Az a záporocska felhöszakadásnak is simán elment...Persze, értem én, de azt ugye Te is megérted, hogy elég a verseny napján egy jó kis zuhé (nem kitartó esõ, hanem félórás zápor, mint ami 2004-ben volt a Bükkmarcin pl) és máris lehet dagonyázni a szõlõsdombokon! Semmi értelme a verseny napjáig naponta ezen rágódni, mindig csekkolni az idõjárásjelentést, stb. Be kell dobni a maratonszettbe egy "esõ-csomagot", s ha beüt a ménkõ, akkor sincs nagy gond.
Jelentkezz be Regisztrálj
Bükk maraton aug.6
Írta 2006. július 27. - 11:15
vendég_fac€_*
Írta 2006. július 27. - 11:03
vendég_fac€_*
Jó ez az idõjáráspara.
De szerintem a nagy meleg miatt kéne aggódni és én csak örülni fogok ha elkap egy esõ. A Zemplénmaratonon is jól esett volna egy zuhé!
Egyébként ha marad a meleg felszerelek 2 kulacstartót, hogy legyen 1,5 liter vizem magamraönteni:)
Írta 2006. július 27. - 10:46
Jogos.
Bár szvsz nem azok 'rinyálnak' a sár miatt akik járnak minden marcira, hanem akik ritkán, és azok nem feltétlen szeretnének benevezni másik gumi szettbe.
Persze, értem én, de azt ugye Te is megérted, hogy elég a verseny napján egy jó kis zuhé (nem kitartó esõ, hanem félórás zápor, mint ami 2004-ben volt a Bükkmarcin pl) és máris lehet dagonyázni a szõlõsdombokon! Semmi értelme a verseny napjáig naponta ezen rágódni, mindig csekkolni az idõjárásjelentést, stb. Be kell dobni a maratonszettbe egy "esõ-csomagot", s ha beüt a ménkõ, akkor sincs nagy gond.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. július 27. - 10:46
A lábam még mindig orvosi segélyre szorul, de ha minden jól megy, akkor 1,5 és meggyógyul...
Az erõnlétemtõl és az idõjárástól függ majd hogy ottleszek-e, mert saras pályán nem akarok indulni, tekintettel arra hogy nem leszek csúcsformában ez már biztos, tehát így nem is lenne annyira fontos hogy kiadjam azt a 8 rongy körüli nevezési díjat...
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Írta 2006. július 27. - 10:04
Ki jön tutira?
-MC Pite (középtáv, szombaton vonattal Hunyadin szállás)
-
-
(Akik középtávra nem versenytempóban, de nem is szüttyögve tervezik a marcit, vele/velük tartanék, mert most nem jön semmi ismim...)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 27. - 09:32
Jah, mert mindig fel***** az agyamat...
Jogos.
Bár szvsz nem azok 'rinyálnak' a sár miatt akik járnak minden marcira, hanem akik ritkán, és azok nem feltétlen szeretnének benevezni másik gumi szettbe.
(Pl én most csak a marcik miatt veszek sárgumit, sose volt rá szükségem és rühellem is õket, a freedomcross V-Clawom sosem hagyott cserben sárban - csak a ragadósban, de ilyennel sosem találkoztam az elsõ maratonomig. Szóval ez 10év alatt sem fog elkopni nálam, az fix. CSAK ragadós dagonyába rakom (majd) fel, ismert hátrányai miatt.)
togo: épp most utaltam, fenébe...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 27. - 08:41
Sárgumit megrendeltem a rendezõkkel való egyeztetés után - ha páran elöttem már 'megjáratják' a sarat, faca ragadós lesz, úgyhogy ha már ennyibe kerül a maraton, legalább végig tudjak menni rajta rendesen, úgyhogy még 5200vel emelkednek a költségeim. Remélem ezért nagyon fincsi pálya lesz
Írta 2006. július 26. - 14:59
Vagy a köbányába,vagy ahol tavaly.Kicsit visszább a bányától.Megpróbálom másképp feltenni a kérdéset, hátha kapok választ: Hol lesz a rajt/cél központ?
Írta 2006. július 26. - 13:40
Írta 2006. július 26. - 13:11
Van egy eladó nevezésem középtávra!
Csak telcsin hívjatok!!! 309292858
Írta 2006. július 26. - 12:38
vendég_Charon_*
Írta 2006. július 26. - 11:50
vendég_Charon_*
Írta 2006. július 26. - 11:49
Szal komolyan: A versenyközpont ott lesz ahol a legkisebb is számít?
Írta 2006. július 26. - 11:49
Jól beszéltél. UFF!Ezt a sár témát miért kell minden maraton (MINDEN EGYES MARATON!) elõtt már hetekkel elkezdeni? Ezerszer ki lett vesézve, legyetek felkészülve bármilyen idõre és kész. Uff. Sárgumi meg nem kérdés, s iiiiigen, NEM PÉNZ. (mert ugye ha mondjuk 60/40 % arányban használsz két gumit, akkor az elsõ is csak 60%-ban kopik...tehát a költségeid (idõre, km-re vetítve) biza nem nõnek (csak a kezdeti beruházás nagyobb)) Nagyon vicces, h akármelyik maraton topicba beleolvasol, a verseny elõtt már jó héttel beindul az esõpara, mintha számítana valamit! Na, beszóltam.
Írta 2006. július 26. - 11:24
Írta 2006. július 26. - 11:01
(Mert a csúszósra ajó a gumi, tapadósra horror, és ma megrendelném a fékkel együtt akkor a sárgumit ha muszi
Írta 2006. július 25. - 14:54
Nem találom mikor van start...
Vonattal esélyes hogy meg tudom csinálni hogy 1 nap alatt lezavarjam?
oda:04:48 09:22
vissza17:17 22:11
Nagyjából mikorra kell hogy befejezzük a versenyt?
Na, beszéltem a rndezõkkel, az tmondta középtávosoknak 2-3ig bõven be kell érniük.
Legjobb szálláshely a Servita úti diákszálló, ez van legközelebb. (Lánykoli, remélem lesznek ott nyári lakók
Igen, elötte kell mennem, mert 10 elött nem érnék ki a startra. 9kor indula középtáv.
Iceshark, megköszönnénk a középtávos képeket!
Írta 2006. július 25. - 14:43
Jut eszembe valószínû megyünk bejárni a pályát(55km) valamikor, ha tudunk idõt szorítani rá a meló mellett
Írta 2006. július 25. - 13:45
Öhm... Esztergom-Tatabánya környékérõl senki sem megy autóval?!
Nem találom mikor van start...
Vonattal esélyes hogy meg tudom csinálni hogy 1 nap alatt lezavarjam?
oda:04:48 09:22
vissza17:17 22:11
Nagyjából mikorra kell hogy befejezzük a versenyt?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére