"De SZVSZ egy 2143 Ft-s v féknél jobb egy 17000 Ft-s tárcsafék."
1 Ebben en nem lennek olyan holtbiztos.
2 ha belegondolsz hogy most kiadsz 10E et, aztan kesobb meg hirtelen 30 at kell.... maskepp gondolkodsz majd. /pl SRAM az mar fek/
Viszont itt is merlegelned kell hogy milyen a bicikli. Nem illik ilyenre kesobb DH feket venni, mert szetszakitja...
Meg a 180 as tarcsa is meggondolando elore...
A lenyeg hogy legyen egy osszeillo rendszered. Mert hiaba tuti az egyik alkotoresz , ha gatat szab a masik...
Szia TOM!
Kösz a válaszod!
Nem fogok rá DH féket venni soha abban biztos lehetsz! Egy jó Marzo teló szerintem kibírja a tárcsaféket. A Stinky-n egy 3 centivel többet rugózó teló van ami 5ezer Ft-tal drágább mint ami a NUNU-n van és azon Hayes DH tárcsafék van 203-s tárcsával!
Mivel most nincs plusz tízezrem se ezért nem tudok rá most venni egy új tárcsaféket!
Azt mondták, hogy kb. 35-40e Ft lesz az a fék ami a Stinky-n van gyárilag! Majd ha ez elkopik akkor meggondolom mit veszek! Lehet, hogy olyan Hayest!
Szerintem egy 150 ezernél drágább KONA bicikli kibír mindenféle tárcsaféket! És mit szakítana szét? Nincs pénzem SRAM-ra jó ez a gyári is! Késõbb meg még nem igazán tudom mi lesz!
Én viszont biztos vagyok abban, hogy egy 17 ezer Ft-s fék jobb mint egy 2143 Ft-s!
Szia
VDaNi