Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

V. Mátra Mountain Bike Maraton - 2006

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
182 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
reggel viszem javíttatni. ha nem menne idõre, akar valameiylõtöknek egy felesleges felni?

megköszönném. de nem ÚGY:)

phu

phu

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Tom, engem érdekel a nevezés. Majd holnap döntök véglegesen, akkor hívlak.
Bálint, úgy néz ki van nálam egy hely, ez is holnap válik véglegessé.

balint76

balint76

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
-heger-:Az nagy kár. Akkor még próbálkozom az indexen, hátha...

tom74

tom74

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok !

Be vagyok nevezve.
Sajnos nem tudok elmenni.
Ha vkit érdekel akkor szívesen átadom nevezésem : Kovács Tamás hosszutáv.
4000 ft-ért vettem, annyiért is adom tovább.
Rendezõkkel beszéltem , még át lehet írni.
Ha érdekel a befizetést igazoló csekk nálam, hívj : 30 - 250-58-35

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Azért a pálya állapotáról(sár,dagonya..stb)információkat szívesen fogadok....
;)
Team Heavy Pedál Szeged

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
mindig van ...:D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
szombat este lesz a pályánál valami kis buli? hmm?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Mind1 csak lesz olyan tócsa ami az ideális íven van és akkor majd elmondhatom megint megérte a sárgumi :P

:lol1: :krol:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

Akkora tuti nem... (sok kõ miatt sem)
De asszem inkább csúszkálok kicsit sárgumival, mint elakadjakCC-vel,úgyhogy megint Maxxis Medusa 1,8" powa lesz :)

Így van ! medusa 1.8" remekelt nekem is idén. Ezzel lehet igazán élvezni a dagonyázást :-] A szeles napos idõ miatt viszont nem lesz olyan sár mint az eddigi versenyeken. Mind1 csak lesz olyan tócsa ami az ideális íven van és akkor majd elmondhatom megint megérte a sárgemi :P

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Szombatra változékony idõt, vasárnapra meg záporokat jósolnak, szóval minimális csapadék még eshet, de az már szerintem nem igazán számít. Ha szerencsénk lesz, akkor pont jól tapadó, minimálisan nedves lesz a talaj. Néhány dagonya úgyis lesz, nyáron 35fokban is volt pár, pedig akkor az utak 99%-a porzott.

Újságban 27° és napsütsét láttam...

idojaras.hu: Minimum:9, 14 Maximum:24, 29
Vasárnap változóan felhõs lesz az ég, a több-kevesebb napsütés mellett elsõsorban északkeleten elszórtan fordul elõ zápor, zivatar. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hõmérséklet csúcsértéke 24, 29 fok között alakul.

metnet: 2006. szeptember 3. , vasárnap 9 és 14 °C 22 és 27 °C Napos/felhõs

met.hu: 1-2 fokkalkevesebbet írnak, változékony idõ, 10Km/hkörüli széllel

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Szombatra változékony idõt, vasárnapra meg záporokat jósolnak, szóval minimális csapadék még eshet, de az már szerintem nem igazán számít. Ha szerencsénk lesz, akkor pont jól tapadó, minimálisan nedves lesz a talaj. Néhány dagonya úgyis lesz, nyáron 35fokban is volt pár, pedig akkor az utak 99%-a porzott.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Akkora tuti nem... (sok kõ miatt sem)
De asszem inkább csúszkálok kicsit sárgumival, mint elakadjakCC-vel,úgyhogy megint Maxxis Medusa 1,8" powa lesz :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Msonaj sztem dobd fel a sárgumát. Idén én 5 maratonon indultam és mind az 5-nél isten volt a sárgumi, most is azzal indulok. Annyit nem tart vissza tiszta talajon, mint amennyit ad sarason.

De ha nem esik vasárnapig akkora dagonya azért nem lesz mint a duna?
Team Heavy Pedál Szeged

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Bálesz, idõközben szerencsés fordulatot vettek a dolgok. Köszi a gyors segítéget!

Bálint, asszem mégsem tudlak elvinni. 3-an vagyunk+2 bicaj. Csak bicaj nélkül menne. Bocsika.

Már csak abban kell bíznom, hogy átírják a nevemre a nevezést, és indulhassak szép napos idõben.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

Hogy áll a sár kérdése?

Msonaj sztem dobd fel a sárgumát. Idén én 5 maratonon indultam és mind az 5-nél isten volt a sárgumi, most is azzal indulok. Annyit nem tart vissza tiszta talajon, mint amennyit ad sarason.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Hogy áll a sár kérdése?
Team Heavy Pedál Szeged

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

Mennyi lenne?
Kocsim van, az végülis nem gond, hogy nem a pálya mellett ébredek.

2000 pénz maximum mert 9 en már vagyunk csak 1 ember visszamondta, szal ha kell felhívom a szervezõt

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
skaczok, nálunk van még hely Gyöngyössolymoson 3 km-re Mátraházától egy kis panzió 1 szoba accem 5 rúgó (TV, légkondi, zuhany és állat kaja) hívjatok 06209443770 B.Ádám
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

balint76

balint76

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Henger: Meg tudnál adni telefonszámot? Vagy hívj azon, amelyiket megadtam. Nekem a szombat délután jó lenne indulásnak, viszont szállásom nekem sincs. Mondjuk jó lenne a sátor is, csak nem tudom van-e a közelben kemping, vagy hasonló.
Ha esetleg valaki tud errõl infót, azt megköszönném.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Azért 'paráztam' annyira a kövestõl, mert voltunk már túrûzni olyanhelyen ahol volt 3-4 km tört kõ, és utána meg kellett állnom, mert úgy fájt a fejem :(

De elméletileg még marci elött megérkezik a RS J2-esem...

Pontosítok, felhívtam fatert és már otthon a csomag :)

(Rugó, persely és szimering vadászat mind negatív eredménnyel zárult, pláne hogy perselyt nem is tudok benne cserélni)