Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

helohelo!
Valaki hallott valamit, hogy idén is május 1.-én lesz a Buda maraton? teszem hozzá nagyon remélem:)

igen május 1 én lesz

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
helohelo!
Valaki hallott valamit, hogy idén is május 1.-én lesz a Buda maraton? teszem hozzá nagyon remélem:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ez nem a Cuha völgy?

ezt nem tudom, de nagyon-nagyon ismerõs nekem is a kép.
mintha még itt lenne Vp szélén, amerre a gázló is megy...
kíváncsi lennék, hogy hol készült valójában :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

pannon maraton feléledésérõl hallani valamit?
honlap címe: pannon maraton 2009.
http://pannonmaraton.hu/
és már mástól is hallottam, hogy lehet...
HoCsa?

Ez nem a Cuha völgy?

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

Zoli, azért lehet, mert idén, ha minden igaz, mint hajdanán, a Budai várból indul és Visegrádon ér véget a verseny. Annak idején este verseny után nagy buli volt és még másnap is triál verseny. A csomagokat meg a rajtból teherautóval szállították át.
Szép emlékeim vannak ezzel kapcsolatban. Szombaton lenyomtam a középtávot, aztán a lepencei strandon leverettem magam a zubogó meleg vízzel, aztán este buli, sátrazás, majd másnap hazatekerés. :)

Idén a lepencei strandon már csak a földdel tudnád leveretni magad a buckák között.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
pannon maraton feléledésérõl hallani valamit?
honlap címe: pannon maraton 2009.
http://pannonmaraton.hu/
és már mástól is hallottam, hogy lehet...
HoCsa?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Akkor lehet mégis nevezek. FGY-Dobogókõ kedvenc edzõ útvonalam.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Tartok tõle, hogy az eddig sem rózsás színvonal a fõtámogató kivonulásával hanyatlani fog. Ebbõl az aspektusból pedig csak az idõ tudja megmondani, hogy megéri-e azt a 14 lepedõt.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Zoli, azért lehet, mert idén, ha minden igaz, mint hajdanán, a Budai várból indul és Visegrádon ér véget a verseny. Annak idején este verseny után nagy buli volt és még másnap is triál verseny. A csomagokat meg a rajtból teherautóval szállították át.
Szép emlékeim vannak ezzel kapcsolatban. Szombaton lenyomtam a középtávot, aztán a lepencei strandon leverettem magam a zubogó meleg vízzel, aztán este buli, sátrazás, majd másnap hazatekerés. :)

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Másnaposan vasárnap, hogyan tekernél, ha elõtte lévõ este berúgtál a Dunamarci után? :D

Utóbbi idõkben csak másnaposan indultam maratonokon. Persze sehova sem nyerni mentem ... :D
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante, a Bp-Visegrád komoly? Mi lesz a rakétalábú rövidtávosokkal? Mondjuk én egyáltalán nem bánom, így máris vonzóbb lenne a DM.

Én úgy tudom igen. Mivel pont a neves évszám miatt szeretnék a klasszik útvonalat. A rakétalábú rövidtávosok meg "meg lesznek nevelve". :D Amúgy akkor is 1000 feletti nevezõ volt, amikor a középtáv 65 "harangkilóméter", azaz 73-74 volt, szóval...

Amúgy meg ebben a felállásban nyilván nem mûködne egy kétnapos fesztivál, xterrával, mert aki szombaton lemegy xterrázni, az nem hiszem, hogy visszaautózna vasárnap Bp-re rajtolni, csakhogy megint Visegrádon kössön ki.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Témobil után mi jön? Durex ? :D

óvszerrel a maraton nem olyan nagy szopás :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Mivel 10. rndezés, gondolom szerveznek majd estére bulit. És szombatra talán többen maradnak ott, mint vasárnap. De ez csak tipp.

Dante, a Bp-Visegrád komoly? Mi lesz a rakétalábú rövidtávosokkal? Mondjuk én egyáltalán nem bánom, így máris vonzóbb lenne a DM.

ja 10. miatt régi útvonal lesz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Mi történt, hogy szombaton lesz a Dunamarci?

Mivel 10. rndezés, gondolom szerveznek majd estére bulit. És szombatra talán többen maradnak ott, mint vasárnap. De ez csak tipp.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hegyek Királya cím miatt. (DM BP--->Visegrád, Xterra vasárnap, Visegrád)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Másnaposan vasárnap, hogyan tekernél, ha elõtte lévõ este berúgtál a Dunamarci után? :D

én simán, tavaly sikerült szilváson is :cheers:

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Mi történt, hogy szombaton lesz a Dunamarci?

"Nice boys don't play rock and roll"

_Mongi_

_Mongi_

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Témobil után mi jön? Durex ? :D
„Emberi törvény elbírni mindent, és bátran menni tovább még akkor is, ha nincsenek már benned, remények és csodák!” Ernest Hemingway

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Kíváncsi vagyok hogy a témobil kivonulását megérezzük-e...
Mikor nevezhetünk máááá? Még a Salzos nevezés sem megy, alszanak azok is Feltöltött kép

Én arra leszek kíváncsi, hogy idén mennyire fognak a reklámról szólni ezek a maratonok....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ezt most kifejthetnéd.

poén volt, de nem fejtem ki mert flood meg bannolás lenne a vége :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való