Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2011. július 01. - 10:24

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. július 01. - 09:41

Gyanítom hogy utóbbi.
Én a Groupamát találtam, ahol lehet kötni MTB-ra is(50%-os felárral).
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. július 01. - 09:27

Nem tudom melyik biztositonál nézted de én még ahol kötöttem ott egynél sem volt az.
Sajnos "apróbetûs"... Például: http://www.netrisk.h..._szabalyzat.pdf A fogalmakkal persze összezavarják az embert rendesen, mert nem az "extrém" hanem a "veszélyesnek minõsülõ" sport kategóriába tartozik. Kérdés, a törvény hogy tér majd ki rá.
Írta 2011. július 01. - 09:23

"Kiegészítõ extrém sport
A Magyar Posta Biztosító Zrt. az Optimum és Prémium csomagra vonatkozóan a mindenkori alapdíj 50%-ának megfelelõ „Kiegészítõ extrém sport biztosítás” pótdíj megfizetése esetén az alábbi sportokra (extrém) is kiterjeszti a biztosítási védelmet: snowboard (kivéve freeride, freestyle); monosí; síbob; snowblade; hórafting; airboard; snow-tubing; vadvízikenu; wakeboard; parasailing; könnyûbúvár (40 méterig); hullámlovaglás, windsurf; hobbi szintû, szabadidõs vitorlázás; hobbi szintû, szabadidõs motorcsónakázás; vizisí; jetski. A kockázatviselésbõl kizárt események az ÜTBF 1.14. pontjában szerepelnek."
ill itt bövebben
Utasbiztostsi termkek sszehasonltsa
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. július 01. - 09:12

Az ilyen céltalan ugatásokból mindig azt felejtik ki, hogy a bizonyíthatóan veszélyes sportokat ûzõknek többnyire külön biztosításuk IS van.
Van egy probléma ezzel: a mountain bike-ozás például minden biztosítónál extrém sport kategóriába tartozik... :-( Tehát, ha a törvényi szabályozás szerint is a fogalomkörbe "tartozunk" és - ne ajd' isten! - történne montizás közben valamelyikünkkel egy baleset, akkor nyöghetjük, de kegyetlenül!
Engem az ilyen dolgok mindig azért bosszantanak, mert
1.) '97 óta megszakítás nélkül dolgozom és azon kevesek közé tartozom, akik mindig becsületesen adóztak (alkalmazotti jogviszonyban voltam mindig) és jó pár millió Ft-ot dugtam már a társadalombiztosítás (feneketlen tejüveg-)zsebébe
2.) nem dohányzom, nincsenek ezen túl sem káros szenvedélyeim és rendszeresen sportolok
3.) nem szívesen költöznék külföldre és hagynám el ezt a szerintem a hibái ellenére is e számomra nagyon szép országocskát - de sajnos egyre jobban érik...
Írta 2011. június 30. - 17:38

Ha esetleg Gizi néni, vagy Pista bácsi aljas módon a várható élettartamot meghazudtolva még eléldegél + 8-10 évet, akkor mit csinálnak? Kényszer eutanázia, vagy szólnak nekik, hogy "csókolom, ennyire futotta"?
gondolom olyan magas lesz a nyugdíj hogyha véletlen eléred akkor is pár hónap után éhen halsz
Írta 2011. június 29. - 21:46

Nincs ebben semmi kunszt, ez csak a felgyorsult híráramlás miatt hír.Nem tudom, hogy sikerült, de
Lnglovagok - Kpek - Bicikli kerekbe szorult egy gyermek lba Salfld s Badacsonyrs kztt
Nekem mind a két bokámon van egy-egy forradás, mindkettõ eltört pont ilyen eset miatt, csak én hátul, a csomagtartón utaztam 3 illetve 4 évesen. Igazságosan megosztva, elõször anyám, másodszor apám mögött ülve. Nekem nem szorult be, mert a nagyiéknál a fõúton egy kisebb dombon gurultunk le mindkétszer, kitörtem egy csomó küllõt, simán kijött a lábam. Csak a másodikra emlékszem.
Írta 2011. június 29. - 21:13

