Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nnna, beszéltem a sportaktívosokkal...

Azt mondták erre nem számítottak hogy lesznek akik még elötte elõneveznek, valószínû a különbözetet kell majd befizetnünk, elvileg még a héten kinn lesz a friss infó a sporaktív honlapján.

Reméljük így lesz :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Dante!

Ez a veszély most még nem fenyeget, egyenlõre még a 40 km-es távon indulok.
Most jutott eszembe, mondjuk ezt nemcsak Tõled kérdem, mennyi az-az idõ amennyi alatt teljesíteni illik a marcikat? Egyáltalán van-e ilyen?
Egyszerûen fogalmazva: mondjuk, ha teszem azt, a Budamarci 40 km-es távját 6 óra alatt teljesítem, akkor a célnál nem fognak lehorrogva kiröhögni?

Nem jellemzõ a kiröhögés, amíg mindig talász valakit a frissítõpontoknál (kiszolgáló személyzetet) addig no para. De ha nincs technikai probléma, akkor hamarabb beérsz. Volt mikor 9,5óra után értünk be; de még pont jutott kaja :D (Duna, technikai probléma keréknemelforgás :) )

Ha késel, összepakoltak elötted a frissítõnél és kész (ilyen csak 1× volt, legutolsó frissítõtöl már jöttek el). A célt nem fogják elbontani addig.

Olyan van esetleg, hogyha 100Km-esen mész, és X ideig nem érsz el Y frissítõig, akkor középtávon zavarnak tovább; esetleg aszfalton visszafordítanak. De középtávon nincs ilyesmi tudtommal.

Igen, mert McPitének meg Mc Pitének is szoktak hívni, de MC Pite vok :D . A civil nevem is rendre elírják, ezért szoktam egy idõ után szólni érte :-).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Értem! És ha a szintidõt nem teljesíti az ember, akkor mondjuk a 40 km-esbõl átrakják a 10 km-esre? Ez hülye kérdés volt,mert nyilván így nem tudják követni...
Pités kérdésben: azt kifogásoltad, hogy a MC - ben a C kis betüvel lett írva?
Igazából nem tudom ki a második Pite, de az itt szereplõ MC Pite mindenképp kiérdemli a No.1- et.
" A Cube el van vetve! "

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Egyrész ha nem sétálva teszed meg biztos nem 6 óra lesz az idõ, a másik meg nem szokása a jó népnek kiröhögni a másikat vagy a kezdõket(bár erre van ellenpélda is sajnos) Szintidõt mondjuk szoktak meghatározni, de nem tom mennyi lehet.

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Dante!

Ez a veszély most még nem fenyeget, egyenlõre még a 40 km-es távon indulok.
Most jutott eszembe, mondjuk ezt nemcsak Tõled kérdem, mennyi az-az idõ amennyi alatt teljesíteni illik a marcikat? Egyáltalán van-e ilyen?
Egyszerûen fogalmazva: mondjuk, ha teszem azt, a Budamarci 40 km-es távját 6 óra alatt teljesítem, akkor a célnál nem fognak lehorrogva kiröhögni?
" A Cube el van vetve! "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Van már egy Pite. (s egy is sok belõle ;) ) Legyetek Pite-1 és Pite-2. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Oké, bocsi ezentúl Pite!
" A Cube el van vetve! "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Sziasztok!

A Baki Ádám könyv megvan, karira kaptam meg a páromtól! A nyugatinál lévõ Alexandrában talán még van, ha érdekel a Könyv eredetibe...(McPite) De a netrõl is leszedhetõ
Dante azért köszi, mondjuk azért akartam mert hátha mást is magamba tudok szívni a cikkbõl. Mégegyszer KÖSSSSZ

PDFben letöltöttem, megnéztem, ezért döntöttem a könyv megvétele mellett. Boltokban 3400-3800Ft között láttam, ami kicsit sok azért... (a tavalyi ára) (pláne hogy ketten rendelnénk, és a postaktg felezõdne)

Egyébként mivel sokfélének átkeresztelnek(másutt is), ha lehet mradjunk az MC Piténél vagy Piténél. Feltöltött kép

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Sziasztok!

