Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Egy másik fórumon van egy keményvonalas fideszes kollega,idáig a vesszõparipája-többek között-az volt,hogy ki kell ûzni az országból a sok kínai kereskedõt és le kell szoktatni az embereket a kínai áru vásárlásáról.Ezt meg ma írta,figyelj:Kínától nem lehet elvenni a XXI.századot!
:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Oké - rendben, de akkor még nem tudták, hogy rájuk leszünk szorulva.:P
Gondolom erre írtad:Index - Belföld - Kína bevásárolta magát Magyarországba

valami hatalom alá vagyunk rendelve mindig, csak máshogy hívják. eddig volt szovjetunió, "nyugat", most kína...
hosszútávon jó lehet - hangsúlyozom, hogy lehet -, ha kína világuralomra tör és ott evezünk majd az oldalvizén, de inkább azt mondom, hogy nem fogunk mi ezzel olyan jól járni, mint amennyire rosszul.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Oké - rendben, de akkor még nem tudták, hogy rájuk leszünk szorulva.:P
Gondolom erre írtad:Index - Belföld - Kína bevásárolta magát Magyarországba

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
"A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség aggodalmát fejezi ki a Tibetben történt és emberi életekbe is kerülõ súlyos jogsértések miatt. Fontosnak tartjuk a magyar-kínai kapcsolatokat és elismerjük Kína elmúlt évtizedekben elért gazdasági teljesítményét. Ugyanakkor elvárjuk, hogy az emberi jogok egyetemes értékei terén Kína további erõfeszítéseket tegyen és ne térjen le a nyitás politikájáról. Éppen ezért elfogadhatatlan, ha a központi hatóságok bármilyen formában megsértik a tibeti népnek jogát identitásához, a vallásszabadsághoz és a szabad vélemény-nyilvánításhoz....."
Németh Zsolt
A Fidesz Külügyi Kabinetjének vezetõje
2008. március 15.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Boronkay Péter, a kecskemétiek paratriatlon világ és kontinens-bajnoka a spanyolországi Pontevedrában zajló Európa-bajnokságon zsinórban harmadszor is megvédte bajnoki címét, így mostantól 4x-es Európa-bajnoknak mondhatja magát! A hírös városi sportoló rendkívül nagy csatában diadalmaskodott a mai futamon. Boronkayt az sem zavarta, hogy a felkészülés során edzés közben bukott, és bár súlyos sérüléseket nem szenvedett, 10 nappal a viadal elõtt versenygépet kellett cserélnie. A spanyolországi megmérettetésen minden idõk legnépesebb paratriatlon mezõnye rajtolt el.

Feltöltött kép
:)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Nyugodjék békében

Feltöltött kép

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Aki meg ezt kitalálta, hogy én extra áron vehetem a kólát az elvinném egy kiadós tekerésre, egy fej káposztával némi sárgarépával és megfelelõ mennyiségû vízzel frissítve. :D

:D :D :D Ja!

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
Ó srácok, ez az egész hajcihõ nem más mint pénzbeszedés (az IMF nem volt megelégedve legutóbb). A kormány magasról tesz az emberek egészségére, legalább 60 évesen vagy elõbb beadják a kulcsot és nem kell nyugdíjat fizetni. Ha annyira az egészség lenne a szempont, akkor levinnék a gyümölcs, zöldség, hal teljes kiõrlésû gabonakészítmények stb áfáját ezzel kompenzálva az egészségtelen termékek árának növekedését, ezáltal rászorítva az embereket a megfelelõ táplálkozásra. Lehetne munkaidõ kedvezményt adni az igazoltan sportoló embereknek, meg hasonló, ezzel is rávenni a többit, hogy sportoljon. Ezzel szemben mi van most:
Cimborám tekerés közben azt vázolta, hogy egyik kollégája adókedvezményt kapott, mert a vércukorszintje nem átlagos, vagyis cukorbeteg lett. Az úriemberrõl azt kell tudni, hogy az utóbbi években nem igazán törõdött az egészségével, sem sport sem táplálkozás szinten, mikor baj volt elment orvoshoz, aki 1 hét korházi kezelést javasolt, majd miután az úriember megtudta, hogy a cukorbetegek adókedvezményben részesülhetnek, igénybe vette azt.
Nos innentõl mirõl beszélünk.

