Jelentkezz be Regisztrálj

Maratonok
Írta 2007. április 27. - 23:44

Írta 2007. április 27. - 23:29

nem kicsi az a scottocska?
Nem kicsi ám az, neki pont jó. De én alig ismertem rá errõl a fényképrõl. Nagyon nem a valóságot tükrözi. Vagy rossz szögbõl van, vagy valami.....
Írta 2007. április 27. - 22:57

nem kicsi az a scottocska?
Nyugatitól Moszkváig én beállnék egy 46os mögé, az a legkevésbé veszélyes, és egyben a leggyorsabb útvonal
Írta 2007. április 27. - 22:56

mer akkor leszáll a solymári megállónál,(ha megáll ott a vonat persze) és onnan odavisz a fõút csak solymáron kell áttekerni.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 27. - 22:54

Hát ilyen itinerrel lehetetlen eltévedni
:rofl:
igen, közben én is észrevettem, javítottam is gyorsan:D:D
de amúgy jól írtam le így hirtelen fejbõl, remélem...? (Budán jól eltalálok, de Pesten egyáltalán nem)
Írta 2007. április 27. - 22:51

a követekzõ elágazóban két út lesz: a Budakeszi út indul jobbra, a Hûvösvölgyi út pedig jobbra...
Hát ilyen itinerrel lehetetlen eltévedni

Írta 2007. április 27. - 22:47

amúgy szép bicikli, bár kicsit masszívnak tûnik a váz (gy.k. vastag).
Pite, ha bringával jössz a nyugatiba, akkor sajnos nincs más választás, a BKV jármûvein (kivéve fogas és hév) nem lehet kerékpárt szállítani. de ha ügyes vagy, akkor lefekszel korán hétfõn és jóval elõbb jössz, mint kéne, és akkor talán elkerülöd a nagyobb forgalmat. bár szerintem minden fõvárosi, aki megteheti, menekül el innen a hosszú hétvégén...
a nyugatitól én úgy mennék, hogy a 4-6os villamos vonala mellett az úton a moszkváig. (vagy keresnék mellékutcákat, a lényeg, hogy a Margit-hídon menj át)
hûvösvölgy felé a moszkváról a szilágyi erzsébet fasoron tudsz menni, ez (ha a Margit-híd felõl érkezel, márpedig onnét kéne szerintem) gyakorlatilag a téren való áthajtást jelenti. elmész a mammut elõtt, aztán lesz ott egy McDonald's és egy norbi update étterem jobb oldalt, majd egy zebrás lámpás keresztezõdés. bal oldalt van ekkor tõled a végállomás, és egy lendületes kanyar is megy balra, de te jobbra tartasz, és haladsz felfele a fasoron. ha elhaladsz a probike, majd a fogas végállomás mellett, akkor jó fele mész. aztán jános kórház, és a követekzõ elágazóban két út lesz: a Budakeszi út indul balra, a Hûvösvölgyi út pedig jobbra...innét szerintem egyértelmû, hogy melyiket kell választanod. mész kifele, ha terepezhetnéked van és/vagy erõs vagy, akkor van egy murvás út Hûvösvölgy végállomásig, gyakorlatilag párhuzamosan megy az aszfaltúttal (talán kék csík?).
kiértél Hûvösvölgy végállomáshoz, ott elindulsz a hegy fele. hamarosan lesz egy kis hídszerûség, majd egy rövid meredek mászás, de innentõl már ki van táblázva, hogy merre van a reptér...jobbra mész elsõzör, aztán mindig csak jobbra. hoszú mászás lesz, felérsz, és ott vagy a reptér szélénél. de igazából ha merõlegesen irányban próbálsz menni az aszfaltútra, akkor valahogy mindenképp felérsz a reptérre.
Írta 2007. április 27. - 22:31

offÕ is azt a szarvat fikázza. Joggal. Nehogy megbántódj, de nem való ebbe a gépbe. A nyeregrõl is sokat beszéltünk már...
he Neki ez a jó, Nektek mért fáj ?
on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 27. - 22:29

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. április 27. - 21:59

Írta 2007. április 27. - 21:44

http://kep.tar.hu/mcpite/50467410#2
Kijutás:
Kerékpárral:
- Moszkva tér felõl: kerékpár úton, (Hûvösvölgy felé)
Öhm... ezt ott honna fogom tudni? Megkérdek vkit hogy merre van Hûvösvölgy?
Mááásik, hogy nyugatitól moszkvatérig mindenképp felszínen harcolás? (mármint 1× volt még csak szerencsém butapesti tekeréshez Critical Massen kívûl de nagyon nem jött be :mad: )
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. április 27. - 21:33

Írta 2007. április 27. - 20:01

Írta 2007. április 27. - 19:45

Tali Budaörsön a városháza elõtt 10.40-kor.
Utvonal: Budaörs-Normafa-Hárshegy-HHH reptér-Maraton útvonal és vissza Budaörsre ugyanez.
Szivesen látunk bárkit. Kényelmes tempóban fogunk menni. Normafánál beiktatunk egy rétesezést a HHH tetején meg egy Cesar salit a Rekettyésben.
Írta 2007. április 27. - 16:41

Amúgy Hotmaat! Lehet, hogy holnap 15 percet kések...
Írta 2007. április 27. - 16:16

Írta 2007. április 27. - 13:32

Biztos lesz nevezés a rajtnál. Különben nagyon ráfaragok.
Írta 2007. április 27. - 13:13

Tuti, hogy lesz nevezés a reptéren is, a józan ész ezt diktálná...Na félõ, h nem végzek négyig, és nem tudok veletek tartani, szóval ne várjatok az ELTÉnél, ha meg közben abba tudom fejezni a munkát, akkor közel leszek, h lecsapjak rátok
![]()
Ez a nevezés dolog engem is foglalkoztat, remélem, lehet a reptéren is nevezni majd, nem csak a Rekiben.