Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2011. november 10. - 20:44

Írta 2011. november 09. - 23:01

"Januárra készül el a természetjáró és kerékpáros turizmus fejlesztési koncepciója"
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. november 09. - 21:37

Magyar szereplõk Kanada legnagyobb emberkereskedelmi ügyében - riport Hamiltonból
Írta 2011. október 29. - 00:18

a cikk vége majdnem olyan,mint a régi teve/bevallós/oroszügynökös/pingvinvagyok vicc
"...elkeseredett volt, berúgott, nem emlékszik, mit mondott, arra sem, hányszor telefonált, és "nem tudja, honnan jutott eszébe ilyen hülyeség".
getzire meggyõzték
Írta 2011. október 28. - 18:18

ez az iciri-piciri meg mind megette..
csak úgy: miért nem járnak suzukival? minek páncélozott audi csilliárdér'? egy. legyen. de x+n? kejjfölLázár meg járhatna most is a kis sárga kempingbringáján, mint 15-20 éve.
MKKP! aaa...
Írta 2011. október 28. - 13:36

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. október 28. - 13:05

Írta 2011. október 27. - 13:06

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. október 27. - 09:08

es mi a te konstruktiv javaslatod?
az idõ majd megoldja.addig meg mindenki azt csinálja amitõl jobban érzi magát
Írta 2011. október 26. - 19:52

Írta 2011. október 26. - 14:58

Én közgazdász leszek környezetmenedzsment szakon. Azt hova soroljátok?
áá, az se ér semmit

Írta 2011. október 26. - 12:40

Tam:

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. október 26. - 12:23

Mindenhol azt hallani,hogy mentsük meg a Földet.Ez valami kétségbeesett nyöszörgésnek az átirata,miszerint mentsük meg magunkat.
es mi a te konstruktiv javaslatod?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. október 26. - 11:34

Írta 2011. október 26. - 10:41

Nem azért írtam mert azzal jobban el tudna helyezkedni (egyikkel sem tud könnyen. sõt..). Nálunk az általam említett szakok inkább hajlanak a védjük a környeztet felé, mint a környezetmérnök....és ugye ilyen jellegû bejegyzése volt nucának.
mofnak pedig: a veszprémi környezetmérnök képzésrõl ugyanezt hallottam, vegyészeket képeznek. Ami így belegondolva lehet, hogy nem baj, könnyebben találnék melót

Írta 2011. október 26. - 00:38

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. október 25. - 22:26

menjenek utána a paypal accountomnak...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. október 25. - 22:22

Erre persze én máris beadnék egy tv-módosító javaslatot, hogy az eladott termékre köteles legyen az eladó a számviteli tv szerinti avultatást elszámolni, szal az évek alatt - vagy adott esetben, 100k-s érték alatt, év végén egy összegben - nullára vagy minimális maradványértékre leírt termék értéke a zérushoz konvergálna, tehát minden befolyt HUF tiszta haszonnak számít, ergo adóköteles.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. október 25. - 22:10

Hmm...lehet, hogy inkább természetvédelmi mérnöknek, vagy környezettanosnak kellett volna menned, a környezetmérnök nem feltétlenül errõl szól
amúgy az elõbbivel mit tudna kezdeni ? csak kiváncsiság. én jártam fél évet, (aztán többre nem futotta pénzileg) de csak mert érdekelt volna, nagy jövõt amúgy nem láttam benne, már legalábbis megélhetésileg.
mellékes tapasztalat most hogy a másik felsõoktatási intézményben átálltam a sötét oldalra

Megint egy cikk, amivel a jelenlegi kormányt lehet ostorozni.
Még jó, hogy ezt már az elõzõ dupla ciklus alatt kitalálták, de akkor sem sikerült átültetni a gyakorlatba.
nem lenne ezzel semmi gond, sõt amire kitalálták abszolút jogos is lenne. a gáz az hogy megvalósítva megnt úgy lesz ahogy nem kéne.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. október 25. - 21:51

A gázolaj jövedéki adójának emelése a továbbgyûrûzõ hatása miatt a rendkívül drámai, hiszen a fuvarozók költségei növekedni fognak, ami azt jelenti, hogy a termékek szállítási költségei is emelkedni fognak, és ez a termékárakban meg fog jelenni"
Segítek:ellenzékben 2009.03.12