Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

tigger`

tigger`

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Ma voltam arra gyalogtúrázni, irigyeltelek titeket ;).
Készítettem 3 képet, gondoltam azért megmutatom, hátha valaki magára ismer és örülni fog :))

http://millwaukee.sp...0&_c=PhotoAlbum

üdv:tigger
tigger

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
:prosze:

Képek még vkitõl?
(most bejön épp a tar.hu, http://kep.tar.hu/mc.../50469582?o=0#2 még megpróbálhatjátok linknek)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem sem gáz az a szarv (ma láttam élõben).

A sebesség mindent megold.

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Félre ne érts engem nem zavart a maximális körüljárásod sokkal többet lehet belõle tanulni mintha valaki odaböffögi hogy vegyél ilyet azt kész.

Engem is egy párszor szétbugtak már és ez tõk jó :)

Na megyek aludni elég fáradt vagyok.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hotmaat:http://kep.tar.hu/mcpite/ és ott 070501_Buda Maraton könyvtár; mennyie kellene a linknek de nálam sem megy (csak a hivatkozás címének másolására kattintottam, nem csekkoltam most). Talán még ez, de most nem tölti be sehogyse nálam : http://kep.tar.hu/mc...469582/29737142

agneovo: Jah, elõvettem a teló pumpát hogy hátha azzal... de nem :mad:
Gumik jók; bár nem olyan harapós lefele/köveket nem úgy tolerálja mint az IRC Freedomcross V-claw; igaz azok 800gr fölöttiek :). Igen, a gumi fórumba is vaciláltam (meg a nyergebe is pl, meg másutt is, bár másutt kevesebbet). Csúfolkodni meg nem éri, igyekeztem jót venni elsõre és meg is érte nem elkapkodni. Sokan sajátot dícsérik csak vagy a sznobizmus beszél belõlük, stb - pl szegény szarvam, amit ketten is megjegyeztek hogy élõben nem is gáz :D.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Akkor téged látalak, adtam volna pumpát de a táskádból elõvarázsoltál mégegyet na gondoltam ez egy felkészült pali.

És mi van a gumikkal? Nem jött be ? Nem te voltál aki hónapokig variált a gumi fórumba ? Már arra gondoltam beirom az aláirosomba "Olyan gumit szeretnék mint Mc Pite, mert átgondolja".

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem tudjátok, lesz valamikor eredmény lista?

A sebesség mindent megold.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Pite
Nem jó a link a képeidhez!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Van kép rólam is :D.link

Há' bólintottam, de bocát láttam :D. Vagy be voltam nyomva, vagy nem tom, de õt láttam hogy néz felém, és biccentettem, eskü nem fogtam hogy ott vagy mellette; õ mondta mikor mentünk vissza. Máskor ha ekkora vakegér vagyok kiabálj rám :D

Képek: (azért maradtak használhatók is szerencsére...)
link

agneovo, igen, azzal a ******** pumpával ****dtam :mad:
Feltöltött kép

Hotmaat, itt?
Feltöltött kép

Ez sunyi emelkedõ volt, amúgy virágok meg után a hûs tetszett :) Mondjuk innen a képrõl látszik má rhogy emelkedett, ott úgy tûnt nekem (is) hogy szinte nem is emelkedik csak még középtányéron is alig akarja az igazságot :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja tényleg az a rész mennyire jó volt ahol a sárga növények(nem tom mi az) ember magaságban voltak mind a két oldaln. Az nagyon bejött.

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Budamaraton 1. frissitési pont :
Mp3-as van a fülembe egy vicces csaj orditt mint egy kakas gatrad? gatrade ? kb.: a 10-dik visitása után nem a hallásom hanem oxigén hiány miatt kitudtam bökni hogy kérek. Óriási pörgésbe kezd mintha az elsõhelyért küzdenék, tartsam a kulacsom majd jól megtölti. A 7dl-es kulacsba müa. pohárból beletölt kb.: 2,5 liter anyagot az 1,8 liter a kesztyümre, cipõmre, ruhámra megy. Lehet hogy börõn keresztül is felszivódik (az ize pocsék volt) mert nagyon ment utána a bringa. Külön kiemelném a termék nagyszerû hatását a kesztyûn mert iszonyat jól tapadt a markolatra.

Mc Pite : én lehet hogy látalak (egy pumpával szenvedtél a virágos mezõ után ?). Az én idõm 3 óra körül volt (nagyon gáz majdnem fele ilyen gyorsan végig mennek a menõk).

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

2. Bocsi Hotmaattól;mert nem láttalak pedig kerestelek mint állat...

Waze verseny elött ott ültem Bocával te meg mész el elötünk rádbolintok te vissza és mész tovább :D LOL

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Gratulálok Ptamás, szerintem nem mentél rosszul, aszittem gyengébb vagy, bár a patronokat hamar ellõtted :D

Köszi szépen :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Hi topik.
A csalók csak magukat csapják be...
A BM ilyen sajnos, sok helyen bedugulhat a nép. Az év elsõ marcija, mindenki be van gerjedve, ki akarja próbálni az új cangáját, letúr mindenkit az útról. Persze az elsõ 200m-es emelkedõ odabasz :)
Nekem hazai pálya, mégsem tudtam mindenhol a tempóm menni.
Majd szilváson virgonckodhatok, ott aztán jól szétszóródunk majd....
Gratulálok Ptamás, szerintem nem mentél rosszul, aszittem gyengébb vagy, bár a patronokat hamar ellõtted :D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Aki csal, az saját magát cseszi át, mert nem fogja érezni mit bír! Én minden emberre (útmutogató) rászoltam, hogy merre, aztán megköszöntem az útbaigazítást. A túristás rész tényleg elég gáz volt fõleg akkor amikor épp elõztem, és hirtelen velem szemben 2 DH-s ezerrel! Majdnem csatt!!!
Amúgy nekem tetszett, meg voltam elégedve magammal.
MC Pite! Nincs mit, ez természetes, egy helyre mentünk!
" A Cube el van vetve! "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Na, végre otthon.

