Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"A rövid táv nem maraton."
Miért kell mindig leszólni a rövid távot, amúgy ez a táv is a maraton címszó alatt rendezendõ versenyek körébe tartozik. Egy egyszerû néha kerékpárra ülõ embernek (pl.: én) legalább akkora meló végigküzdeni egy rövidtávot, mint egy edzettebb bringásnak egy közepet vagy egy hosszút.
Ha a maraton szó eredettét nézzük (42km) a rövidtáv áll hozzá a legközelebb, szóval ilyen nézetbõl a hosszú táv nem maraton :)

Nem kötözködni akartam, de én csak rövid távon indulok, kedvtelésbõl, nem azért, hogy kiszakadjanak a lábaim :) Le a kalappal a hosszútávosok elõtt ! De a rövid távos is ugyanúgy kifizeti a nevezési díjat és letekeri a távot.

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Nem kell engem olyan nagyon komolyan venni. Csak írogatok.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
khmm.... elnézést kérek csak Számvitelt tanulok és az agyamra ment... Unit, a hozzászólásodat valószínûleg félreértettem negatív irányban, ha akarod elmagyarázom hogy értettem...
Szabcsi: tisztában vagyok Unit eredményeivel....
Ja és az SS az nem az én mûfajom... Bár lehet egyszer rátérek, de nem hiszem....
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Biztos remes napja volt... :P
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Na, ennek meg mi baja? Nem is hozzá szóltam...

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Általában U19-esek nem nevezhetnek hosszútávra...
Amugy Dante említette a 40 km-es duna maratont, arra reagáltam...
És remélem amikor áttérek hosszútávra /2-3 év múlva/ még mindíg ott leszel hogy lenyomhassalak...

Upopszzz... tisztaba vagy Te azzal, mit kell Neked ahhoz mutatnod , hogy lenyomd Unitot? :) (nem helyezesben gondoltam)
Tenyleg U19 vagy meg....Nolnod is kell , meg egy ket 24 orast lenyomnod rigid SS bringaval......
Szerintem pihizzzzz
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

A középtáv az nem "maraton".

Általában U19-esek nem nevezhetnek hosszútávra...
Amugy Dante említette a 40 km-es duna maratont, arra reagáltam...
És remélem amikor áttérek hosszútávra /2-3 év múlva/ még mindíg ott leszel hogy lenyomhassalak...

balo

balo

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Ez igaz, annál hoszabb. :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Szia Mindenki!
Frissült a sportaktiv oldal, lehet bátran nevezni!!!! Ámen:clap:
Viszont azt nem értem, hogy szinttérkép miért nincs, a többinél viszont fellelhetõ:(
" A Cube el van vetve! "

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hello!
Buda maratonon nem voltam idén, mivel az elsõ 2 szervezésileg nagyon nem volt ott és többet nem volt kedvem próbálkozni.... Amugy nem kis szint van benne, de a legdurvább akkor is Kõszeg... A középtávom van valami 2500 feletti szint (A Duna Maratonon 1800m by polar 720) szoval kõszegen rendesen meghaltam a végére... Ajánlom mindenkinek, szerintem a legjobb pálya Magyarországon...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Dante, ezt el sem olvastam! ;)

Szabcsi jól beszélsz. Ha nincs ricsi, jó helyette a Scapin Blato. Sztem maratonra nincs is jobb egy acélváznál- ha merev, nopogo bájk kell.

A plexus szép, de a geometriája elég horror, kissé eljárt felette az idõ...
Amúgy ha maratonra nopogo bájk kell, szerintem vegyél egy nopogo fullyt ! :D Több ilyen van a piacon, mint olyan acélváz, aminek tényleg van passzív hátsó rugózása.
Ausztria, Kenguruk földje!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Vagy egy epic.

A sebesség mindent megold.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Dante, ezt el sem olvastam! ;)

Szabcsi jól beszélsz. Ha nincs ricsi, jó helyette a Scapin Blato. Sztem maratonra nincs is jobb egy acélváznál- ha merev, nopogo bájk kell.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ritchey Plexus :dance2: Fele kiralysagom odaadnam egy uj vazert.....

Szerintem amennyiben ez van, annyiért már egy könnyû és jó fullyt kapsz...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Henger: Vagy egy jó acélváz. Merev létére is berugózik a fara 1-2 centit, de ahhoz már elég erõs terhelés kell.

Ritchey Plexus :dance2: Fele kiralysagom odaadnam egy uj vazert.....

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Én se, idén tervezem, hogy megyek, majd elõtte akkor kicsit több szinttel készülõdök rá! Biztos jó móka lesz az elsõ verseny :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Bár még nem voltam a Budamarcin, de a térképet és az útvonalat nézve nekem is hasonló a véleményem mint neked Dante
" A Cube el van vetve! "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szintkülönbséget nem látok, de gondolom nem lehet észveszejtõen sok...

A Budamarcin szerintem távarányban több a szint, mint a legtöbb maratonon - de ez csak egy érzés. Tavalyelõtt a 40 kilcsin (ami 33 volt maximum), másztunk vagy 1200 métert.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szia Bikertigger!

Nos igen elfelejtettem ""-be rakni a mondókám. Mindenesetre akkor voltam ott elõször, mivel eddig hosszú kihagyásom volt, nekem, mint minden újszülöttnek ez is új élményt jelentett. Pl.nem is tudtam a lõtérrõl. Abban viszont igazad van, hogy uncsi, sõt az a sok kocsi még zavaró is!!! De ha mondjuk tudsz olyan útvonalat ami odavisz és nem ennyire uncsi, szívesen veszem.
Kösszencs

lajos forrásra tudok, természetesen terep, mivel aszfalt az az egy van...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való