Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

A Dirt Jumper telók sose voltak nagyon drágák pláne a hármas. Az egyes és a kettes drágább de a hármas. Hát az EXR után Marzók közül a Dirt J. 3-s következik! Nem egy nagy kategóriás teló!

1. Marzocchi DJ3 ebben az evben van .Tavaly 1 es 2 letezett .Szamomra ertelmetlen a multidos kifelyezes.

2. EXR utan a DJ sorozat.... ???...es mizujsag a marathon sl .marathon s ,mx comp , mx pro eta , es mx comp eta telokkal..??

csak nehany dolog a sok kozul, amit megszeretem volna emliteni ..

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
a Stinky 420 000, a ridebike-ban ezt mondták.
Dani nem hülye, hanem tapasztalatlan és makacs.
Aki meg azzal foglalkozik hogy ki való a gyépébe, az való oda, ez tényleg ovis szint, hogy fikázzuk a másikat, meg kell gyõzni, ha nem, hagyd rá, majd rájön. Ha nem, õ baja.

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

vdani: no komment...

egyébként meg élesszük fel a gyépé topikot ;D

Én kiléphetek a Kona fórumból ha akarjátok! Egyébként Te akarod annyira megnyitni a "gyépé"(istenem, mint az oviban.. gyépé) topict. Ha Te akarod nyilván Neked kell!

Egyébként mit lehet beszélni egy márka komplett biciklijérõl ha nem összehasonlítgatni? ...

Szervusz Ras!

VDaNi

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
vdani: no komment...

egyébként meg élesszük fel a gyépé topikot ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ezt Ti komolyan nem unjátok meg soha?

már a hátamon feláll a ször.......

ez jó mert ilyen, de az is jó mert olyan, de ha ez ilyen lenne nem lenne olyan jó mert sok, de miért sok mikor az kevés, és ha kevesebb lenne akkor jobb lenne de igy se rossz, viszont nem is jó mert ezt mondták és mert ezt olvastam az interneten...........

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

Mondjuk ezt nehezen hiszem el, hogy a DeeLux már ilyen k*b*szott drága lenne. A Stinkyhez kapcsolódva, szerintem az, hogy nincs rajta drága teleszkóp?? Hát egy 90eFtos van rajta. (Nem tudom mit tartasz drágának) Közel ennyiben van a pár tárcsafék is. A rugóstag tényleg nem a legjobb. De azért kis fejszámolással kiszámolható, hogy a cuccok minimál áron kb 220ban vannak.

Szia Andix!

Nem értem miért mondjátok ezeket de nem érdekel Neked válaszolok és nem Rasnak!
Tehát: azokra a Hayes tárcsafékekre az X-factoros eladók mondták, hogy egy barátságos áru tárcsafék lesz. Az lesz a Hayes legolcsóbb hidraulikus tárcsafékje,,, Azt mondta 35-40 ezer Ft lesz!
A teleszkópra már nem mondok semmit majd akkor amikor meglesz a Marzo árlista vagy tudok magyar árakat! Köszi a válaszod! A Dirt Jumper telók sose voltak nagyon drágák pláne a hármas. Az egyes és a kettes drágább de a hármas. Hát az EXR után Marzók közül a Dirt J. 3-s következik! Nem egy nagy kategóriás teló!

A Stinky Dee-Lux pedig sokkal drágább. 699900 Ft! Ez tuti Factorba mondták!
1.) Hiszen a Dee-Luxon nagy teljesítményû tárcsafék van. Más ami ráfog a tárcsára!
2.) Sokkal komolyabb olajpatronos rugóstag van rajta 2,54 centivel nagyobb rugóúttal!
3.) Nem a DJ3 teló van rajta hanem Junior-T!
4.) RaceFace prodigy DH hajtókar van rajta!
5.) Deore XT/LX cuccok vannak rajta Deore/Deore LX helyett!
6.) 2.3 colos helyett 2.5 collos gumik
7.) Erõsebb, merevebb felni!

Ezeket vettem észre. Lehet, hogy még van más is!
Ezekért sokkal drágább a Stinky Dee-Lux!
És nem véletlen, hogy olcsó az a Stinky! A teló, tárcsafék...
És az se véletlen, hogy amin jobbak a felszerelések drágább 330000 Forinttal!
Ezek mind szerintem vannak így! Amivel nem értesz egyet kérlek írd le!
Köszi!

Szia Andix!

VDaNi

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

drága (80-100e) teleszkóp.

andix vdani egyszerûen nem ismeri a számokat pedig
80<90<100...

gyépébe való ;D ;D ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Mondjuk ezt nehezen hiszem el, hogy a DeeLux már ilyen k*b*szott drága lenne. A Stinkyhez kapcsolódva, szerintem az, hogy nincs rajta drága teleszkóp?? Hát egy 90eFtos van rajta. (Nem tudom mit tartasz drágának) Közel ennyiben van a pár tárcsafék is. A rugóstag tényleg nem a legjobb. De azért kis fejszámolással kiszámolható, hogy a cuccok minimál áron kb 220ban vannak.

