Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

V. Mátra Mountain Bike Maraton - 2006

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
182 hozzászólás a témában

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Dehogy karcsú, én a gyõztesre értettem! (úgy értelmeztem, hogy az elsõ ért be ennyi idõ alatt)

;) :)
Spinner :slonko:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Az 1:20 miért karcsú a rövid távot teljesítõknek?? A lényeg, hogy résztvett, és letekerte!!! Majd jövõre jobb lesz!!

Dehogy karcsú, én a gyõztesre értettem! (úgy értelmeztem, hogy az elsõ ért be ennyi idõ alatt)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

tyutyu

tyutyu

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

szervusztok,

fényképeztem - videóztam ma a Mátrában jónéhányat. lettek jók is, meg nem annyira jók is.

errefelé keressétek: http://mezeikrisz.fr...2006/index.html

üdv

Helo!
Klasszak a képek! Lehet egy-kettõbõl nagyobbat kunyerálni?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Középtávon ment...
Jah igen, kárpótlásul hogy Bükkben többet mentünk, itt kevesebb volt a táv kb 5km-el (classic).

Szerk.: Olyasmit írtak korábban hogy a végét sokan nem fogjk szeretni, meg hogy farönkök az úton... nem lehet hogy azt vágták le/másmerrre jött a vége? (innen a mínusz 5km)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Proff

Proff

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Krisssz,

Elég nehezen áttekinthetõ az oldal, meg a kezelésével is vannak nehézségeim. Átpörgetnéd nekem 2299-es rajtszámot keresve?

Megköszönném hálásan! :-)

Prof

Proff

Proff

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Szevasztok!

Nekem elsõ kerékpáros versenyem volt, élménynek kitûnõ, de volt pár furcsaság nálam is.

A Light távon indultam, kiírás szerint 30 km, gyakorlatban 26,4 km óra szerint, viszont a szintet sikerült mérési hibahatáron belül hozniuk, ami azért elég érdekes (azt ugyanis sokkal nehezebb számolni/mérni).

Pályaminõség nekem elment, a szénégetõk utáni hosszú lefelében 2 perc alatt szétütötte a kezemet, de ez inkább a kezem hibája. A Light táv rajt utáni elsõ kilométerén a le/föl gyalogösvény gyilkos volt azoknak, akik nem megfelelõen felkészített bicajjal jöttek (váltókerepelés feszt), sajnos itt ezt nem lehetett elõzéssel kihasználni.

A rendezés nem volt ugyan rossz, de apró figyelmességek lehettek volna: bicajmosóhoz keresztezni kellett a pályát (sõt, végülis a központi részre máshogy el sem lehetett jutni). Elõzetes eredmények kiírása kritikán aluli (én NR-ként szerepeltem a listán több társammal egyetemben majd' másfél órával a célba érkezés után -- ez nonszensz), megfelelõ infrastrukturális háttérrel és kis odafigyeléssel az óvási idõszak lezárása után kb. 10 perccel valamennyi eredményt hozzáférhetõvé lehetne tenni itt a neten. Ehhez képest... :-(

Jövõre kicsit komolyabb felkészüléssel nekimegyek a Classic távnak.

Akinek van, nézegetheti a Light táv útvonalát GoogleEarth kliensen (Open megnyitja a gpx formátumot): http://www.prof.hu/mm_2006.zip

Üdv,

Prof

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hááát... jó volt.

Köves volt nagyon a pálya több helyütt, az aszfalt sok km-en keresztül olyan volt, hogy még lejtõn felle is tekerni kellett mert lassultunk (persze felfele meg egyenesen még rosszabb volt); ill nem tetszett a poló reggeli odaadása, különösen hogy XXXL-est kaptam. Ill hogy nem voltak a pályán jelölések veszélyes helyeken. Meg az esõ.

A többi az jó volt :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
szervusztok,

fényképeztem - videóztam ma a Mátrában jónéhányat. lettek jók is, meg nem annyira jók is.

errefelé keressétek: http://mezeikrisz.fr...2006/index.html

üdv

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Az 1:20 miért karcsú a rövid távot teljesítõknek?? A lényeg, hogy résztvett, és letekerte!!! Majd jövõre jobb lesz!!
Inkább azzal kellene foglalkozni, hogy miért történhet meg, hogy pl. én 5.-ként érek be, és 7.-ként regisztrálnak??

