Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bükk maraton aug.6

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
303 hozzászólás a témában

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Persze, értem én, de azt ugye Te is megérted, hogy elég a verseny napján egy jó kis zuhé (nem kitartó esõ, hanem félórás zápor, mint ami 2004-ben volt a Bükkmarcin pl) és máris lehet dagonyázni a szõlõsdombokon! Semmi értelme a verseny napjáig naponta ezen rágódni, mindig csekkolni az idõjárásjelentést, stb. Be kell dobni a maratonszettbe egy "esõ-csomagot", s ha beüt a ménkõ, akkor sincs nagy gond.

Az a záporocska felhöszakadásnak is simán elment...:)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
:D
Jó ez az idõjáráspara.
De szerintem a nagy meleg miatt kéne aggódni és én csak örülni fogok ha elkap egy esõ. A Zemplénmaratonon is jól esett volna egy zuhé!
Egyébként ha marad a meleg felszerelek 2 kulacstartót, hogy legyen 1,5 liter vizem magamraönteni:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Jogos.

Bár szvsz nem azok 'rinyálnak' a sár miatt akik járnak minden marcira, hanem akik ritkán, és azok nem feltétlen szeretnének benevezni másik gumi szettbe.

Persze, értem én, de azt ugye Te is megérted, hogy elég a verseny napján egy jó kis zuhé (nem kitartó esõ, hanem félórás zápor, mint ami 2004-ben volt a Bükkmarcin pl) és máris lehet dagonyázni a szõlõsdombokon! Semmi értelme a verseny napjáig naponta ezen rágódni, mindig csekkolni az idõjárásjelentést, stb. Be kell dobni a maratonszettbe egy "esõ-csomagot", s ha beüt a ménkõ, akkor sincs nagy gond.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_rihi_

_rihi_

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Én ha megyek, akkor középtávra.
A lábam még mindig orvosi segélyre szorul, de ha minden jól megy, akkor 1,5 és meggyógyul...
Az erõnlétemtõl és az idõjárástól függ majd hogy ottleszek-e, mert saras pályán nem akarok indulni, tekintettel arra hogy nem leszek csúcsformában ez már biztos, tehát így nem is lenne annyira fontos hogy kiadjam azt a 8 rongy körüli nevezési díjat...
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________

Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
(Mátyás Király, nem Hunyadi, sorry...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem tudom ilyet szoktatok-e...
Ki jön tutira?

-MC Pite (középtáv, szombaton vonattal Hunyadin szállás)
-
-

(Akik középtávra nem versenytempóban, de nem is szüttyögve tervezik a marcit, vele/velük tartanék, mert most nem jön semmi ismim...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Jah, mert mindig fel***** az agyamat...;)

Jogos.

Bár szvsz nem azok 'rinyálnak' a sár miatt akik járnak minden marcira, hanem akik ritkán, és azok nem feltétlen szeretnének benevezni másik gumi szettbe.
(Pl én most csak a marcik miatt veszek sárgumit, sose volt rá szükségem és rühellem is õket, a freedomcross V-Clawom sosem hagyott cserben sárban - csak a ragadósban, de ilyennel sosem találkoztam az elsõ maratonomig. Szóval ez 10év alatt sem fog elkopni nálam, az fix. CSAK ragadós dagonyába rakom (majd) fel, ismert hátrányai miatt.)

togo: épp most utaltam, fenébe...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Na, Mátyás Király úton volt már csak hely :( . Mindegy, gondolom sokkal nincs messzebb.
Sárgumit megrendeltem a rendezõkkel való egyeztetés után - ha páran elöttem már 'megjáratják' a sarat, faca ragadós lesz, úgyhogy ha már ennyibe kerül a maraton, legalább végig tudjak menni rajta rendesen, úgyhogy még 5200vel emelkednek a költségeim. Remélem ezért nagyon fincsi pálya lesz :)

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Megpróbálom másképp feltenni a kérdéset, hátha kapok választ: Hol lesz a rajt/cél központ?

