Luxusbrtnk vrnak Breivikre a gyilkosok megjavtsban bz Norvgiban
beszarás komolyan mondom
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Indította
zOrg
, 2006. szeptember 19. 14:29
Írta 2011. július 27. - 22:48

Írta 2011. július 24. - 13:23

Ezen a norvég tömeggyilkoson csak én sokkoltam? Azért, hogy tud 85 embert lelõni valaki?
megnyugtatlak, nem csak te
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. július 24. - 11:48

másfél órája volt rá.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2011. július 24. - 11:21

Ezen a norvég tömeggyilkoson csak én sokkoltam? Azért, hogy tud 85 embert lelõni valaki?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. július 24. - 11:18

Pár hónapja írtam, hogy a hitelminõsítõkkel kellene picit foglalkozni, meg hogy a tököm ki van tõlük, mert tesznek ilyen-olyan kijelentéseket, amitõl akár minden borulhat. Miközben a válságot gyakorlatilag az õ nyakukba lehet varrni leginkább.
Úgyhogy, alakul a dolog:
Index - Gazdaság - Elnyeli a hitelminõsítõket az adósságválság
Úgyhogy, alakul a dolog:
Index - Gazdaság - Elnyeli a hitelminõsítõket az adósságválság
Írta 2011. július 23. - 20:00

Írta 2011. július 17. - 23:34

200 kerékpárost kellett menteni a Francia-Alpokbéli Galibier hágóról ma az ítéletidõ miatt (hó, vihar, köd, esõ). A Brevet de randonneur des Alpes (BRA-2011), azaz kb. Alpesi turista minõsítõ versenyen vettek részt. Egyesek annyira lehûltek, hogy a segélynyújtó tûzoltók kezelésére szorultak. Aki nem tudná, 21-én a Tour de France 18. szakasza is itt játszódik majd - s az idõjárás-elõrejelzés az egész hétre rossz idõt jósol...
Hautes-Alpes | 200 cyclistes évacués du col du Galibier en raison des intempéries
Cyclotouristes Grenoblois - Parcours et horaires des contrôles
Hautes-Alpes | 200 cyclistes évacués du col du Galibier en raison des intempéries
Cyclotouristes Grenoblois - Parcours et horaires des contrôles
Írta 2011. július 17. - 07:08

Kib***ott rák
R.I.P.: Bicskei Bertalan
Sport Géza - Futball - Elhunyt Bicskei Bertalan
Gyászol a magyar futball, elhunyt Bicskei Bertalan - NSO
R.I.P.: Bicskei Bertalan
Sport Géza - Futball - Elhunyt Bicskei Bertalan
Gyászol a magyar futball, elhunyt Bicskei Bertalan - NSO
Írta 2011. július 15. - 16:20

Írta 2011. július 13. - 23:17

amíg valakit be nem vasal a busz vagy be nem szorít egy autót a combinora. most is szopó ott menni, így még inkább az lesz
Írta 2011. július 13. - 20:16

ott lesz mellette a bringagyász aki szeret gyalogtempóban bénázni a tömegben. olyan fosra meg sokak akkor sem mennének fel (jogosan) ha fizetnek nekik.
szóval így legál lesz az úton bringázni és mindenki örül.
szóval így legál lesz az úton bringázni és mindenki örül.
Írta 2011. július 13. - 19:43

Made in Hungary.
ez kinek jó? én utálok 3centire bringázni az autóktól és utálok 3centire autózni egy bringástól. és ott télleg nem lehet elférni.
ez kinek jó? én utálok 3centire bringázni az autóktól és utálok 3centire autózni egy bringástól. és ott télleg nem lehet elférni.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2011. július 13. - 19:34

Sok huzavona után mégis lesz biciklisáv a Margit hídon - Kerékagy
Kerékpárral a Margit hídon: kerékpáros nyom létesül | Budapesti Közlekedési Központ
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étõl újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélsõ forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre. A jelek szerint a fõváros belátta, hogy a járdára tervezett kerékpárutak használhatatlanok, és a sûrû gyalogos forgalom miatt sokkal balesetveszélyesebbek, mint a kerékpáros nyom.
Kerékpárral a Margit hídon: kerékpáros nyom létesül | Budapesti Közlekedési Központ
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étõl újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélsõ forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre. A jelek szerint a fõváros belátta, hogy a járdára tervezett kerékpárutak használhatatlanok, és a sûrû gyalogos forgalom miatt sokkal balesetveszélyesebbek, mint a kerékpáros nyom.
Írta 2011. július 05. - 11:17

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. július 05. - 10:23

Írta 2011. július 03. - 12:25

mivel nálunk le van nézve aki bringával jár, ez sosem lesz bevezetve (sajnos)
Írta 2011. július 03. - 12:06

Index - Külföld - Fizetnek a kerékpározásért Európában
A munkáltatók a környezet védelméért fizetnek a biciklizésért, és azok kapnak többet, akik messzebbrõl tekernek, ugyanis a fizetség a megtett kilométerek után jár.
A munkáltatók a környezet védelméért fizetnek a biciklizésért, és azok kapnak többet, akik messzebbrõl tekernek, ugyanis a fizetség a megtett kilométerek után jár.
Írta 2011. július 02. - 08:09

akkor már értem miért lázadnak, most már dolgozniuk is kellene a pénzükért
Írta 2011. július 02. - 07:35

Megdöbbentõ juttatások: 18. havi bér és extra prémiumok a görögöknél | PORTFOLIO.HU
....Az OSE-nál, vagyis a görög állami vasúttársaságnál különösen bizarr prémiumokat kapnak az akár 7000 eurót, vagyis jelenlegi árfolyamon számolva több mint 1,8 millió forintot keresõ mozdonyvezetõk. Minden megtett kilométer után prémiumot kapnak....
......jól jártak eddig a minisztériumi alkalmazottak is, hiszen abban az esetben, ha aktákat kellett cipelniük, havonta 290 eurós prémiumot kaptak.....
....Az OSE-nál, vagyis a görög állami vasúttársaságnál különösen bizarr prémiumokat kapnak az akár 7000 eurót, vagyis jelenlegi árfolyamon számolva több mint 1,8 millió forintot keresõ mozdonyvezetõk. Minden megtett kilométer után prémiumot kapnak....
......jól jártak eddig a minisztériumi alkalmazottak is, hiszen abban az esetben, ha aktákat kellett cipelniük, havonta 290 eurós prémiumot kaptak.....
Írta 2011. július 01. - 11:21

hacsak nem a mentõ visz be a helyszínrõl akkor sehonnan se derül ki, hogy mi történt.
meg aztán az eddigi töréseimnél se kérdeztek egy szót se, csak a törésrõl szóló ambuláns lapot kérték. (amin szintén nem szerepel sztori)
meg aztán az eddigi töréseimnél se kérdeztek egy szót se, csak a törésrõl szóló ambuláns lapot kérték. (amin szintén nem szerepel sztori)