van ilyen topik???Akkor mindenki beteheti magát a na ez meg én vagyok topikba
Rólam két két kép is készült, az egyik egy lesifotó-szerû portré a parkolóban
Tetszett, köszi Krisz
hm...
van ilyen topik???Akkor mindenki beteheti magát a na ez meg én vagyok topikba
Rólam két két kép is készült, az egyik egy lesifotó-szerû portré a parkolóban
Tetszett, köszi Krisz
Tényleg, ezt ki is hagytam, "pedig fõleg"! Ha csak pár pillanatra/szóra is, de jó volt látni titeket!ami tetszett:
[...]sok ismerõs, barát.[...]
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Sajnos a vasárnap már nem jó-délután dolgozok,szombaton leszek csak szabadnapos:(Tondach, szerintem ha teheted, a keszthelyi, azaz gyenesdiási (végül is összeérnek Keszthellyel) maratont ne hagyd ki. Igaz a Balaton legnyugatibb csücskében van, de talán még belefér neked. A táj nagyon szép, a verseny pedig nagyon jó hangulatú szokott lenni (ez idén már a harmadik). Úgy tûnik, hogy az idõ is szép lesz a hétvégén, szóval szerintem kár lenne kihagyni mert lassan vége a szezonnak, nem lehet sokat versenyezni már. Itt a verseny weblapja:
www.author-maraton.atw.hu
Én biztosan ott leszek az indulók között, mindnkit buzdítanék is a részvételre, mert tényleg egy tuti kis verseny ez.
Látom szinte mindenkinek tetszett a MM.
Sajnos nem tudtam menni,mert egybe esett az idöpont az osztrák Wildon-radmaratonnal,de ez már OFF...
Lenne viszont egy olyan kérdésem,hogy lesz-e még idén olyan verseny amire érdemes elmenni?!Mondjuk úgy a Balaton vonaláig bezárólag Békéscsaba felöl nézve persz.
üdv
Ha a balaton vonalában keszthely még benne van, akkor hétvége dynamo maraton...2vel lejebb van topikja...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Én ~fél 4 körül értem be, ugyanígy jártam :SHalihó
Szép volt,jó volt,de fõleg nehéz a hosszú és miután beestem pihiztem,dumcsiztam egy kicsit megettem volna a kajaadagomat ha jutott volna még....!Elõnevezés...akkor minek ha nem tudják hány fõre kell a kaja!Ez mind 15 óra után nem sokkal..
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Én találtam. A defekt javítás után használtam is, mert jobb, mint az enyém.
A végén be akartam mondatni Ádámmal, hogy a gazdája átveheti nálam, de azt mondta, hogy hegyekben állnak a talált dolgok, és nem mondta be.
Hogy adjam oda?
Ha a balaton vonalában keszthely még benne van, akkor hétvége dynamo maraton...2vel lejebb van topikja...Látom szinte mindenkinek tetszett a MM.
Sajnos nem tudtam menni,mert egybe esett az idöpont az osztrák Wildon-radmaratonnal,de ez már OFF...
Lenne viszont egy olyan kérdésem,hogy lesz-e még idén olyan verseny amire érdemes elmenni?!Mondjuk úgy a Balaton vonaláig bezárólag Békéscsaba felöl nézve persz.
üdv
Középtávon indultam igen. Hugom a rövidtávon. A rövid és közép táv a szénégetõktõl azonos volt.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám