Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2007. május 02. - 22:00
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. május 02. - 21:49
Utolsó lettem a kategóriámban.
A köves, gyökeres, poros részekkel pont nem volt bajom.
Én meg 5 perccel elötted vagyok
Ma néztem a fékeket, hát a hátsó lassan kezd majd tükrösödni; azaz ha minden jól megy Szilvásra már fékeim is lesznek . Mondjuk még eldöld addig hogy fényképezõs lájtos ismikísérõs lesz vagy már tempósabb. Mondjuk szokásos kört jó erõben 1:15-1:17 alatt nyomom le, most 1:34 volt, szal még erõnlétben is van mit pótolnom .
Nekem a kövek és györekek normálisabb része tetszett, ahol nem lehettett eltekerni ott meg áttoltam rajta (asszem 1 helyen volt csak ilyen). Hogy Rövid volt az annyiból gáz hogy többnek írták, de szerintem senki sem egy Duna maratonnal kezdené mondjuk az évet hanem inkább ilyen távval... Nekem szallagozást leszámítva nem volt bajom, megyek sztem jövõre is.
Aztán lassan Szilvásodhatunk
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. május 02. - 21:37
Utolsó lettem a kategóriámban.
200-as volt rajtszámod? Ha igen akkor van egy célfotóm amin rajtavagy. Nem rólad készült, hanem az elötted lévõ hölgyrõl, de azért Te is jól látszol. Feltegyem valahova?
Írta 2007. május 02. - 20:59
Éxtrém? A szembe sétáló lovasok azok extrémek. A nõ meg rikácsolt, hogy mit képzelünk, hogy mi itt 600-an száguldozunk, õk hárman meg nem tudnak békésen galoppozni.
Kona?
Írta 2007. május 02. - 20:56
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. május 02. - 20:50
Írta 2007. május 02. - 20:47
az a tartály szabályozza a tag mozgását, abban van egy úszó cucc, ami leúszik a tartály aljára amikor tekersz és ha alulról jön az ütés, felúszik és nyitja a szelepet. így nem pogózik a seggedd alatt a váz tekerés közben
a precíz nevét nem tudom...
Írta 2007. május 02. - 20:46
179 Berczeli Orsolya Küllõnjárat S_N_U17 1:12:37 SPORT KATEGÓRIA
Erre gondoltál?
Érdekes az tuti! Szerintem elírás. Egy biztos akategóriájában mindeképpen elsõ lett.
Erre gondoltam. Nem akarok vádolni senkit, örülök, hogy leányzók is vannak és tekernek
parej meg szerintem a helyesírás miatt írt nem j hanem ly hehe
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. május 02. - 20:40
Amúgy eredmények kicsit mások, mint ami ki lett írva hirtelen a sátor falára, nemtudom, észrevettétek-e?
U19-ben nem 14, hanem 18 induló volt, nem 8-adik, hanem 7-edik lettem és összetettben nem 40 perccel elõbb ért be az elsõ, hanem 25
(amúgy legalul van egy csaj, érdekes idõvel )
És tényleg kellett volna valami fórumtali, mert most esik le, hogy Hootmat-ot is láttam, de csak onnan emlékszem, hogy az a tartáj a féknél ott van és kék a teteje
179 Berczeli Orsolya Küllõnjárat S_N_U17 1:12:37 SPORT KATEGÓRIA
Erre gondoltál?
Érdekes az tuti! Szerintem elírás. Egy biztos akategóriájában mindeképpen elsõ lett.
Írta 2007. május 02. - 20:35
mi az a tartáj? vmi tartályféle?
ON
pray the lord my soul to keep
Írta 2007. május 02. - 20:05
És tényleg kellett volna valami fórumtali, mert most esik le, hogy Hootmat-ot is láttam, de csak onnan emlékszem, hogy az a tartáj a féknél ott van és kék a teteje
A gonosz kis tartájom:D kb 10-en megkérdezték versenyen, hogy az mi az.
Én meg probáltam elmondani röviden, hogy a tüdömet se köpjem ki Persz mindig a mászásoknál kérdezték meg, mert ott volt csak olyan tempó, hogy egymás mellet mentünk viszonylag lassan.
Írta 2007. május 02. - 19:54
Írta 2007. május 02. - 19:48
Nem Cinikus! Igaza van!!
Mondtam én olyat, hogy nem? sõt ha kicsit visszaolvasol akkor én is irtam, hogy azért mert volt pár hiányosság szerintem jó volt.
Attól mert valakinek igaza van még lehet cinikus
Írta 2007. május 02. - 19:47
U19-ben nem 14, hanem 18 induló volt, nem 8-adik, hanem 7-edik lettem és összetettben nem 40 perccel elõbb ért be az elsõ, hanem 25
(amúgy legalul van egy csaj, érdekes idõvel )
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. május 02. - 19:41
Nagyon jó volt sztem! Én élveztem!
képek: énisénisénis!
Írta 2007. május 02. - 19:35
Hú de cinikus itt valaki Mondjuk megértem.
Mikor lesznek fent a képek? Kiváncsi vagyok rájuk!
Írta 2007. május 02. - 19:22
Legközelebb senki nehogy elmenjen bármilyen megmozdulásra, mert a többin ugyanezek elõfordulhatnak!
Valaki meg szóljon már az öreg Tomnak, hogy csináljon olyan gépet, melynek elején porszívó van, nehogy piciny tüdõnk telítõdjön eme természetes anyaggal! Szívjunk inkább szmogot! Hajrá!!!
Írta 2007. május 02. - 19:14
Edzésképpen idén már jártam párszor arra, lefelé is próbálájtok ki, nagyon megindul a gép !
Egyik alkalommal majdnem lerángatott a bringáról repcekoma, mikor túl közel lavíroztam hozzá...
Írta 2007. május 02. - 18:59
Éxtrém? A szembe sétáló lovasok azok extrémek. A nõ meg rikácsolt, hogy mit képzelünk, hogy mi itt 600-an száguldozunk, õk hárman meg nem tudnak békésen galoppozni. Jövõre 80 km-es táv alatt a gondolkodásom sem fog beindulni Buda Maraton ügyben. A pályakijelölés alibi szinten volt, a szalagozás már komolytalan módszer. Mindenesetre a Tisza-tó maratonhoz képest itt legalább történt valami....valamint a szembe sétáló gyalogtúrázók húúhúúú naon extrém volt
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. május 02. - 18:48
- 42 helyett 33,5
- "néma" rajt
- elején hátráltató egynyomos ösvények
Viszont hangulat jó volt, sokan voltunk, innivaló is volt minden mennyiségben.