Jelentkezz be Regisztrálj

Maratonok
Írta 2007. január 30. - 16:34

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. január 30. - 16:27

Azt mondták erre nem számítottak hogy lesznek akik még elötte elõneveznek, valószínû a különbözetet kell majd befizetnünk, elvileg még a héten kinn lesz a friss infó a sporaktív honlapján.
Reméljük így lesz

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. január 30. - 15:59

Dante!
Ez a veszély most még nem fenyeget, egyenlõre még a 40 km-es távon indulok.
Most jutott eszembe, mondjuk ezt nemcsak Tõled kérdem, mennyi az-az idõ amennyi alatt teljesíteni illik a marcikat? Egyáltalán van-e ilyen?
Egyszerûen fogalmazva: mondjuk, ha teszem azt, a Budamarci 40 km-es távját 6 óra alatt teljesítem, akkor a célnál nem fognak lehorrogva kiröhögni?
Nem jellemzõ a kiröhögés, amíg mindig talász valakit a frissítõpontoknál (kiszolgáló személyzetet) addig no para. De ha nincs technikai probléma, akkor hamarabb beérsz. Volt mikor 9,5óra után értünk be; de még pont jutott kaja

Ha késel, összepakoltak elötted a frissítõnél és kész (ilyen csak 1× volt, legutolsó frissítõtöl már jöttek el). A célt nem fogják elbontani addig.
Olyan van esetleg, hogyha 100Km-esen mész, és X ideig nem érsz el Y frissítõig, akkor középtávon zavarnak tovább; esetleg aszfalton visszafordítanak. De középtávon nincs ilyesmi tudtommal.
Igen, mert McPitének meg Mc Pitének is szoktak hívni, de MC Pite vok

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. január 30. - 15:50

Pités kérdésben: azt kifogásoltad, hogy a MC - ben a C kis betüvel lett írva?
Igazából nem tudom ki a második Pite, de az itt szereplõ MC Pite mindenképp kiérdemli a No.1- et.
Írta 2007. január 30. - 15:01

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 30. - 14:57

Ez a veszély most még nem fenyeget, egyenlõre még a 40 km-es távon indulok.
Most jutott eszembe, mondjuk ezt nemcsak Tõled kérdem, mennyi az-az idõ amennyi alatt teljesíteni illik a marcikat? Egyáltalán van-e ilyen?
Egyszerûen fogalmazva: mondjuk, ha teszem azt, a Budamarci 40 km-es távját 6 óra alatt teljesítem, akkor a célnál nem fognak lehorrogva kiröhögni?
Írta 2007. január 30. - 14:53

Írta 2007. január 30. - 14:51

Írta 2007. január 30. - 08:18

Sziasztok!
A Baki Ádám könyv megvan, karira kaptam meg a páromtól! A nyugatinál lévõ Alexandrában talán még van, ha érdekel a Könyv eredetibe...(McPite) De a netrõl is leszedhetõ
Dante azért köszi, mondjuk azért akartam mert hátha mást is magamba tudok szívni a cikkbõl. Mégegyszer KÖSSSSZ
PDFben letöltöttem, megnéztem, ezért döntöttem a könyv megvétele mellett. Boltokban 3400-3800Ft között láttam, ami kicsit sok azért... (a tavalyi ára) (pláne hogy ketten rendelnénk, és a postaktg felezõdne)
Egyébként mivel sokfélének átkeresztelnek(másutt is), ha lehet mradjunk az MC Piténél vagy Piténél.

Írta 2007. január 29. - 21:59

A Baki Ádám könyv megvan, karira kaptam meg a páromtól! A nyugatinál lévõ Alexandrában talán még van, ha érdekel a Könyv eredetibe...(McPite) De a netrõl is leszedhetõ
Dante azért köszi, mondjuk azért akartam mert hátha mást is magamba tudok szívni a cikkbõl. Mégegyszer KÖSSSSZ
Írta 2007. január 29. - 21:24

Írta 2007. január 29. - 21:09

Szia Dante!
Köszönöm! Ha nincs meg nem probléma, de azért bízom benne....
Peched van, nem találom, esetleg ha másnak megvan. (a cikket kérte, amiben a kezdõ maratonozós tippek vannak, de már van vagy 2 éves, ha jól emlékszem...)
De kábé Pixel könyvébõl is sokat megtudhatsz, töltsd le, vagy még inkább vedd meg.

Írta 2007. január 29. - 18:46

Egy csónakban vagyunk

Ja szilvásra is lehet ugye már nevezni, bemegyek a boltba, mondom neveznék! Azt mondja az eladó srác(nevén nem nevezve) nincs nevezési lap és õ nem is foglalkozik már a maratonnal rég óta! LOL még jó, hogy itt lehet személyesen befizetni(honlapos kiírás) és a tulaj, fõnök rendezni a dolgot. Gondolom majd elõkerülnek a lapok még febr. végéi,g csak meglepõdtem a dolgon:)
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 29. - 17:51

Köszönöm! Ha nincs meg nem probléma, de azért bízom benne....
Írta 2007. január 29. - 17:22

Hja, csak akkor dupla nevezés van, azonos adatokkal és akkor meg nem fognak szeretni a rendezõk.
Miert, ha boltban 2 kg kenyeret veszel, akkor is csunyan neznek? Sztem ez a rendezok reszerol egy szolgaltatas, amit igenybe veszel. Helyedben nem aggodnek a dupla nevezes miatt. Nekem is volt, es nem adodott belole problema, vagy hatranyos megkulonboztetes.
Race, no Rest!
Írta 2007. január 29. - 15:20

Szal ha még most átvenné vki akkor még jó lenne... de hátha elég rugalmasak a sportaktivosok...
Ha a hosszúra neveztél én szívesen átveszem.
Írta 2007. január 29. - 14:57

Attól nem félek hogy rámszáradna a nevezés, attól hogy duplázásból bibi lenne, attól igen.
Írta 2007. január 29. - 14:39

Race, no Rest!
Írta 2007. január 29. - 14:17

Akkor azért vanmég idõ..
Idõ van, de én már neveztem belõle az egyikre

Írtam mélt, megvárom mit reagálnak... (hogy átkerülhessek a 10ezresbe)