nem kicsi az a scottocska?
Nem kicsi ám az, neki pont jó. De én alig ismertem rá errõl a fényképrõl. Nagyon nem a valóságot tükrözi. Vagy rossz szögbõl van, vagy valami.....
nem kicsi az a scottocska?
Hát ilyen itinerrel lehetetlen eltévedni :rofl:
a követekzõ elágazóban két út lesz: a Budakeszi út indul jobbra, a Hûvösvölgyi út pedig jobbra...
offÕ is azt a szarvat fikázza. Joggal. Nehogy megbántódj, de nem való ebbe a gépbe. A nyeregrõl is sokat beszéltünk már...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Tuti, hogy lesz nevezés a reptéren is, a józan ész ezt diktálná...Na félõ, h nem végzek négyig, és nem tudok veletek tartani, szóval ne várjatok az ELTÉnél, ha meg közben abba tudom fejezni a munkát, akkor közel leszek, h lecsapjak rátok
Ez a nevezés dolog engem is foglalkoztat, remélem, lehet a reptéren is nevezni majd, nem csak a Rekiben.
az gondolom a dh-s nevezés+versenyközpont.........Na félõ, h nem végzek négyig, és nem tudok veletek tartani, szóval ne várjatok az ELTÉnél, ha meg közben abba tudom fejezni a munkát, akkor közel leszek, h lecsapjak rátok
Ez a nevezés dolog engem is foglalkoztat, remélem, lehet a reptéren is nevezni majd, nem csak a Rekiben.