Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2011. június 25. - 22:28

Írta 2011. június 25. - 22:04

valami hatalom alá vagyunk rendelve mindig, csak máshogy hívják. eddig volt szovjetunió, "nyugat", most kína...Oké - rendben, de akkor még nem tudták, hogy rájuk leszünk szorulva.
Gondolom erre írtad:Index - Belföld - Kína bevásárolta magát Magyarországba
hosszútávon jó lehet - hangsúlyozom, hogy lehet -, ha kína világuralomra tör és ott evezünk majd az oldalvizén, de inkább azt mondom, hogy nem fogunk mi ezzel olyan jól járni, mint amennyire rosszul.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. június 25. - 21:54

Gondolom erre írtad:Index - Belföld - Kína bevásárolta magát Magyarországba
Írta 2011. június 25. - 21:47

Németh Zsolt
A Fidesz Külügyi Kabinetjének vezetõje
2008. március 15.
Írta 2011. június 25. - 20:10

Boronkay Péter, a kecskemétiek paratriatlon világ és kontinens-bajnoka a spanyolországi Pontevedrában zajló Európa-bajnokságon zsinórban harmadszor is megvédte bajnoki címét, így mostantól 4x-es Európa-bajnoknak mondhatja magát! A hírös városi sportoló rendkívül nagy csatában diadalmaskodott a mai futamon. Boronkayt az sem zavarta, hogy a felkészülés során edzés közben bukott, és bár súlyos sérüléseket nem szenvedett, 10 nappal a viadal elõtt versenygépet kellett cserélnie. A spanyolországi megmérettetésen minden idõk legnépesebb paratriatlon mezõnye rajtolt el.

Írta 2011. június 24. - 20:48

Írta 2011. június 24. - 10:27

Aki meg ezt kitalálta, hogy én extra áron vehetem a kólát az elvinném egy kiadós tekerésre, egy fej káposztával némi sárgarépával és megfelelõ mennyiségû vízzel frissítve.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. június 24. - 10:24

Cimborám tekerés közben azt vázolta, hogy egyik kollégája adókedvezményt kapott, mert a vércukorszintje nem átlagos, vagyis cukorbeteg lett. Az úriemberrõl azt kell tudni, hogy az utóbbi években nem igazán törõdött az egészségével, sem sport sem táplálkozás szinten, mikor baj volt elment orvoshoz, aki 1 hét korházi kezelést javasolt, majd miután az úriember megtudta, hogy a cukorbetegek adókedvezményben részesülhetnek, igénybe vette azt.
Nos innentõl mirõl beszélünk.
A magyar mezõgazdaságról ami az egészséges termékek nagy részét kellene, hogy adja (zöldség-gyümölcs) meg inkább már nem is szólok. (gabona, cukor stb mesterkélt áremelése (mielõtt valaki odaszólna, hogy a cukor nem egészséges tisztában vagyok vele, de ezzel is szemléltetni akartam mi a helyzet és ezt megjátsszák minden olyan termékkel, amin nagyot lehet akasztani))
Az egészségügyrõl meg annyit a saját szememmel láttam a számlát, amin olyan tételeket számoltak el szolgáltatás szinten, amit a beteg nem vett igénybe. A korházak mégis mindig panaszkodnak, hogy nincs pénz. Vagyis ahogy itt mondtátok, be kellene csukni az ablakot ahol ömlik ki a pénz és nem megszorítgatni az átlagembereket.
Aki meg ezt kitalálta, hogy én extra áron vehetem a kólát az elvinném egy kiadós tekerésre, egy fej káposztával némi sárgarépával és megfelelõ mennyiségû vízzel frissítve.

Írta 2011. június 24. - 10:04

Nodehát mit várunk azoktól, akik mindent adóztatással/elvonással kívánnak megoldani.
Ja

Egyébként én hiszek az adóztatás/elvonás probléma megoldásban, csak a csalók és tolvajok országában nem mûködik.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. június 24. - 09:21

Írta 2011. június 24. - 09:13

Pont a 3. pont a legkönnyebben megoldható. Rátesznek egy brutális fogyasztási adót ezekre, ami az egészségügyhöz kerül.Az ilyen céltalan ugatásokból mindig azt felejtik ki, hogy a bizonyíthatóan veszélyes sportokat ûzõknek többnyire külön biztosításuk IS van.
Mérnem arról beszélnek, hogy hogyan növeljék a bevételt?
Három tipp: 1 csukják be az ablakot, amelyiken a tb pénz ömlik ki a semmibe, 2 törjék azon a fejüket, hogy az a 3-4 millió munkaképes ember mindegyike fizessen járulékot, 3 bagósokat és piásokat nyugodtan fingathatják - na õk sokan vannak (persze tudom, hogy a 3. pont megoldhatatlan, mert hogy?)
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. június 24. - 08:59

Mérnem arról beszélnek, hogy hogyan növeljék a bevételt?
Három tipp: 1 csukják be az ablakot, amelyiken a tb pénz ömlik ki a semmibe, 2 törjék azon a fejüket, hogy az a 3-4 millió munkaképes ember mindegyike fizessen járulékot, 3 bagósokat és piásokat nyugodtan fingathatják - na õk sokan vannak (persze tudom, hogy a 3. pont megoldhatatlan, mert hogy?)
Írta 2011. június 24. - 07:32

"Nyolc óra elõtt Csiba Gáborral, a Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért vezetõjével arról a javaslatáról beszélgetünk, miszerint az ittas vezetõk és veszélyes sportokat ûzök fizessenek extrém adót, ami fedezné a baleseti ellátást szerinte."
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. június 23. - 19:31

Írta 2011. június 23. - 18:26

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2011. június 23. - 08:22

miért nem a másik oldalát fogják meg a hamburgeradónak??? fizessen tobb tb-t aki dagika, meg bagós, meg alkesz meg stb...felnõtt ember vagyok, azt szeretnék enni és inni amihez kedvem van, ha 6darab monstert és fél gramm speedet akkor azt...
![]()
bölcsi-ovi-isiben adjanak normális helyben termelt és készített kajákat a gyerekeknek. ott neveljék beléjük, h szar leszel ha szart eszel.
Innen elég nehéz lenne megfogni a dolgot, de szerintem te is tudod ezt.
Írta 2011. június 22. - 23:19

pinát adóztatják?
merthogy az esetek jó részében gondolok rá, és jó
állítólag
még nem
pedig eccerûbb lenne
lányok dogozhatnának nyugiba, államnak lenne bevétel.

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. június 22. - 23:11

merthogy az esetek jó részében gondolok rá, és jó
állítólag
Írta 2011. június 22. - 12:54

Írta 2011. június 22. - 12:31