Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Mindenhol azt hallani,hogy mentsük meg a Földet.Ez valami kétségbeesett nyöszörgésnek az átirata,miszerint mentsük meg magunkat.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
a környezettanos meg kb vegyésznek el is mehet. legalábbis ha a Veszprémben végzett kt-s ismerõseim karrierjét nézem. és akkor még jól is jártak. van, akit most gyerekre figyel a csigaevõknél, 7 év kemény(!) tanulás után.
amit mindenképp észre kellene venni, az az, hogy a bolygó mindig itt lesz, nem megy sehová. nem az égitestet tesszük tönkre, hanem az életterünket. "neki" tökmindegy, hogy épp hüllõk, emlõsök, vagy csótányok népesítik be azt a vékonyka réteget, ami a mi definícióink szerint élhetõ.
politikusokról meg annyit, hogy amíg dilettáns, hozzá nem értõ, harácsoló, rosszindulatú férgek ülnek a megfelelõ székekben, sosem lesz változás.. és akkor ne menjünk bele az összeesküvéselméletes spekulációkba..

megmég.. szerintem a legfontosabb hozadéka egy jó természettudományos képzésnek a szemlélet megteremtése. észrevenni, hogy mennyire kicsik vagyunk.. hogy nem a miénk minden, hogy csak kölcsönbe kaptuk és az utánunk jövõk életterével játszunk..

de hogy mégegy Vonnegut legyen: "That's how it goes."
milyen kár..

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hmm...lehet, hogy inkább természetvédelmi mérnöknek, vagy környezettanosnak kellett volna menned, a környezetmérnök nem feltétlenül errõl szól :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
ezért tanulok én környezetmérnöknek és még sokan mások. de ott is közbeszól a politika.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
A legnagyobb igazság, amivel szembe kell néznünk - s ami valószínûleg megfoszt életem hátralévõ részében a jókedvre való hajlamtól - az, hogy szerintem az emberek le se szarják, hogy fennmarad-e ez a bolygó, vagy sem. Nekem úgy tûnik, mintha mindenki úgy élne, mint a Névtelen Alkoholisták: egyik napról a másikra. És mintha mindenkinek elég lenne még néhány nap. Nagyon kevés olyan embert ismerek, aki az unokái világáról álmodozik.

Kurt Vonnegut

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

"Vadorzók tevékenysége miatt kihalt a jávai orrszarvú (Rhinoceros sondaicus) Vietnámban - jelentette be a Természetvédelmi Világalap (WWF). "

ugyan...kit érdekel?

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
"Vadorzók tevékenysége miatt kihalt a jávai orrszarvú (Rhinoceros sondaicus) Vietnámban - jelentette be a Természetvédelmi Világalap (WWF). "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Ez a legújabb adóteher! Célkeresztben az interneten kereskedõk - Pénzcentrum.hu

A törvénymódosítás azt vonja maga után, hogy óriási mértékben megnövekszik az ingó értékesítésbõl származó jövedelem adóterhelése. Különösen érzékenyen érinti a változtatás azokat, akik az interneten keresztül próbálják meg eladni használt dolgaikat...

Megint egy cikk, amivel a jelenlegi kormányt lehet ostorozni.
Még jó, hogy ezt már az elõzõ dupla ciklus alatt kitalálták, de akkor sem sikerült átültetni a gyakorlatba.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
PL évi több mint egy;(
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Az ilyen hírek miatt nem nézek híradó de, hogy adózott pénzembõl veszek adózott terméket és ha eladom azután is adózzak?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Engem még az is érdekelne, hogy a törvényalkotók mit értenek az alatt, hogy "rendszeres"? Ez elég szabadon értelmezhetõ.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A törvénymódosítás azt vonja maga után, hogy óriási mértékben megnövekszik az ingó értékesítésbõl származó jövedelem adóterhelése. Különösen érzékenyen érinti a változtatás azokat, akik az interneten keresztül próbálják meg eladni használt dolgaikat...

Majd kitalál valamit a vatera, hogy ne lehessen beazonosítani a felhasználóit (vagy bezárhat) vagy innentõl minden tranzakció sikertelen lesz. Kijátszható a törvény. De pl egy bikemag aprós hirdetéssel meg semmit nem tud kezdeni a NAV.

A sebesség mindent megold.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

már csak valami természetjáró adó kell, aztán tényleg semmit nem lehet csinálni.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kedvenc versenyzom volt. klise, de "ude szinfoltja" a mezonynek.

nyugodjek bekeben.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
durva baleset volt, nem jó ilyet látni :(
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Pont most olvastam róla :(
Nyugodjék békében!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
:(

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
RIP
http://sporthir.hu/2...rco-simoncelli/
"Ride today, heal tomorrow"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Szép lassan fõ bûnbakká fejlesztik magukat a társadalom szemében. Amit õk és a kormányok produkálnak komoly vékony jég. Baj lesz.

A politikusok is saját maguk bankárjai, csak lényegesen nagyobb bankot vezetnek sokkal több betétessel, szerintem kár a két csoport között különbséget tenni.