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Szia Kiscsango!

majd mindenképp felhívom a maliékat!
Amc :-> Az árakat rosszul tudod! A Stinky-n nincs drága (80-100e) teleszkóp. Azért lesz csak 370ezer! A Stinky egy jó váz, csak a teló, rugóstag, tárcsafék, meghajtás nem valami jó! Ezért csak 370e Ft! A drágább Stinky Deluxe amin normálisabb cuccok vannak az már mindjárt 699900Ft! Tehát a Stikny-n érthetõ is a 56-58 ezres teleszkóp!
A www.konaworld.com honlapon a 2003-s bicikliknél végignézheted, hogy melyik biciklin milyen cuccok, alkatrészek... vannak!

Szervusz

VDaNi

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

AMC

Te nagyon tévedsz mert ma voltam az X-factorban és még nem tudnak 2003-s marzo árakat! Majd késõbb fognak tudni!
Minden ember csak tippel és dobálózik az árakkal a neten meg meg van adva a végleges kiskereskedelmi ár!
Namármost a végleges ár már biztos! A tippelt nem!
És a véglegesnél 24 dolcsi a különbség tehát 6 azaz hat ezer Ft!
6000 NEM= 40000
Evvel Te is egyetértesz nem?

Szia

VDaNi

na ezzel azért nem értek egyet mert a dj3 az biztos hogí 899000 huf az EXR meg tudtommal 50000huf .AZ mégse 6000 nem ??
;D

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
A maliéknál már december közepe óta vannak 2003-as marzo telók, tehát némelyiknek az árát már lehet tudni, de hogy mennyi, azt én nem kérdeztem.
Kedves vdani kolléga!
Te akarsz lenni az "idézetek a gyépébõl" c. topic sztárja? Mert nagyon affelé tendál a tevékenységed.

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
szerintem az lesz, amint megvan rá a pénz, mert pl ha mindent kicserélek olyanra ami a roaston van, akkor is olcsóbban jövök ki.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
TOM: Persze, nem azt mondtam, hogy nem lehet 18-assal ugrálni, dehát könyörgöm, ha van választási lehetõség, és tudom, hogy mire akarom használni, akkor miért nem a célnak jobban megfelelõt választja.

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
zsomi,
szerintem siman megvehetned a 2003as stuff-ot, 15 colosban.
szinte ugyan az mint a roast.
en mar egy eve gyötröm az enyemet, es nagggyyon tuti!
komolyan.
en mondjuk tavaj meg kicsit naiv voltam, mert 17 colost
vettem, de mar rajöttem, hogy ennek is meg van az elõnye,
meghozza, ha a csajommal kell turazni menni.
kicsit könnyebben maszik! ;)
de ugralni is jo!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Szia

VDaNi

ezzel................ ::)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Vdani te nagyon hu;e vagy ..

felejtsd mar el az amerikai arakat ..

1 dolog amit nem tudsz Marzocchieknal !

Us total fuggetlen mint arban , mint tipusban Eu-tol..

az uzletpolitikarol pedig nem kezdek el meselni..a vegen meg megertened. . .

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
egyszerü, nem az idei DJ2 árát kell nézni....

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
És szerinted a mi áraink arányban fognak állni az usa árképzésével?

Na ne röhögtess már!!!

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

szerbusz kedves VDaNI
engem nem nagyon érdekel hogy "24 dolcsi"a külömbség
egy biztos hogy az x-factorban azok az árak vannak amit én mondtam.engem nem érdeke hogy amerikába 24dolcsi a külömbség.m.o-n 40000HUF a külömbség és ezt te is jól tudod

AMC

Te nagyon tévedsz mert ma voltam az X-factorban és még nem tudnak 2003-s marzo árakat! Majd késõbb fognak tudni!
Minden ember csak tippel és dobálózik az árakkal a neten meg meg van adva a végleges kiskereskedelmi ár!
Namármost a végleges ár már biztos! A tippelt nem!
És a véglegesnél 24 dolcsi a különbség tehát 6 azaz hat ezer Ft!
6000 NEM= 40000

Szia

VDaNi

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
szerbusz kedves VDaNI
engem nem nagyon érdekel hogy "24 dolcsi"a külömbség
egy biztos hogy az x-factorban azok az árak vannak amit én mondtam.engem nem érdeke hogy amerikába 24dolcsi a külömbség.m.o-n 40000HUF a külömbség és ezt te is jól tudod

AMC