1. Nagyon köszönöm Bocának az oda vissza fuvart és hogy megvártál! :prosze:

2. Bocsi Hotmaattól;mert nem láttalak pedig kerestelek mint állat...

3. Nekem 34,xx Km lett ha jól emléxem :chin: (Nem tudom pontosan mert Esztertgomból még hazatekertem és ott nulláztam; ill még volt benne vonatos párszázméter a 34,xx-be)

4. Szallagozással elmennek a ... oda. 3 helyen hiányzott, ebbõl 2 helyen gáz volt hogy nem volt szallag; speciel olyannal mentem egy idõ után aki ismerte az utat meg a hegyet; így mikor keresztezõdésben toporgók meglátták hogy határozottan egyik irányba megyünk õk is megörültek nekünk. Másutt szallag+tábla+ember is volt, ezen még lehetne kicsit csiszolni. Frissítés ok, többi táblázás ok, veszélyes helyek 90%ánál ember ok.
Frissitõscsajoknak üdv, respect ahogy pörögtek és hogy jó kedvvel csinálták mégis.
szerk: Lehet hgoyx jól ki lett szallagozva de idõvel leszedték? Mert van akiknek jó volt; többen meg lestünk mint a sültkeszeg hogy most merre... :chin:

5. 3 óra 16 perc ha jól emléxem, ezt pont órába befért volna ha gumi/pumpatörés nem copat meg. Kelának köszi a pumpahasználatot! :prosze:
A keddtõl görcsölõ jobb combom sajna sportkrémezés ellenére is asszem 4-5 ször leszálljt parancsolt; mindeg, lehetett volna rosszabb is :(. Magamhoz képest elég sok emelkedõt nyomtam le nyeregben, asszem 3-4 helyen toltam, nekem ez teljesen jó :).

6. Hogy a lejtõkön a lassúak diktáltak az IJ, ebbe párszor beleütköztem én is.

7. Hotmaat: http://users.atw.hu/...es/P5010120.JPG

8. Hogy az ital hígitva van az jó; nem üccsit akarok inni, az cukros; annak emésztése a sok cukor miatt vizet von el az ember szervezetébõl (azért leszel tõle szomjas megint), szal így hígitva teljesen jó szerintem, magamnak is így csinálom.

9. Fórumról kevesekkel talákoztam, bocával, Hotmaatról lecsúsztam, talákoztam enté-vel akik megnyugtatott :D, MJanival, PTamásnak csak a biciklijét láttam és ennyi. Kár, örültem volna ha ütközünk elötte(/utána) :(

10. Oko, osztom a csalóknak küldött kívánságaidat! :mad:

11. loati, ilyenek vannak, másutt is; inkább jelezzük vissza hogy következõleg ne legyenek.

Szal év eleji marcinak pont jó volt; meg a fullymat is volt mód tesztelni; ha megszokom akkor egy hasonlónak nagyon fogok örülni (de még sem erõnlét, sem gumik ismerete, sem fékerõ sem spd pedál használatának tanulási fázisa sem egyéb beállítások nem ösztökéltek arra hogy hasítsak) - picit jobb szervezéssel.

szerk: Képeket mindjárt töltöm fel; remélem a párás ojjektív miatt nem lett sok kép rossz...

Z83

Z83

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Elsõ versenyem volt, 33,4 km 2óra 35 perc. Nekem a szalagozással nem volt gond. Viszont gyanusan sokan futottak célba elõttem... a csalás szerintem is elõfordult de nem is kis számban. a banón meg a nagyon vizes izo ital finom volt.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Az ilyeneket le kell sz@rni, szögesdrótot mégiscsak túlzás lenne kihúzni elrettentésképpen :)
Remélem, az viszont nem bûn, ha az ember visszamegy egyet "frissíteni", én a célból tekertem vissza a Virágoshoz még pár banánt bekapni :)

loati

loati

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sziasztok érdekelne, hogy csak nekem volt problémám a szalagozással az utolsó km-en v. másoknak is, de akkor is k*rva idegesítõ, hogy 4mill. forintból nem lehet kirakni egy-két rossz irány táblát a félreérthetõ keresztezõdésekben, vagy legalább egy irányító embert http://forum.bikemag...icons/icon8.gif
Angry

a legjobb a szervezõ csaj beszólása volt, ha nem tetszik nem kell elindulni(a verseny szerintem kritikán aluli volt, többször biztos nem indulok) na mind1 csak ennyit akartam, mindenkinek jobb versenyeket a szezonra!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

És elnézést kérek néhány fórumtársunktól a verseny közbeni szegényes kom(m)unikációmért, de verseny közben nagyon zavar a többi bringás és ilyenkor teljesen hülye vagyok.

:lol1:

MJani! Az országúti egyéni idõfutamot próbáltad már? Ott nem zavar senki, csak az óra.:D