Mondjuk ezt nehezen hiszem el, hogy a DeeLux már ilyen k*b*szott drága lenne. A Stinkyhez kapcsolódva, szerintem az, hogy nincs rajta drága teleszkóp?? Hát egy 90eFtos van rajta. (Nem tudom mit tartasz drágának) Közel ennyiben van a pár tárcsafék is. A rugóstag tényleg nem a legjobb. De azért kis fejszámolással kiszámolható, hogy a cuccok minimál áron kb 220ban vannak.
Szia Andix!
Nem értem miért mondjátok ezeket de nem érdekel Neked válaszolok és nem Rasnak!
Tehát: azokra a Hayes tárcsafékekre az X-factoros eladók mondták, hogy egy barátságos áru tárcsafék lesz. Az lesz a Hayes legolcsóbb hidraulikus tárcsafékje,,, Azt mondta 35-40 ezer Ft lesz!
A teleszkópra már nem mondok semmit majd akkor amikor meglesz a Marzo árlista vagy tudok magyar árakat! Köszi a válaszod! A Dirt Jumper telók sose voltak nagyon drágák pláne a hármas. Az egyes és a kettes drágább de a hármas. Hát az EXR után Marzók közül a Dirt J. 3-s következik! Nem egy nagy kategóriás teló!
A Stinky Dee-Lux pedig sokkal drágább. 699900 Ft! Ez tuti Factorba mondták!
1.) Hiszen a Dee-Luxon nagy teljesítményû tárcsafék van. Más ami ráfog a tárcsára!
2.) Sokkal komolyabb olajpatronos rugóstag van rajta 2,54 centivel nagyobb rugóúttal!
3.) Nem a DJ3 teló van rajta hanem Junior-T!
4.) RaceFace prodigy DH hajtókar van rajta!
5.) Deore XT/LX cuccok vannak rajta Deore/Deore LX helyett!
6.) 2.3 colos helyett 2.5 collos gumik
7.) Erõsebb, merevebb felni!
Ezeket vettem észre. Lehet, hogy még van más is!
Ezekért sokkal drágább a Stinky Dee-Lux!
És nem véletlen, hogy olcsó az a Stinky! A teló, tárcsafék...
És az se véletlen, hogy amin jobbak a felszerelések drágább 330000 Forinttal!
Ezek mind szerintem vannak így! Amivel nem értesz egyet kérlek írd le!
Köszi!
Szia Andix!
VDaNi