Flickr
Igen, én voltam
. Jobban jártam volna ha lassítok beszélgetni csak hülye voltam (lásd aláírásom), de szilváson, bükkön meg ahol szétszoródik a mezõny szívesen beszélgetek, de ezt az egynyomos elõttem, mögöttem ezer bringás pályát nem szeretem.
csak mondom ott sincs 2000 a szint......Sztem Õ MJani volt, épp ott mentem mögöttetek;-) serpens, westeles mez.
Pitét én is láttam szerelés közben a repcés után, ami sztem is nagyon jó volt.
Nekem is ez volt az elsõ maratonom, de mivel tudtam milyen az erdõ és a hegy, engem nem lepett meg a por és a köves szakasz. Nem bántam a végére, hogy hiányzott az a 8-10km, mert az utolsó emelkedõn kaptam görcsöt, ott vesztettem 7-8 percet, de így is benne voltam a 3 órában és ez nekem elég. Duna maratonon is elindulnék, de a 65km 2000 szinttel nekem nagyon soknak tûnik egyenlõre, de edzem majd rá;-)
A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Sziasztok!
Buda Maraton! Már évek alatt megtanultuk, hogy ez BULI verseny. Csak nincs kiírva a honlapra. Harang a kerületi majális részeként rendezi. Nem a profi versenyzõk részére, hanem inkább a nagyközönséget megcélozva. Az a baj, hogy ez nem derül ki senki számára, csak tapasztalatból tudjuk.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ezen könnyen lehet segíteni. Sokat kell tekerni
...Master 1-ben 125-bõl 112-ik lettem nekem ezen kell javítani. Annyira idegesít hogy ilyen gyenge vagyok.
Az eltévedésrõl csak annyit, hogy végeztem egy kis közvéleménykutatást a csapatom körében - mind lány - és senkinek még csak eszébe sem jutott eltévedni. A pályakijelölésrõl ennyit