Dehogy karcsú, én a gyõztesre értettem! (úgy értelmeztem, hogy az elsõ ért be ennyi idõ alatt)
Jelentkezz be Regisztrálj
V. Mátra Mountain Bike Maraton - 2006
Írta 2006. szeptember 03. - 23:08
Írta 2006. szeptember 03. - 22:42
Az 1:20 miért karcsú a rövid távot teljesítõknek?? A lényeg, hogy résztvett, és letekerte!!! Majd jövõre jobb lesz!!
Dehogy karcsú, én a gyõztesre értettem! (úgy értelmeztem, hogy az elsõ ért be ennyi idõ alatt)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. szeptember 03. - 22:31
szervusztok,
fényképeztem - videóztam ma a Mátrában jónéhányat. lettek jók is, meg nem annyira jók is.
errefelé keressétek: http://mezeikrisz.fr...2006/index.html
üdv
Helo!
Klasszak a képek! Lehet egy-kettõbõl nagyobbat kunyerálni?
Írta 2006. szeptember 03. - 22:28
Jah igen, kárpótlásul hogy Bükkben többet mentünk, itt kevesebb volt a táv kb 5km-el (classic).
Szerk.: Olyasmit írtak korábban hogy a végét sokan nem fogjk szeretni, meg hogy farönkök az úton... nem lehet hogy azt vágták le/másmerrre jött a vége? (innen a mínusz 5km)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. szeptember 03. - 22:13
Elég nehezen áttekinthetõ az oldal, meg a kezelésével is vannak nehézségeim. Átpörgetnéd nekem 2299-es rajtszámot keresve?
Megköszönném hálásan! :-)
Prof
Írta 2006. szeptember 03. - 22:08
Nekem elsõ kerékpáros versenyem volt, élménynek kitûnõ, de volt pár furcsaság nálam is.
A Light távon indultam, kiírás szerint 30 km, gyakorlatban 26,4 km óra szerint, viszont a szintet sikerült mérési hibahatáron belül hozniuk, ami azért elég érdekes (azt ugyanis sokkal nehezebb számolni/mérni).
Pályaminõség nekem elment, a szénégetõk utáni hosszú lefelében 2 perc alatt szétütötte a kezemet, de ez inkább a kezem hibája. A Light táv rajt utáni elsõ kilométerén a le/föl gyalogösvény gyilkos volt azoknak, akik nem megfelelõen felkészített bicajjal jöttek (váltókerepelés feszt), sajnos itt ezt nem lehetett elõzéssel kihasználni.
A rendezés nem volt ugyan rossz, de apró figyelmességek lehettek volna: bicajmosóhoz keresztezni kellett a pályát (sõt, végülis a központi részre máshogy el sem lehetett jutni). Elõzetes eredmények kiírása kritikán aluli (én NR-ként szerepeltem a listán több társammal egyetemben majd' másfél órával a célba érkezés után -- ez nonszensz), megfelelõ infrastrukturális háttérrel és kis odafigyeléssel az óvási idõszak lezárása után kb. 10 perccel valamennyi eredményt hozzáférhetõvé lehetne tenni itt a neten. Ehhez képest... :-(
Jövõre kicsit komolyabb felkészüléssel nekimegyek a Classic távnak.
Akinek van, nézegetheti a Light táv útvonalát GoogleEarth kliensen (Open megnyitja a gpx formátumot): http://www.prof.hu/mm_2006.zip
Üdv,
Prof
Írta 2006. szeptember 03. - 21:42
Köves volt nagyon a pálya több helyütt, az aszfalt sok km-en keresztül olyan volt, hogy még lejtõn felle is tekerni kellett mert lassultunk (persze felfele meg egyenesen még rosszabb volt); ill nem tetszett a poló reggeli odaadása, különösen hogy XXXL-est kaptam. Ill hogy nem voltak a pályán jelölések veszélyes helyeken. Meg az esõ.
