most készülök bear-dee-lux vázat venni,de már eladtam az xt tárcsáimat,én is hayes-ra gondoltam,de nem az új magnesiumra,hanem a jó öreg hfx-hd 9-re.Avval mi a baj?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2003. január 05. - 21:59
Írta 2003. január 05. - 21:29
Tulajdonképpen csak az lenne a kérdésem, hogy te divatból építesz bicót, vagy hogy rideoljál mmmmmm?
Vagypedig fogalmad sincs arról, mit fikázol le, mert azt hiszem még nem próbáltad azt a variációt amirõl én beszéltem... de ha neked az a lényeg, hogy Hayes legyen ráírva...ahogy érzed
Vagypedig fogalmad sincs arról, mit fikázol le, mert azt hiszem még nem próbáltad azt a variációt amirõl én beszéltem... de ha neked az a lényeg, hogy Hayes legyen ráírva...ahogy érzed
Írta 2003. január 05. - 21:16
Ha még olcsóbban akarsz a géphez jutni, érdemes lecserélni a Hayes fékeket valami olcsóbbra
na ez az amin en nem sporolnek ha mar megvan a gepen .. de kinek hogy ..
Írta 2003. január 05. - 18:48
Pár tanács, aki 2003-as Stinky-t akar(komplettet) saját tapasztalatok alapján...
Szerintem érdemes rajta lecserélni:
-A lánctányérokat, és a rockringet még újonnan add vissza a boltnak, és kérj a Hussefelthez tartozó, 42es tányért! Ennek következményében az elsõ váltó/váltókar sen kell már, ezért azt is újonnan próbáld eladni. Ezzel is nyersz egy tizest kb.
-Ha még olcsóbban akarsz a géphez jutni, érdemes lecserélni a Hayes fékeket valami olcsóbbra (nekem pl. a Deore 2001-es hidraulikus nagy grimeca tárcsákkal bejött, csak a fék egy kicsit ráfog a tárcsa lábaira, de ez ne zavarjon)
-A kerekeket is érdemes kicserélni 36 lyukúra (mivel gyárilag 32-es könnyû cc kerekeket kapsz hozzá)...mondjuk valami Sunn-ra, és XT agyakra
-Ha még maradt megtakarított pénzed, rendelj a telóhoz csavaros nyakat, mert a 2003-as marzocchik is KIRECSEGÕSÖDNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+szerintem az elsõ dolgod, ha megint valamennyi pénzhez jutsz egy rugóstag csere legyen. Egy ilyen géphez azért dukál egy állítható csillapítású tag...mondjuk egy ShWorks BR/DH series
Bõvebben ennyi. Örülök, ha valakinek segíteni tudtam...
Keep it REAL RIDE!
Szerintem érdemes rajta lecserélni:
-A lánctányérokat, és a rockringet még újonnan add vissza a boltnak, és kérj a Hussefelthez tartozó, 42es tányért! Ennek következményében az elsõ váltó/váltókar sen kell már, ezért azt is újonnan próbáld eladni. Ezzel is nyersz egy tizest kb.
-Ha még olcsóbban akarsz a géphez jutni, érdemes lecserélni a Hayes fékeket valami olcsóbbra (nekem pl. a Deore 2001-es hidraulikus nagy grimeca tárcsákkal bejött, csak a fék egy kicsit ráfog a tárcsa lábaira, de ez ne zavarjon)
-A kerekeket is érdemes kicserélni 36 lyukúra (mivel gyárilag 32-es könnyû cc kerekeket kapsz hozzá)...mondjuk valami Sunn-ra, és XT agyakra
-Ha még maradt megtakarított pénzed, rendelj a telóhoz csavaros nyakat, mert a 2003-as marzocchik is KIRECSEGÕSÖDNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+szerintem az elsõ dolgod, ha megint valamennyi pénzhez jutsz egy rugóstag csere legyen. Egy ilyen géphez azért dukál egy állítható csillapítású tag...mondjuk egy ShWorks BR/DH series
Bõvebben ennyi. Örülök, ha valakinek segíteni tudtam...
Keep it REAL RIDE!
