Én nem akarok senkit sem bántani...
De mondjuk a por, esõ esetén a sár, hegyoldal esetében a köves-sziklás rész úgy gondolom egy maraton része. Ha esett volna az esõ, akkor a sár miatt lehetne panaszkodni. Ha hideg lett volna, amiatt, ha 32 fok lett volna, akkor a meleg miatt.
Van akinek a verseny megnyerése a cél, van akinek a tisztességes végigtekerés-önmaga legyõzése vagy a határai feszegetése.
Én pl örültem, hogy nem a megszokott útonalon ment a verseny...A tavalyi unalmas lett volna. Bár amikor elmentünk a gázvezeték nyomvonal felé, azt hittem jön a durva mászás
Neke azlrt tetszett a verseny, mert mindenhol nyeregben tekertem fel, minden emelkedõt. Egyszer szálltam le a téglagyári emelkedõ tetején a felsõ résznél [köves rész], amikor elõttem ketten is ledõltek a bringáról, illetve a Virágosnyereg után a sárgáról amikor mászunk fel a kövesen a HHHra, szintén a felsõ szakaszon. Itt saját hibámból, mert nem vagyok elég technikás, a pedálom 2 nagy sziklánál leragadt, s ki kellett pattanno belõle, hogy ne dõljek el.
Ezen kívûl minden egyes emelkedõt nyeregben. Jólesõ érzéssel töltött el,mert nyeregben az én szekciómban [ahol tekertem] 3an elõztek meg összesen.
Tetszett a Téglagyári elõtt az az 1 nyomsávos felfelé is:)
Lefelé viszont baromi sokat kell gyakorolnom.
A 33 km engem is zavart, mert úgy tekertem végig, hogy még 15 km vissza van pl.. Aztan a célba érve nem is voltam úgy elfáradva, ahogy szerettem volna...
Amúgy aki kicsit ismeri a HHH-t, tudja, hogy sziklás köves az egész hegy. Szerintem a sétányon 30-40-nel száguldozni nem olyan élmény.