A Baki Ádám könyv megvan, karira kaptam meg a páromtól! A nyugatinál lévõ Alexandrában talán még van, ha érdekel a Könyv eredetibe...(McPite) De a netrõl is leszedhetõ
Dante azért köszi, mondjuk azért akartam mert hátha mást is magamba tudok szívni a cikkbõl. Mégegyszer KÖSSSSZ
" A Cube el van vetve! "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Egyébként Baki Ádámtól akartam könyvet rendelni, aki még rámoccant a témára, vagy 3000 felett boltban veszi meg, vagy vár tavaszig hogy 2000+postáért ért megkapja a szerzõtõl, meg külföldön van.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Szia Dante!

Köszönöm! Ha nincs meg nem probléma, de azért bízom benne....

Peched van, nem találom, esetleg ha másnak megvan. (a cikket kérte, amiben a kezdõ maratonozós tippek vannak, de már van vagy 2 éves, ha jól emlékszem...)

De kábé Pixel könyvébõl is sokat megtudhatsz, töltsd le, vagy még inkább vedd meg. :) (ha meg végképp pánikban vagy, majd összefoglalom nagyvonalakban a lényeget - de nincs okod aggódni, hacsak nem egy Salzkammergut extrém-távval indítasz :) )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Mc Pite!
Egy csónakban vagyunk :) dettó ugyan ez van velem is, de hát most mindenre elvileg 3k az elõnevezés azaz 12 lesz összesen és külön külön gondolom egyszerûbb adott esetben átadni. Persze én is minden állomásra menni akark, de még ki tudja mi lesz addig. De a válaszukra kíváncsi lennék, majd megoszthatnád!

Ja szilvásra is lehet ugye már nevezni, bemegyek a boltba, mondom neveznék! Azt mondja az eladó srác(nevén nem nevezve) nincs nevezési lap és õ nem is foglalkozik már a maratonnal rég óta! LOL még jó, hogy itt lehet személyesen befizetni(honlapos kiírás) és a tulaj, fõnök rendezni a dolgot. Gondolom majd elõkerülnek a lapok még febr. végéi,g csak meglepõdtem a dolgon:)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Szia Dante!

Köszönöm! Ha nincs meg nem probléma, de azért bízom benne....
" A Cube el van vetve! "

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Hja, csak akkor dupla nevezés van, azonos adatokkal és akkor meg nem fognak szeretni a rendezõk.

Miert, ha boltban 2 kg kenyeret veszel, akkor is csunyan neznek? Sztem ez a rendezok reszerol egy szolgaltatas, amit igenybe veszel. Helyedben nem aggodnek a dupla nevezes miatt. Nekem is volt, es nem adodott belole problema, vagy hatranyos megkulonboztetes.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Mindenbõl középtáv... De azért köszi!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Szal ha még most átvenné vki akkor még jó lenne... de hátha elég rugalmasak a sportaktivosok...

Ha a hosszúra neveztél én szívesen átveszem.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hja, csak akkor dupla nevezés van, azonos adatokkal és akkor meg nem fognak szeretni a rendezõk. Szal ha még most átvenné vki akkor még jó lenne... de hátha elég rugalmasak a sportaktivosok...

Attól nem félek hogy rámszáradna a nevezés, attól hogy duplázásból bibi lenne, attól igen.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Nevezel mind a 4-re, a Bukk nevezest meg eladod/atadod masnak. Pl. verseny heteben kapkodni szoktak az olcso nevezesekert. Szal nopara.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Akkor azért vanmég idõ..

Idõ van, de én már neveztem belõle az egyikre :(

Írtam mélt, megvárom mit reagálnak... (hogy átkerülhessek a 10ezresbe)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Akkor azért vanmég idõ..