Írta 2003. január 05. - 18:36
Úgy kezdõdött, hogy trialozni akartam. De nem volt már Polaris extreme váz az országban 2000 májusában, és azt mondták, a kisebb CinderCone váz is megfelel. Aztán megvettem. MEg a Magurát is. Meg a DH30 - at. Aztán idõközben áttértem a letörésekre. Vagyis áttértem ovlna, ha nem sajnálnék egy ilyen bringát szétb*szni. Úgyhogy inkább eladom, és veszek egy arra való gépet. Nem tervezem, hogy alkatrészenként adom el. Egyben kéne, hogy minél hamarabb ki tudjam fizetni a leendõ masinámat.
Írta 2003. január 05. - 18:27
Írta 2003. január 05. - 18:09
Csak azt nem ertem hogy minek egy CC vazba DH30 as felni?
Jah latom----- A Magura miatt?
Amugy szep Vazat kulon nem adod?
Jah latom----- A Magura miatt?
Amugy szep Vazat kulon nem adod?
Írta 2003. január 05. - 16:56
Írta 2003. január 05. - 16:40
cindercone, ezt nem fogod tudni eladni ennyiért, amikor az uj stuff 200. jó, most 220 , de akkor sem.
Írta 2003. január 05. - 16:23
EXR?Háááát,ha valaki éppen arra akarja használni,hát tegye,megérdemli : Pár zúzást biztos kibír,bár szvsz alapból nem túl jók a Marzo villái,csak a duplavállasak no meg talán a DJ.Az összes többi helyett van jobb választás.
Írta 2003. január 05. - 15:13
No, itt a kép. Akit érdekel, nézze meg. Amúgy azért eladó, mert megrendeltem a Kona Stinkyt... Hamarosan megjön...
http://kepeim.hu/use...1542&alkid=1569
http://kepeim.hu/use...1542&alkid=1569
Írta 2003. január 05. - 14:41
Szóval lenne itt egy eladó Kona Cindercone, ha valakit érdekel. Mindjárt felpakolok hozzá képeket is. (Remélem)
http://www.bikemag.h...d=1&aproid=1486
http://www.bikemag.h...d=1&aproid=1486
Írta 2003. január 05. - 13:30
Írta 2003. január 05. - 13:26
Mi a téma,h már kb két oldalon keresztül megy a flame?Azt már látom,h Fityisznek,mint általában,igaza van ;D.Nem tudjátok véletlenül,h hol lehet most Kona kereket venni?Faktorban volt 1 ideig,de elfogyott Kona agy,DT küllõk,és Szán DicsViccs felni.Kellett,mint nagymamának a járókeret,de Lkéstem,amico volt a 20%os leárazás,már nem lehetett kapni :'(
vendég_vdani_*
Írta 2003. január 05. - 12:22
Sziasztok!
Ebbõl látszik, hogy Ti sem vagytok mindenttudók mint minden más ember! Tudhatnátok, hogy a Marathon... széria nem EXR és Dirt Jumper III kategória!
A Marzo honlapon is másra ajnálják!
Részemrõl ez lezárva...
Sziasztok
VDaNi
Ebbõl látszik, hogy Ti sem vagytok mindenttudók mint minden más ember! Tudhatnátok, hogy a Marathon... széria nem EXR és Dirt Jumper III kategória!
A Marzo honlapon is másra ajnálják!
Részemrõl ez lezárva...
Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. január 05. - 11:50
Mi az a gyépé?
Amúgy vita helyett Kona 2003 ala Ride Bike: http://www.kerekpara...ain.php?id=1014
üdv: nickjames
Írta 2003. január 05. - 01:39
Írta 2003. január 05. - 01:18
szerintetek a Kona Bear megéri????
;D csak vicceltem !!!! nehogy megöljetek!!!
;D csak vicceltem !!!! nehogy megöljetek!!!
Írta 2003. január 05. - 01:11
zsomi...
priviben "rendeztük" a kérdést...
azt hiszem bombrider is engem "igazol", már ha kell egyáltalán... részemrõl letudva a dolog...
priviben "rendeztük" a kérdést...
azt hiszem bombrider is engem "igazol", már ha kell egyáltalán... részemrõl letudva a dolog...