Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Igen, 200as volt a rajtszámom, és ha tudod légyszíves rakd föl valahová a képet.

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Utolsó lettem a kategóriámban. :)
A köves, gyökeres, poros részekkel pont nem volt bajom.

Én meg 5 perccel elötted vagyok :D

Ma néztem a fékeket, hát a hátsó lassan kezd majd tükrösödni; azaz ha minden jól megy Szilvásra már fékeim is lesznek :D. Mondjuk még eldöld addig hogy fényképezõs lájtos ismikísérõs lesz vagy már tempósabb. Mondjuk szokásos kört jó erõben 1:15-1:17 alatt nyomom le, most 1:34 volt, szal még erõnlétben is van mit pótolnom :).

Nekem a kövek és györekek normálisabb része tetszett, ahol nem lehettett eltekerni ott meg áttoltam rajta (asszem 1 helyen volt csak ilyen). Hogy Rövid volt az annyiból gáz hogy többnek írták, de szerintem senki sem egy Duna maratonnal kezdené mondjuk az évet hanem inkább ilyen távval... Nekem szallagozást leszámítva nem volt bajom, megyek sztem jövõre is.

Aztán lassan Szilvásodhatunk :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

200-as volt rajtszámod? Ha igen akkor van egy célfotóm amin rajtavagy. Nem rólad készült, hanem az elötted lévõ hölgyrõl, de azért Te is jól látszol. Feltegyem valahova?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Éxtrém? A szembe sétáló lovasok azok extrémek. A nõ meg rikácsolt, hogy mit képzelünk, hogy mi itt 600-an száguldozunk, õk hárman meg nem tudnak békésen galoppozni.

Kona? :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Brain

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Hotmaat helyett!
az a tartály szabályozza a tag mozgását, abban van egy úszó cucc, ami leúszik a tartály aljára amikor tekersz és ha alulról jön az ütés, felúszik és nyitja a szelepet. így nem pogózik a seggedd alatt a váz tekerés közben ;)
a precíz nevét nem tudom... :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

179 Berczeli Orsolya Küllõnjárat S_N_U17 1:12:37 SPORT KATEGÓRIA

Erre gondoltál?
Érdekes az tuti! Szerintem elírás. Egy biztos akategóriájában mindeképpen elsõ lett. :)

Erre gondoltam. Nem akarok vádolni senkit, örülök, hogy leányzók is vannak és tekernek :)

parej meg szerintem a helyesírás miatt írt :D nem j hanem ly hehe
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Amúgy eredmények kicsit mások, mint ami ki lett írva hirtelen a sátor falára, nemtudom, észrevettétek-e?
U19-ben nem 14, hanem 18 induló volt, nem 8-adik, hanem 7-edik lettem és összetettben nem 40 perccel elõbb ért be az elsõ, hanem 25 :)
(amúgy legalul van egy csaj, érdekes idõvel :) )

És tényleg kellett volna valami fórumtali, mert most esik le, hogy Hootmat-ot is láttam, de csak onnan emlékszem, hogy az a tartáj a féknél ott van és kék a teteje :)

179 Berczeli Orsolya Küllõnjárat S_N_U17 1:12:37 SPORT KATEGÓRIA

Erre gondoltál?
Érdekes az tuti! Szerintem elírás. Egy biztos akategóriájában mindeképpen elsõ lett. :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
OFF
mi az a tartáj? vmi tartályféle?
ON
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

És tényleg kellett volna valami fórumtali, mert most esik le, hogy Hootmat-ot is láttam, de csak onnan emlékszem, hogy az a tartáj a féknél ott van és kék a teteje :)

A gonosz kis tartájom:D kb 10-en megkérdezték versenyen, hogy az mi az.
Én meg probáltam elmondani röviden, hogy a tüdömet se köpjem ki :D Persz mindig a mászásoknál kérdezték meg, mert ott volt csak olyan tempó, hogy egymás mellet mentünk viszonylag lassan.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Hotmaat! nem lett sok kép, igyexem felrakni õket!
" A Cube el van vetve! "

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Nem Cinikus! Igaza van!!

Mondtam én olyat, hogy nem? sõt ha kicsit visszaolvasol akkor én is irtam, hogy azért mert volt pár hiányosság szerintem jó volt. :)
Attól mert valakinek igaza van még lehet cinikus ;)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Amúgy eredmények kicsit mások, mint ami ki lett írva hirtelen a sátor falára, nemtudom, észrevettétek-e?
U19-ben nem 14, hanem 18 induló volt, nem 8-adik, hanem 7-edik lettem és összetettben nem 40 perccel elõbb ért be az elsõ, hanem 25 :)
(amúgy legalul van egy csaj, érdekes idõvel :) )

White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Pamacs

Pamacs

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Nem Cinikus! Igaza van!! Ez CC nem országúti bringásoknak való!! Ez pont jó feeling volt hopp ott egy szikla júúj belefér egy bunny, hopp ott egy gyökér váá az is bunny és a lépcsõõõ!

Nagyon jó volt sztem! Én élveztem!

képek: énisénisénis!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Boca
Hú de cinikus itt valaki :D Mondjuk megértem.
Mikor lesznek fent a képek? Kiváncsi vagyok rájuk!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Por, kövek, fagyökerek... hm... Ja, hogy ez benne van a terepezésben? Nem tudtam! Kár, hogy nem terítettek le végig piros szõnyeget, kár, hogy nem állt ott minden kitüremkedõ kõnél egy ember aki "vigyázz, kõ" táblával figyelmeztet, kár, hogy a pálya szélén nem álltak 5 cm-re egymástól a szervizesek, és kár, hogy pár ember magát kipróbálván jól akarta érezni magát!

Legközelebb senki nehogy elmenjen bármilyen megmozdulásra, mert a többin ugyanezek elõfordulhatnak!
Valaki meg szóljon már az öreg Tomnak, hogy csináljon olyan gépet, melynek elején porszívó van, nehogy piciny tüdõnk telítõdjön eme természetes anyaggal! Szívjunk inkább szmogot! Hajrá!!!
" A Cube el van vetve! "

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Repceföld témája:
Edzésképpen idén már jártam párszor arra, lefelé is próbálájtok ki, nagyon megindul a gép :)!
Egyik alkalommal majdnem lerángatott a bringáról repcekoma, mikor túl közel lavíroztam hozzá...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

...valamint a szembe sétáló gyalogtúrázók húúhúúú naon extrém volt :D

Éxtrém? A szembe sétáló lovasok azok extrémek. A nõ meg rikácsolt, hogy mit képzelünk, hogy mi itt 600-an száguldozunk, õk hárman meg nem tudnak békésen galoppozni. Jövõre 80 km-es táv alatt a gondolkodásom sem fog beindulni Buda Maraton ügyben. A pályakijelölés alibi szinten volt, a szalagozás már komolytalan módszer. Mindenesetre a Tisza-tó maratonhoz képest itt legalább történt valami.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Szervezésre nekem csak ennyi kifogásom akadt:
- 42 helyett 33,5
- "néma" rajt
- elején hátráltató egynyomos ösvények

Viszont hangulat jó volt, sokan voltunk, innivaló is volt minden mennyiségben.
White Horse