Vagy a köbányába,vagy ahol tavaly.Kicsit visszább a bányától.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Megpróbálom másképp feltenni a kérdéset, hátha kapok választ: Hol lesz a rajt/cél központ?

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Hahó!

Van egy eladó nevezésem középtávra!
Csak telcsin hívjatok!!! 309292858

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jah, mert mindig fel***** az agyamat...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ezt köbö szó szerint már egy másik marci elõtt is mondtad. :-)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
És a 2.1-es Ritchey ZED gumimmal vajon végig tudok menni szerintetek? De tényleg dagonya lesz? és ha nem esik?

Szal komolyan: A versenyközpont ott lesz ahol a legkisebb is számít?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ezt a sár témát miért kell minden maraton (MINDEN EGYES MARATON!) elõtt már hetekkel elkezdeni? Ezerszer ki lett vesézve, legyetek felkészülve bármilyen idõre és kész. Uff. Sárgumi meg nem kérdés, s iiiiigen, NEM PÉNZ. (mert ugye ha mondjuk 60/40 % arányban használsz két gumit, akkor az elsõ is csak 60%-ban kopik...tehát a költségeid (idõre, km-re vetítve) biza nem nõnek (csak a kezdeti beruházás nagyobb)) Nagyon vicces, h akármelyik maraton topicba beleolvasol, a verseny elõtt már jó héttel beindul az esõpara, mintha számítana valamit! Na, beszóltam. :P

Jól beszéltél. UFF!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ezt a sár témát miért kell minden maraton (MINDEN EGYES MARATON!) elõtt már hetekkel elkezdeni? Ezerszer ki lett vesézve, legyetek felkészülve bármilyen idõre és kész. Uff. Sárgumi meg nem kérdés, s iiiiigen, NEM PÉNZ. (mert ugye ha mondjuk 60/40 % arányban használsz két gumit, akkor az elsõ is csak 60%-ban kopik...tehát a költségeid (idõre, km-re vetítve) biza nem nõnek (csak a kezdeti beruházás nagyobb)) Nagyon vicces, h akármelyik maraton topicba beleolvasol, a verseny elõtt már jó héttel beindul az esõpara, mintha számítana valamit! Na, beszóltam. :P

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Akkor CSAK csúszós, és _nem ragadós_ sár van?!
(Mert a csúszósra ajó a gumi, tapadósra horror, és ma megrendelném a fékkel együtt akkor a sárgumit ha muszi :( )

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nem találom mikor van start...
Vonattal esélyes hogy meg tudom csinálni hogy 1 nap alatt lezavarjam?
oda:04:48 09:22
vissza17:17 22:11

Nagyjából mikorra kell hogy befejezzük a versenyt?

Na, beszéltem a rndezõkkel, az tmondta középtávosoknak 2-3ig bõven be kell érniük.
Legjobb szálláshely a Servita úti diákszálló, ez van legközelebb. (Lánykoli, remélem lesznek ott nyári lakók :D ).

Igen, elötte kell mennem, mert 10 elött nem érnék ki a startra. 9kor indula középtáv.

Iceshark, megköszönnénk a középtávos képeket!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Közép távon azt hiszem 6 óra a szint idõ és 9.00kor van start szóval a 9.22-es érkezés necces, de a rövid az 10-kor indul arra beférhetsz!

Jut eszembe valószínû megyünk bejárni a pályát(55km) valamikor, ha tudunk idõt szorítani rá a meló mellett :(. Hétvégére esõt mondanak, így nem tom mikor de ha sikerül szeretnénk még jövõ hét közepéig megnézni mit mutat a pálya. Lehet viszek fotomasinát is és akkor kattintok egy két képet mire számítson a jó nép. Csak még meg kell fejtenem az útvonalat is nehogy rossz utón fotózgassak:) Nem ígérem biztosra de próbálkozom!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Öhm... Esztergom-Tatabánya környékérõl senki sem megy autóval?!

Nem találom mikor van start...
Vonattal esélyes hogy meg tudom csinálni hogy 1 nap alatt lezavarjam?
oda:04:48 09:22
vissza17:17 22:11

Nagyjából mikorra kell hogy befejezzük a versenyt?