A többi az jó volt
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. szeptember 03. - 21:35
fényképeztem - videóztam ma a Mátrában jónéhányat. lettek jók is, meg nem annyira jók is.
errefelé keressétek: http://mezeikrisz.fr...2006/index.html
üdv
Írta 2006. szeptember 03. - 21:18
Inkább azzal kellene foglalkozni, hogy miért történhet meg, hogy pl. én 5.-ként érek be, és 7.-ként regisztrálnak??
Az elmúlt 2 órában 5 verseny-és csapattársam panaszkodott a téves adatok miatt.
Hol a chippes projekt???
Írta 2006. szeptember 03. - 20:40
jövõre ugyanitt:D
Írta 2006. szeptember 03. - 20:00
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. szeptember 03. - 19:40
Írta 2006. szeptember 03. - 19:05
Classicot akartam írni, de mondták uána, h természetesen egy rövidtávos azNem hiszem hogy a Classic elsõ 1:20 alatt nyomta le az 55km-t. Szerintem Light-ot akartál írni.
Írta 2006. szeptember 03. - 18:36
Meg a classic elsõ 1:20 alatt volt :wtf: , ami azért valljuk be, egy kicsit kevés, fõleg ilyen terepen!
Nem hiszem hogy a Classic elsõ 1:20 alatt nyomta le az 55km-t. Szerintem Light-ot akartál írni.
Egészen pontos idõt nem tudok mondani mert a sebmérõm rakoncátlankodott, de kb. 4:30 alatt megvolt a hosszútáv. A Mátra igazán köves részei nem voltak benne a pályában. Sár volt, esett is Mátraakármi és Galyatetõ fele, mondjuk voltak porszáraz részek is. Az nem tetszett, hogy a szopatós részeket mind 2/3 táv utánra tartogatták, annyira nem jött be a tili-toli szipi-szopi.
Merevgéppel szar lehetett lefele sok helyen. Sikerült az elsõ lejtõn elhagyni a pumpám, szóval volt para, nehogy ledefekteljek.
Összességében jó volt a verseny, pályajelölés és frissítés is okés volt.
Írta 2006. szeptember 03. - 18:06
Bár egy kicsit más meg keményebb útvonalon ment, de jó volt, egyedül az a felfele tolós nem tetszet nekem. Meg tényleg köves volt a földút. Szerencsére sár sem nagyon volt csak kisebb pocsolyák. Végre egy jó maraton
Csak a végén volt a bibi, mármint miután megérkeztem.
Elég érdekesek voltak számomra az eredmények, volt light-nál: u14,u15,u16,u17,u19 nos ebbõl elég sokmindennek nem kellett volna lenni! Nekem kellett szólni a rendezõknek, hogy azért ez mégsincs így!
Meg volt egy gyerek aki 2x szerepelt a listán, és a hozzá tartozó rajtszám meg 3x! Meg a classic elsõ 1:20 alatt volt :wtf: , ami azért valljuk be, egy kicsit kevés, fõleg ilyen terepen!
na szóval zsír volt
amúgy 1:16:50 alatt mentem végig
Írta 2006. szeptember 02. - 15:39
Na igen. Mert a rövid táv kimarad a "jóból". Bár az utsó 1.5 kilcsi mindenkinek u.az, és abba van szép kavicsos mászás, meg patakátkelés aprócska hídon. De ez nem vészes.Tavaly indultam rövidtávon, és most is fogok, és én nem igazán emlékeztem kövekre!
remélem ez a verseny nem lesz saras!
Sár tekintetében eddig jól állunk, Pesten második napja nem esik
Majd holnap meglátjuk, hogy milyen.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. szeptember 02. - 12:48
remélem ez a verseny nem lesz saras!
Írta 2006. szeptember 02. - 12:44
(no de uraim komolyan......)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. szeptember 02. - 12:35
Írta 2006. szeptember 02. - 11:51

Belépés
Felhasználó létrehozása