Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2007. január 30. - 16:27
Azt mondták erre nem számítottak hogy lesznek akik még elötte elõneveznek, valószínû a különbözetet kell majd befizetnünk, elvileg még a héten kinn lesz a friss infó a sporaktív honlapján.
Reméljük így lesz
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. január 30. - 15:59
Dante!
Ez a veszély most még nem fenyeget, egyenlõre még a 40 km-es távon indulok.
Most jutott eszembe, mondjuk ezt nemcsak Tõled kérdem, mennyi az-az idõ amennyi alatt teljesíteni illik a marcikat? Egyáltalán van-e ilyen?
Egyszerûen fogalmazva: mondjuk, ha teszem azt, a Budamarci 40 km-es távját 6 óra alatt teljesítem, akkor a célnál nem fognak lehorrogva kiröhögni?
Nem jellemzõ a kiröhögés, amíg mindig talász valakit a frissítõpontoknál (kiszolgáló személyzetet) addig no para. De ha nincs technikai probléma, akkor hamarabb beérsz. Volt mikor 9,5óra után értünk be; de még pont jutott kaja (Duna, technikai probléma keréknemelforgás )
Ha késel, összepakoltak elötted a frissítõnél és kész (ilyen csak 1× volt, legutolsó frissítõtöl már jöttek el). A célt nem fogják elbontani addig.
Olyan van esetleg, hogyha 100Km-esen mész, és X ideig nem érsz el Y frissítõig, akkor középtávon zavarnak tovább; esetleg aszfalton visszafordítanak. De középtávon nincs ilyesmi tudtommal.
Igen, mert McPitének meg Mc Pitének is szoktak hívni, de MC Pite vok . A civil nevem is rendre elírják, ezért szoktam egy idõ után szólni érte :-).
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. január 30. - 15:50
Pités kérdésben: azt kifogásoltad, hogy a MC - ben a C kis betüvel lett írva?
Igazából nem tudom ki a második Pite, de az itt szereplõ MC Pite mindenképp kiérdemli a No.1- et.
Írta 2007. január 30. - 15:01
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 30. - 14:57
Ez a veszély most még nem fenyeget, egyenlõre még a 40 km-es távon indulok.
Most jutott eszembe, mondjuk ezt nemcsak Tõled kérdem, mennyi az-az idõ amennyi alatt teljesíteni illik a marcikat? Egyáltalán van-e ilyen?
Egyszerûen fogalmazva: mondjuk, ha teszem azt, a Budamarci 40 km-es távját 6 óra alatt teljesítem, akkor a célnál nem fognak lehorrogva kiröhögni?
Írta 2007. január 30. - 14:53
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. január 30. - 14:51
Írta 2007. január 30. - 08:18
Sziasztok!
A Baki Ádám könyv megvan, karira kaptam meg a páromtól! A nyugatinál lévõ Alexandrában talán még van, ha érdekel a Könyv eredetibe...(McPite) De a netrõl is leszedhetõ
Dante azért köszi, mondjuk azért akartam mert hátha mást is magamba tudok szívni a cikkbõl. Mégegyszer KÖSSSSZ
PDFben letöltöttem, megnéztem, ezért döntöttem a könyv megvétele mellett. Boltokban 3400-3800Ft között láttam, ami kicsit sok azért... (a tavalyi ára) (pláne hogy ketten rendelnénk, és a postaktg felezõdne)
Egyébként mivel sokfélének átkeresztelnek(másutt is), ha lehet mradjunk az MC Piténél vagy Piténél.
Írta 2007. január 29. - 21:59
A Baki Ádám könyv megvan, karira kaptam meg a páromtól! A nyugatinál lévõ Alexandrában talán még van, ha érdekel a Könyv eredetibe...(McPite) De a netrõl is leszedhetõ
Dante azért köszi, mondjuk azért akartam mert hátha mást is magamba tudok szívni a cikkbõl. Mégegyszer KÖSSSSZ
Írta 2007. január 29. - 21:24
Írta 2007. január 29. - 21:09
Szia Dante!
Köszönöm! Ha nincs meg nem probléma, de azért bízom benne....
Peched van, nem találom, esetleg ha másnak megvan. (a cikket kérte, amiben a kezdõ maratonozós tippek vannak, de már van vagy 2 éves, ha jól emlékszem...)
De kábé Pixel könyvébõl is sokat megtudhatsz, töltsd le, vagy még inkább vedd meg. (ha meg végképp pánikban vagy, majd összefoglalom nagyvonalakban a lényeget - de nincs okod aggódni, hacsak nem egy Salzkammergut extrém-távval indítasz )
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. január 29. - 18:46
Egy csónakban vagyunk dettó ugyan ez van velem is, de hát most mindenre elvileg 3k az elõnevezés azaz 12 lesz összesen és külön külön gondolom egyszerûbb adott esetben átadni. Persze én is minden állomásra menni akark, de még ki tudja mi lesz addig. De a válaszukra kíváncsi lennék, majd megoszthatnád!
Ja szilvásra is lehet ugye már nevezni, bemegyek a boltba, mondom neveznék! Azt mondja az eladó srác(nevén nem nevezve) nincs nevezési lap és õ nem is foglalkozik már a maratonnal rég óta! LOL még jó, hogy itt lehet személyesen befizetni(honlapos kiírás) és a tulaj, fõnök rendezni a dolgot. Gondolom majd elõkerülnek a lapok még febr. végéi,g csak meglepõdtem a dolgon:)
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 29. - 17:51
Köszönöm! Ha nincs meg nem probléma, de azért bízom benne....
Írta 2007. január 29. - 17:22
Hja, csak akkor dupla nevezés van, azonos adatokkal és akkor meg nem fognak szeretni a rendezõk.
Miert, ha boltban 2 kg kenyeret veszel, akkor is csunyan neznek? Sztem ez a rendezok reszerol egy szolgaltatas, amit igenybe veszel. Helyedben nem aggodnek a dupla nevezes miatt. Nekem is volt, es nem adodott belole problema, vagy hatranyos megkulonboztetes.
Race, no Rest!
Írta 2007. január 29. - 15:20
Szal ha még most átvenné vki akkor még jó lenne... de hátha elég rugalmasak a sportaktivosok...
Ha a hosszúra neveztél én szívesen átveszem.
Írta 2007. január 29. - 14:57
Attól nem félek hogy rámszáradna a nevezés, attól hogy duplázásból bibi lenne, attól igen.
Írta 2007. január 29. - 14:39
Race, no Rest!
Írta 2007. január 29. - 14:17
Akkor azért vanmég idõ..
Idõ van, de én már neveztem belõle az egyikre
Írtam mélt, megvárom mit reagálnak... (hogy átkerülhessek a 10ezresbe)