Nem tudom, hogy sikerült, de
Lnglovagok - Kpek - Bicikli kerekbe szorult egy gyermek lba Salfld s Badacsonyrs kztt
A képeket elnézve apa volt olyan hülye, hogy a vázon vitte a gyereket? Mert arról a nyeregrõl tuti nemér le a lurkó lába.
Írta 2011. június 29. - 21:12

"Nyugdíjba vonuláskor az e számlán lévõ valorizált egyenleg és a nyugdíjba vonuló várható hátralévõ élettartama alapján határoznák meg az öregségi ellátást."
Ha esetleg Gizi néni, vagy Pista bácsi aljas módon a várható élettartamot meghazudtolva még eléldegél + 8-10 évet, akkor mit csinálnak? Kényszer eutanázia, vagy szólnak nekik, hogy "csókolom, ennyire futotta"?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. június 29. - 12:19

Írta 2011. június 28. - 17:23

Kivágtak egy rakás küllöt a segitök én meg ott hevertem a betonon egy jó 2-3 órát.
Nemtudom miért nem vették ki a kereket...cimbi nagyon oda volt a bringájáért.
Írta 2011. június 28. - 16:15

Mondjuk azt nem értem, miért nem szedték ki a kereket egybõl? Gyorszáras a villa, szóval gyorsan ment volna a dolog. Persze a küllõket akkor is el kell vágni, de szarabb a bringával állni és várni a megváltást...
Írta 2011. június 28. - 15:33

kullok telo rugalmas
meg befele nem direkt tolja az ember hanem csusszan vmi baki miatt
kifele visoznt neked kell huzni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. június 28. - 15:32

Írta 2011. június 28. - 15:16

Írta 2011. június 27. - 23:37

"Oda lett volna a Ducati dicsõsége, de a Santa Barbara-i csapat leszerzõdtette Carlin Dunne-t, az újonc freeride mountain bike versenyzõt. A sátáni mosolyú fiú nem esett kétségbe még az olyan nevektõl sem, mint Joe Kopp dirt track legenda, így a motorosok között abszolút rekorddal (11:11.329) nyerte a futamot, miután a pole pozíciót is elhappolta a többiek orra elõl. "
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. június 27. - 19:48

Racing for Charity - LYONESS Child & Family Foundation
Ekkora távokat sokszor képtelen vagyok ép ésszel felfogni, tudom, tudom ,de aztán jobban belegondolva.... "aztaQrwa..."
Szóval nagy gratula, aki valaha is a közelébe kerül!
Írta 2011. június 27. - 15:51

A 2011 MD-nevû aszteroida magyar idõ szerint 13:30-kor mindössze 12 ezer kilométerre kerülte el a Földet [1]: ez az átlagos Föld–Hold-távolság harmincada.

Írta 2011. június 26. - 10:07

Egy másik fórumon van egy keményvonalas fideszes kollega,idáig a vesszõparipája-többek között-az volt,hogy ki kell ûzni az országból a sok kínai kereskedõt és le kell szoktatni az embereket a kínai áru vásárlásáról.Ezt meg ma írta,figyelj:Kínától nem lehet elvenni a XXI.századot!
Sajnos megszokott a következetlen irányvonal tõlük.
Az egyik leggázabb téma az euro bevezetése. Miközben gazdasági és nemzetieskedõ szabadságharcot vívnak minden maradék értékünkért, addig üdvözítik az eurozónához csatlakozást, pedig a közös pénz a teljes nemzeti gazdaság feladását jelenti.
Én ezek miatt vagyok biztos abban, hogy õk is csak ugatnak, de foguk az nincsen.
Írta 2011. június 26. - 02:27