Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Velvet - Celeb - Stohl letöltendõ két év négy hónapot kapott elsõ fokon

Másodfokon lesz abból felfügg..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Velvet - Celeb - Stohl letöltendõ két év négy hónapot kapott elsõ fokon

Dubcsek öngyilkos lett

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

autópályás sztorihoz:
most írta haver fb-ra, hogy az elõbb tolatott el mellette egy kocsi a lehajtósávban az M6-on. az úgy derék. remélhetõleg nem ad okot hírekbe kerülni....

az elég rendszeres, 0-áson meg aztán abszolút mindennapos
sok marha elbassza, aztán annyi esze nincs hogy lemenjen rendesen és visszajöjjön (a lehejtók nagy többsége "túléodalán" ráhajtó is van), nem inkább tolat. még szebb mikor túlszalad aztán leállón tolat vissza. azoknak sincs annyi esze hogy továbbmenjen a következõ lehajtóig (azárt cca 15kmen belûl mindenhol megolfható) és megoldja szabályosan.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
autópályás sztorihoz:
most írta haver fb-ra, hogy az elõbb tolatott el mellette egy kocsi a lehajtósávban az M6-on. az úgy derék. remélhetõleg nem ad okot hírekbe kerülni....

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás
Testõresernyõ, Sarkozynek (Demszkytõl az ötlet?), biciklis technológia, karbon, kevlár, s persze nem kínai; honnan máshonnan jöhetne, mint Cherbourg-ból:
Le Figaro : Le parapluie de Cherbourg très spécial de Sarkozy
The umbrella very special Sarkozy
Videó: Dailymotion - Un parapluie blindé pour protéger Sarkozy - une vidéo News & Politics

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
igen sajnos a baj az , h másokat is magukkal visznek...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

természetes szelekció....

Csak jó lenne, ha ez már gyerekkorában megtörténne vele. Mindenkinek jobb lenne.

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
természetes szelekció....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Ha a lehajtón mész fel, akkor egybõl szemben vagy a forgalommal. Nem jártál még autópályán? ;)

de, csak én a felhajtón megyek fel
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Amikor felér a pályára nem zavarja, hogy az út baloldalára kerül?

Egyébként, ha egy ilyen véletlenül túlélné a hülyeséget akkor utána rajta kéne megmutatni, hogy milyen ha egy embernek 50km/h-val neki megy egy autó.

Hidd el, ha már felhajt szemben, az fogja legkevésbbé zavarni, hogy nincs tõle balra útpálya, és a palánk (ha van) a másik oldalon van ... :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Megy a dráma szerény városunkban... :D A közlekedõ autóktól CENTIMÉTEREKRE száguldoznak, a szívbajt hozva a vásárlókra. Amibõl úgy rengeteg van a videón.

Illegális motorverseny az Aldi parkolójában - videó | Kecskemét hírei | Szeged - delmagyar.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Amikor felér a pályára nem zavarja, hogy az út baloldalára kerül?

Egyébként, ha egy ilyen véletlenül túlélné a hülyeséget akkor utána rajta kéne megmutatni, hogy milyen ha egy embernek 50km/h-val neki megy egy autó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Hajnalban, sötétben (elvileg akkor történt) azért nem nagy mûvészet fáradtan benézni a dolgot. Persze vesztesnek kell hozzá lenni, meg vakegérnek, de nem benézhetetlen a történet. Sajnos :(
(a lúzerség ott kezdõdik, ahol a néptáncosoknál is - nem reagálják le a szembejövõ forgalmat, és állnak rögtön félre)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Komolyan? Pedig olyan nehéznek tûnik.

Akkor is mindenhol kint van az egyirányú utca tábla, merrõl kerüld a padkát, stb.

Tábla, tábla! Az ilyen "én tudom merre kell menni" emberek sosem nézik a táblákat, mert "az csak összezavar".
Ha nincs betonfal, akkor átmegy és kész. Egy kék alapon fehér nyíl nem fogja orrbabaszni, hogy "rossz felé mész balfasz".
Ha fizikailag nincs megnehezítve a dolguk, akkor lesz aki el fogja baszni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Persze próbáltam már autópályán menni, elég jól sikerült. Oda-vissza végigjártam az M6-ost is például ;)

Komolyan? Pedig olyan nehéznek tûnik.

Akkor is mindenhol kint van az egyirányú utca tábla, merrõl kerüld a padkát, stb.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Persze próbáltam már autópályán menni, elég jól sikerült. Oda-vissza végigjártam az M6-ost is például ;)
Nézegettem most a M6-os csomópontjait, és pl. ha ennél hajtottak fel, akkor simán elképzelhetõ, hogy elbasszák a fel és lehajtót. Nem is kell nagyot tévedni (persze a táblák nekik semmit nem jelentettek). Van 1 körforgalom, ami után válik el a Bp-rõl lehajtó, a Pécsre felhajtó, a Pécsrõl lehajtó, és a Budapestre felhajtó forgalom korláttal el nem választott forgalmi sávokban.
Pécs felé a következõ csomópontban már jóval nehezebb eltéveszteni, mert ott a körforgalomban kell esetleg irányt téveszteni, hogy sikerüljön a szemben felhajtás...
Bp felé a következõ csomópont szintén szar. Mondjuk az pont Ercsinél, van és a 3 ember közül 2 ott lakott.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha a lehajtón mész fel, akkor egybõl szemben vagy a forgalommal. Nem jártál még autópályán? ;)

Te már próbáltad? :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

meg teljesen vissza kell fordulnod ahhoz, hogy szembe tudj menni

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Japán

YouTube - Tsunami ravaging Kesennuma port

Ilyenkor elgondolkodom az öntelt lennonszemüveg-szakáll-kockásing tudósokon akik kijelentik,hogy nemsokára jó eséllyel tudjuk befolyásolni idõjárásunkat.Ja .Amíg ki nem derül hogy a 10-es Richteren véletlenül van egy 28-as is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
viszont az hogy nagy a forgalom és szorong a polgár, attól nem alkalmatlan

szal igazából nem tudnék olyan példát ami alkalmatlan és van mellette járda.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való