valószínû a verseny átköltözik a Bakonyba, ami szerintem nem lenne rossz helyszín, bár a Gyúbaráti gyerektábor nyújtotta szolgáltatásokat (elegendõ zuhanyzó, mellékhelység, medence stb.) nehéz lesz felvonultatni az adott helyszínen. Azonban szerintem sokan úgy vagyunk vele, hogy lemondunk a kényelmi dolgokról , ha jó a pálya, mert ha a t@keimet akarom áztatni, akkor a strandra megyek és nem maratonra. Szóval meglátjuk, remélem a hivatalos és végleges infó mielõbb kikerül az oldalra.

A kép szerintem is a Cuha völgyben készült :)