Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Na megvolt Budamarci is. Jó volt a pálya tetszett, csak mért volt ilyen rövid!?
A 42-t is keveseltem erre lett 33 és nem is arra ment, mint ami ki volt írva.

+lep ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na megvolt Budamarci is. Jó volt a pálya tetszett, csak mért volt ilyen rövid!?
A 42-t is keveseltem erre lett 33 és nem is arra ment, mint ami ki volt írva.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hazaértem! Remélem, esett egy kevés a hétvégén, a port sem szeretem :)
Hogy mondjátok? Sörzés a verseny után? Benne vagyok :D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Mindenkinek defekt- és lábgörcsmentes versenyt kívánok!!!
" A Cube el van vetve! "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
holnapra mindenkinek kisebb emelkedõket!!:D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

ÉN Sopronból megyek nem tudnátok egy utcanevet mondani, hogy a HHH reptér hol van , hogy GPS-be könnyebben eligazodjam! THX

Szia!
II.ker Arad utca. Ez az utca pont oda kivisz.
" A Cube el van vetve! "

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
ezer kösz !
És mindenkink egy nagy vádlival aki holnap indul ;)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

ÉN Sopronból megyek nem tudnátok egy utcanevet mondani, hogy a HHH reptér hol van , hogy GPS-be könnyebben eligazodjam! THX

Arad utca - Kõvári út sarka
http://www.viamichel....x=0&image2.y=0

szerk: így legalább biztos :D
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
igen Arad utca sztem is, esetleg Cenk
http://maps.google.c...006974&t=h&om=1

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Esetleg az Arad utca.
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Csak szeressük hogy lehet pályához állítani, és akkor nem hagyom keményen hanem 'átlagon'. Gumik alapból kemények mindig, azzal np - pláne mióta latexes belsõ van benne :). Poros köveken való csúszkálást meg sikerült megtapasztalnom már idén :mad:

Csak ahogy olvastam bikemagban a HHH edzõkörös leírást ott olvastam pár helyütt hogy a lelket rázó az út...

én eddig 2 buda marcin fordultam elõ, azok útvonalán egy méternyi köves szakasz nem volt...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
A verseny utáni fórumtalit támogatom!
Jó lenne megtudni, kikkel cseveg az ember :D Meg azért mégis.
Csak kéne találni egy megfelelõ idõpontot és helyszínt a maraton céljánál mindehhez.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Csak szeressük hogy lehet pályához állítani, és akkor nem hagyom keményen hanem 'átlagon'. Gumik alapból kemények mindig, azzal np - pláne mióta latexes belsõ van benne :). Poros köveken való csúszkálást meg sikerült megtapasztalnom már idén :mad:

Csak ahogy olvastam bikemagban a HHH edzõkörös leírást ott olvastam pár helyütt hogy a lelket rázó az út...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Srácok, ó'vasok olyat hogy Budai hg/HHH elég köves; ezt jó lenne tudnom mert most biztos ami biztos keményre fújtam telót/tagot, de ha köves akkor rinkább arra állítom...

Nem kell semmit állítgatni a telón/tagon azért mert van pár kövesebb szakasz, lényeg h. ne koppanjon be se elõl, se hátul, max. a csillapítással játszhatsz egy keveset. Ha a testsúlyodhoz megfelelõ nyomást állítottad be, akkor nem fog bekoppanni. ;) Gondolj bele, ha túlfújod õket, akkor még jobban fog rázni. A gumikat fújd keményre, de ne kõkeményre, ez itt azért nem a Mátra. A túlfújt gumik könnyebben megcsúsznak a mostani poros terepen.

Verseny után lehetne rögtönözni valami fórumtali félét. Én az RMKSE házatáján leszek fellelhetõ, remélhetõleg már fél 2kor. :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Srácok, ó'vasok olyat hogy Budai hg/HHH elég köves; ezt jó lenne tudnom mert most biztos ami biztos keményre fújtam telót/tagot, de ha köves akkor rinkább arra állítom...

Vannak nagyon köves részei és van teljesen sima túristaút is. Tehát mindenképp kompromisszumos lesz. Kicsivel kevesebb a kõ talán. Gumit viszont ne fújd puhára, van sok tüske :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Sziasztok! Sükerült pár képet feltennem a Tisza-tó marciról.
http://kep.tar.hu/bocaccio74

Ez különösen jó :http://kep.tar.hu/bo...5520/29591549#2

:rofl:

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Egészségügyi, fizikális, technikai és 60 km elég komoly erõsségû szembeszél okok miatt feladtam a Radmaratont (fertõ kör) :(
Jó fejek az osztrákok, a soproniaknak nem volt nevezési díj, így csak a 45 euros chip kaució volt, amibõl 40-et visszakaptam...csak az volt a gond, hogy kerékagyra akasztós volt a chip, és nem igazán sikerült visszatenni úgy a kereket, hogy ne érjen hozzá a tárcsa a fékpofákhoz...
Majd jövõre :) Amúgy csak ajánlani tudom mindenkinek.

Gondolkodtam rajta, hogy induljak-e ,de akkor jól döntöttem, hogy otthon maradtam.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sziasztok! Sükerült pár képet feltennem a Tisza-tó marciról.
http://kep.tar.hu/bocaccio74
" A Cube el van vetve! "