Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Ohhhhh, gyönyörû jóóóóószág! :o Hány colos? a gépecske? Nekem is ugyanilyen kesztyûm van. :D
Gratula a mutatványhoz! 8)

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
NNA mégegyszer:nem egyenesen Taiwanból jöttek,ott gyártották de Holland lerakatból jött,ami késõbb jön egyenesen T-ból az lesz olcsóbb

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Szerintem ezek már Taiwaniak...na mind1
A Converseses linknél lesz a Stinkyrõl!

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Így van,Hollandiából.késõbb jönnek egyenesen Taiwan-ból,jobb áron.

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Most még hollandiából szállítják õket.
A linken egy db képet sem látok a Stinkydrõl. De legalább már bejön. A Ruckust már megtaláltam.

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Én sem a gyártást fikáztam azok onnan jöttek.

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Nem a taiwani gyártással van baj! Amik bejöttek ott gyártották,de nem egyenesen onnan jöttek

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Pedig jó a link, nekem nincs vele probléma
Az én gépem is Taiwani! Meg a 415ezresek is. Hidd el, ez már olcsóbb nem lesz...

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Nem tuti.Ezek nem Taiwan-ból jöttek,április körül jön onnan szállitmány,kb.tesztpéldány áron

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Ezen a címen nekem semmi sem jön be...

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
http://freeride.freeweb.hu -itt van egy pár kép, nem tudom, mennyire látszik a bicó... (Galéria)
Durván 2 hónapja van meg, a Hajduban vehettem meg még a mintapéldányt. Akkor csak 2 jött be az országba. Az enyém, meg amit teszteltek a bikemagban. A bikemag teszt után azt a bicót 360-ért adták el, én 380-ért vettem az enyémet, eladtam róla, ami nem kellett, így 300ra jött ki...nagyon olcsón megúsztam, és kurva jó lett. Most meg már 415be kerül, mert megint jõtt pár darab. Szerintem jó lesz sietni a vétellel, mert ha így megy tovább fel az ára, a határ megintcsak a klasszikus KONA árak lesznek...azaz a csillagos ég

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Nincs kép a neten a gépedrõl? Kurvára érdekelne! Mióta van meg? Melyik boltban szerezted be?

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Nem tudom, ki mennyire számolt utána, de ha egy az egyben össze akarnád rakni a gyári gépet, úgy 550-600 ezerre jönnél ki. Szal mindenképpen megéri az árát. A magyar hegyekre ideális bringa, és ha ugrálsz, nem is kell bele jobb teló a dirtjumper 3-asnál. Mondjuk ne tévesszen meg, ha a boltban megnyomkodod, és nagyon jól mozog, mert kell azért még keményíteni rajta. Ha leugrasz 2mnél magasabbról, azért összekoppan nagyon hamar, és a csuklód leszakad, szal én mindenképpen keményítenék rajta, egy dolog, hogy úgy viszont nem mozog olyan szépen. Persze mivel levegõs az is jó, ha a fogas aljában felfújód, felmész a hegyre, leugrod, amit akarsz, aztán ha akarsz tovább menni, sec perc alatt leereszted, és máris nem olyan rázós a pálya.
a vázzal kapcsolatban:
Nagyon jó rövid felépítésû bicó, manuálra és streeteléshez is ideális, meglepõen könnyû kihúzni az elejét, és kiemelésnél nem is ül annyira össze a segge...persze egy kis rugókeményítés hátul sem árt. Nem szar a rugóstagja egyáltalán, csak jobb azért valami állítható csillapítású, gyorsaságú taggal menni szerintem, mert be tudod akkor állítani mindíg a szerint, mit csinálsz vele éppen. Egyébként szerintem ugráláshoz ideális az alap csillapítás-beállítása. Tudsz vele pumpálni, és a kidobókat sem nyeli el...

Na tömören ennyi, ha van még kérdésetek, írjatok...

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
BrotheR:
Neked mióta van Stinkyd? Valami azárt írhatnál róla! Megér annyit amennyi az ára? Vagy nem? A hátsó rugóstag nagyon ratyi? És milyen a Dirt Jumper III - as?

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Nagyon újat tudok meg?Izgi!Hátha végre lecserélhetem a küllõk közé dugott botot ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
rnie: vard csak meg rob-ot!!!!! majd rajossz!!!

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Köszi!Volna még egy alternatívám,csak mindenki lehurrogja itthon,mégpedig a Formula 4 racing dh vagy fr

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Szal a gyári marzocchi váll ragasztott... a csavaros meg olyan, mint a régiek, hogy te húzod rá imbuszos csavarral a nyakra, és a becsúszószárakra. Ha elkezd recsegni, meghúzod jobban a csavart, és no problem! Szerintem nem kellett volna áttérni erre a ragasztottra.
A váll kb. 20-25e ft, márha lehet rendelni a 2003-asokhoz. 2002-ben a z1, dj-k hoz lehetett rendelni, de idén 32mm-esek a becsúszószárak...

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Brother:
Neked Stinky-d van? Mióta? Csak azért, mert nekem is nemsoká az lesz. A hajtókar megoldást, amit mondtál, azt lehet, hogy meggondolom, de a teleszkóp - tunningot kicsit részleteznéd, mert nem nagyon értem? Milyen az a csavaros nyak? :-[ Kb. mennyibe kerül?

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Semmi baj a Hayes-ekkel, csak én minél olcsóbban akartam kihozni a bicómat. De ha csak nagy fékerõ kell, akkor kérdezz körbe, ki használt tunungolt fékeket és hogy vált be. Nekem a 2001 es deore nagy tárcsákkal nagyon király. A hayes azért jobb valamivel, mert nehezebben melegszik fel, de ha fel is melegszik könnyen lehül, és nem nyúlik az erõs kábelnek köszönhetõen