Sziasztok!
Buda Maraton! Már évek alatt megtanultuk, hogy ez BULI verseny. Csak nincs kiírva a honlapra. Harang a kerületi majális részeként rendezi. Nem a profi versenyzõk részére, hanem inkább a nagyközönséget megcélozva. Az a baj, hogy ez nem derül ki senki számára, csak tapasztalatból tudjuk.
Én minden esetre nagyon szeretem. Nagyon tetszik az útvonal, a sok kanyargós kis ösvény. Szerintem nem baj, hogy ilyen rövid távok vannak, mert szint van benne rendesen és év eleje is van. Persze én nem is tartozom a versenyzõ bringások közé, jót beszélgetek a tolós részeken. Élvezem az erdõt, a tájat.
Szerintem azért rövidíthettek a pályán, 42-bõl csak 33,5 lett, mert talán kevés ember volt Harang segítségére. A HHH-n vártam még a kis ösvényt a szint útra, de kimaradt. Persze olyan fáradt voltam, hogy akkor nem is igazán hiányoltam, csak csodálkoztam, hogy hol fogok még 15 km-t tekerni. Szóval jól elfáradtam, de nagyon jól éreztem magam közben.
Nagyon tetszett az új útvonal. A Szépvölgyi úttól a kerékpáros útig az új átmenet kellemes meglepetés volt.
Megkezdõdött a szezon. Mindenkinek baleset mentes jó versenyzést kívánok.
Ez a csalóknak minden versenyre 2 defekt átok nagyon tetszik. Én is láttam a szalagon átbújó srácot az elsõ frissítõnél. Gondolom már jól elfáradt... De ilyenkor nem illik áthaladni a célvonalon.
És a repce föld csodálatos volt. Nem is gondoltam, hogy ez a repce ember magasságú.
És egyetértek, az év idézete:
Eredeti szerzõ MJani01
...verseny közben nagyon zavar a többi bringás...