Dehogy karcsú, én a gyõztesre értettem! (úgy értelmeztem, hogy az elsõ ért be ennyi idõ alatt)

Dehogy karcsú, én a gyõztesre értettem! (úgy értelmeztem, hogy az elsõ ért be ennyi idõ alatt)
Az 1:20 miért karcsú a rövid távot teljesítõknek?? A lényeg, hogy résztvett, és letekerte!!! Majd jövõre jobb lesz!!
szervusztok,
fényképeztem - videóztam ma a Mátrában jónéhányat. lettek jók is, meg nem annyira jók is.
errefelé keressétek: http://mezeikrisz.fr...2006/index.html
üdv
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Classicot akartam írni, de mondták uána, h természetesen egy rövidtávos azNem hiszem hogy a Classic elsõ 1:20 alatt nyomta le az 55km-t. Szerintem Light-ot akartál írni.
Meg a classic elsõ 1:20 alatt volt :wtf: , ami azért valljuk be, egy kicsit kevés, fõleg ilyen terepen!
Na igen. Mert a rövid táv kimarad a "jóból". Bár az utsó 1.5 kilcsi mindenkinek u.az, és abba van szép kavicsos mászás, meg patakátkelés aprócska hídon. De ez nem vészes.Tavaly indultam rövidtávon, és most is fogok, és én nem igazán emlékeztem kövekre!
remélem ez a verseny nem lesz saras!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"