A magyar mezõgazdaságról ami az egészséges termékek nagy részét kellene, hogy adja (zöldség-gyümölcs) meg inkább már nem is szólok. (gabona, cukor stb mesterkélt áremelése (mielõtt valaki odaszólna, hogy a cukor nem egészséges tisztában vagyok vele, de ezzel is szemléltetni akartam mi a helyzet és ezt megjátsszák minden olyan termékkel, amin nagyot lehet akasztani))

Az egészségügyrõl meg annyit a saját szememmel láttam a számlát, amin olyan tételeket számoltak el szolgáltatás szinten, amit a beteg nem vett igénybe. A korházak mégis mindig panaszkodnak, hogy nincs pénz. Vagyis ahogy itt mondtátok, be kellene csukni az ablakot ahol ömlik ki a pénz és nem megszorítgatni az átlagembereket.

Aki meg ezt kitalálta, hogy én extra áron vehetem a kólát az elvinném egy kiadós tekerésre, egy fej káposztával némi sárgarépával és megfelelõ mennyiségû vízzel frissítve. :D
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nodehát mit várunk azoktól, akik mindent adóztatással/elvonással kívánnak megoldani.

Ja :)

Egyébként én hiszek az adóztatás/elvonás probléma megoldásban, csak a csalók és tolvajok országában nem mûködik.

A sebesség mindent megold.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Nodehát mit várunk azoktól, akik mindent adóztatással/elvonással kívánnak megoldani.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az ilyen céltalan ugatásokból mindig azt felejtik ki, hogy a bizonyíthatóan veszélyes sportokat ûzõknek többnyire külön biztosításuk IS van.

Mérnem arról beszélnek, hogy hogyan növeljék a bevételt?
Három tipp: 1 csukják be az ablakot, amelyiken a tb pénz ömlik ki a semmibe, 2 törjék azon a fejüket, hogy az a 3-4 millió munkaképes ember mindegyike fizessen járulékot, 3 bagósokat és piásokat nyugodtan fingathatják - na õk sokan vannak (persze tudom, hogy a 3. pont megoldhatatlan, mert hogy?)

Pont a 3. pont a legkönnyebben megoldható. Rátesznek egy brutális fogyasztási adót ezekre, ami az egészségügyhöz kerül.

A sebesség mindent megold.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Az ilyen céltalan ugatásokból mindig azt felejtik ki, hogy a bizonyíthatóan veszélyes sportokat ûzõknek többnyire külön biztosításuk IS van.

Mérnem arról beszélnek, hogy hogyan növeljék a bevételt?
Három tipp: 1 csukják be az ablakot, amelyiken a tb pénz ömlik ki a semmibe, 2 törjék azon a fejüket, hogy az a 3-4 millió munkaképes ember mindegyike fizessen járulékot, 3 bagósokat és piásokat nyugodtan fingathatják - na õk sokan vannak (persze tudom, hogy a 3. pont megoldhatatlan, mert hogy?)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ma reggeli MR2 rádió:

"Nyolc óra elõtt Csiba Gáborral, a Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért vezetõjével arról a javaslatáról beszélgetünk, miszerint az ittas vezetõk és veszélyes sportokat ûzök fizessenek extrém adót, ami fedezné a baleseti ellátást szerinte."

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Sport Géza - Moto GP - Minden idõk leghülyébb motorbalesete

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
én nem tudok semmit. :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

miért nem a másik oldalát fogják meg a hamburgeradónak??? fizessen tobb tb-t aki dagika, meg bagós, meg alkesz meg stb...felnõtt ember vagyok, azt szeretnék enni és inni amihez kedvem van, ha 6darab monstert és fél gramm speedet akkor azt... :)

bölcsi-ovi-isiben adjanak normális helyben termelt és készített kajákat a gyerekeknek. ott neveljék beléjük, h szar leszel ha szart eszel.

Innen elég nehéz lenne megfogni a dolgot, de szerintem te is tudod ezt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

pinát adóztatják?
merthogy az esetek jó részében gondolok rá, és jó
állítólag

még nem
pedig eccerûbb lenne
lányok dogozhatnának nyugiba, államnak lenne bevétel. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pinát adóztatják?
merthogy az esetek jó részében gondolok rá, és jó
állítólag

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