Az elmúlt 2 órában 5 verseny-és csapattársam panaszkodott a téves adatok miatt.
Hol a chippes projekt???
Spinner :slonko:

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
szerintem frankó volt!nekem tetszett nagyon.elég változatos volt a terep,de a classik nem volt meg 55km.az órám szerint 49+egykicsi...ezt 2:43 alatt nyomtam le.a nagy óra szerint viszont a saját órám meg 2:40-t mért...na midegy
jövõre ugyanitt:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
1:20 elég karcsú rövidtávon...most nem azért, de tavaly 1 óra körül megvolt, aki csak labdába rúghatott...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Lesznek majd képek?? Elég sok embert láttam fényképezni (nem a családi fotósokra gondolok :))

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Nem hiszem hogy a Classic elsõ 1:20 alatt nyomta le az 55km-t. Szerintem Light-ot akartál írni.

Classicot akartam írni, de mondták uána, h természetesen egy rövidtávos az :D
Fiat hatulján: "Ne kövess, mert idegesít!"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Meg a classic elsõ 1:20 alatt volt :wtf: , ami azért valljuk be, egy kicsit kevés, fõleg ilyen terepen!

Nem hiszem hogy a Classic elsõ 1:20 alatt nyomta le az 55km-t. Szerintem Light-ot akartál írni.

Egészen pontos idõt nem tudok mondani mert a sebmérõm rakoncátlankodott, de kb. 4:30 alatt megvolt a hosszútáv. A Mátra igazán köves részei nem voltak benne a pályában. Sár volt, esett is Mátraakármi és Galyatetõ fele, mondjuk voltak porszáraz részek is. Az nem tetszett, hogy a szopatós részeket mind 2/3 táv utánra tartogatták, annyira nem jött be a tili-toli szipi-szopi. :D
Merevgéppel szar lehetett lefele sok helyen. Sikerült az elsõ lejtõn elhagyni a pumpám, szóval volt para, nehogy ledefekteljek.
Összességében jó volt a verseny, pályajelölés és frissítés is okés volt.

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Teccett a Mátra marci :)
Bár egy kicsit más meg keményebb útvonalon ment, de jó volt, egyedül az a felfele tolós nem tetszet nekem. Meg tényleg köves volt a földút. Szerencsére sár sem nagyon volt csak kisebb pocsolyák. Végre egy jó maraton :)
Csak a végén volt a bibi, mármint miután megérkeztem.
Elég érdekesek voltak számomra az eredmények, volt light-nál: u14,u15,u16,u17,u19 nos ebbõl elég sokmindennek nem kellett volna lenni! Nekem kellett szólni a rendezõknek, hogy azért ez mégsincs így!
Meg volt egy gyerek aki 2x szerepelt a listán, és a hozzá tartozó rajtszám meg 3x! Meg a classic elsõ 1:20 alatt volt :wtf: , ami azért valljuk be, egy kicsit kevés, fõleg ilyen terepen!
na szóval zsír volt
amúgy 1:16:50 alatt mentem végig

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Tavaly indultam rövidtávon, és most is fogok, és én nem igazán emlékeztem kövekre!
remélem ez a verseny nem lesz saras!

Na igen. Mert a rövid táv kimarad a "jóból". Bár az utsó 1.5 kilcsi mindenkinek u.az, és abba van szép kavicsos mászás, meg patakátkelés aprócska hídon. De ez nem vészes.
Sár tekintetében eddig jól állunk, Pesten második napja nem esik :)

Majd holnap meglátjuk, hogy milyen.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Tavaly indultam rövidtávon, és most is fogok, és én nem igazán emlékeztem kövekre!
remélem ez a verseny nem lesz saras!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Híradóba volt, hogy akkora sár van, hogy csúszik le a hegyoldal. Már a Kékes is csak 800m, sõt, Mátraháza pedig 750m (oda csúszott le). Kicsit könnyebb lesz így a sípálya.

(no de uraim komolyan......)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
...hogy áll a pálya?
Sár van?

!!!!!!!!!!!!!!!!
Team Heavy Pedál Szeged

phu

phu

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Nevezésem már van holnapra, az anyósülés még szabad. 30-kettõötvenegy-3383.