Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

Most kicsit visszahúzodtam de remélem ezért nem fogtok egkövezni, hogy megmondom hogy egy nappal elõbb meglesz a biciklim! Már nagyon várom már szóltam is az X-factorba ma hozzák el a nagykerbõl! ;D ;D ;D ;D ;D :D 8) 8) ::) ::) ;D
Majd holnap írok tapasztalatokat elsõ próbálásra... :)

Sziasztok

VDaNi

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Miután 2001 óta többé kevésbé ugyanazt a vázat használják a Stinkyhez, szerintem nem nagyon lehet probléma a 2003-assal sem. Bár már volt azért deide is berakom mert úgy érzem nem mindenki olvassa végig a topicot. ;D

Az idein annyit változtattak ránézésre a tavalyihoz képest, hogy asszimetrikus lett a láncvilla és hosszabb himbakart kapott, ami picit jobban terhelheti a rugóstagot és a csapágyakat. Ja és csúnyább a festése. :D

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
zyl:
Stikny tapasztalatok már BrotheR kolléga említett szerintem. De amennyiben ez nem lenne kielégítõ, hamarosan én is kezemben tarthatom a "dolgot", és akkor majd megpróbálok kielégítõ választ adni az összes kérdésre.
Az mtbr.com - on tényleg agyonra dícsérik.
Addi is go snow biking! 8)

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Már vissza is jöttem. Jelentem, nekem nem sikerült új terméket felvinnem.

mondjuk ezt a bikemagweb bug reportba lécci...
köszi Ras

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Kona Stinky tapasztalatokat az mrbr.com-on keressetek. A 2003-as modellrõl is már hatan írtak, a tavalyiról pedig rengetegen. Elég jó minõsítést kapott!

És MINDENKI írjon az adattárba. Én már megyek is....

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
a 2003-as bringákból szerintem még nincs itthon annyi és fõleg olyan régóta,hogy érdemleges infót kaphatsz még az estleges hibákról.Én is bear-dee-luxot rendeltem és bízom a tervezésben és olyan rosszat még konáról nem hallottam.ha majd elhatároztad magd szólj,hozok nagykerbõl neked ;)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Aha, a kikapu biztos jó váz...

De nekem olyan információkra lenne szükségem, (ha egy mód van rá a STINKY 2003-asról), ami NEM feltétlenül használatból adódó hibákat mutat fel. És nem olyanra gondoltam, hogy a gyártó felhívja a figyelmet a hibára, ami hülyeség, hanem tényleges hibákra, amik elõfordulhatnak bizonyos darabszámban legyártott példányoknál. Tehát teszem azt az elsõ "x" darabnak xy jellemzõ hibája van. Vagy valami ilyesmi.
De lehet, hogy vészmadárkodok, és a váz a tökéletesnek mondható, de engem mégis érdekelnek ezek a dolgok.

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
szerintem nem fogsz találni olyan iformációt sehol,hogy"amennyiben a váz hegesztése elengedne,kérjük forduljon..." ezek brutál jó vázak,plusz van rá pár év gari,valamint a kikapu vázat nem hardcore-ra kell használni és tuti elégedett leszel vele

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Endroo: Jó, ezt már olvastam, kösz a tippet.
De alapvetõen a 2003-asra gondoltam.
Biztos jó a 2002-es, de mi van, ha mondjuk egy hiba folytán a 2003-as hegesztése elenged, vagy megreped a váz valahol egy bizonyos idõ elteltével... (nem egyszer volt már ilyen magellán triál vázaknál, úgyhogy nem elképzelhetetlen)
Ha az adattárba lenne információ a 2003-asról nem érdeklõdnék ilyen hevesen...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
zyl...

az igzsag az hogy eleg divat nev Mo-n a Kona ..szamtalan hasonlo vaz van ami hasonlo /vagy jobb/ .. hogy melyik hogy, nehez megmondani egy teny a sinky egy jo vaz nem kerdes , de nem kell elhasalni elotte ..

tapasztalat kell ..?

ez egy FR vaz ,kicsit hosszu tamvillaja nagyobb sebessegnel jol jon , de szuk helyeken erezhetoen "szenvedes", eleg merev az abjuzolashoz , nem nehez ,siman elbir egy junior T kaliberu telot,de ha 130mm telonal nem nagyobb fityeg benne ,maszik mint egy tank .. de nem egy Xc vaz !.. legy ember es tekerd ..

nagyon jo kompromisszum Xc es Dh kozott valahol feluton ..

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
AMC-nek.Ha majd aktuális lesz a stinky vásárlás irj nekem privátot,a hirdetéseknél megtalálsz rnie néven.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Erre való a Adattár. ;) Ha oda többen betévednének sokkal könyebb lenne az élet.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Mostmár nagyon kiváncsi vagyok a stinkyre, mert az egekig magasztalja mindenki.
Azért nem értem a lelkesedést, mert nem hallottam, egy épkézláb véleményt, hogy valaki tényleg próbálta már, ment vele egy kört, és úgy írja le a tapasztalatokat (Jó, Bikemag kivétel)
Jó elismerem, hogy jól néz ki, de ennél többet nem hallottam, max annyit, hogy nemtom hányezerrel drágább ha most veszi meg az ember, meg ilyeneket.
Konkrétumokat akarok!! ::) :P :-[

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
A következõ bikemagban annyi lesz a santa cruzról, hogy a Milánnal lesz riport, aki mostmár ugye Santa Cruz team-es. Szerintem a Stinky jobb, mint a Bullit. Szarintem a Bullit nagyon nehéz, inkább csak nagy vállalásokra van.
És a kona JackShit pedál király, CinderCone! Nekem legalábbis még egy tüske sem tört ki, és nem is kotyog egyáltalán ... 2 hónap után.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Csuklottam ma, biztos emlegettetek! ;D Santa Cruz bizony kapható Magyarországon! Remélem nem titkot árulok el, ha azt mondom, hogy állítólag a következõ bikemagban is lesz.. :-X :D
390e a Bullit, 630e a V10. Viszont nagyon olcsón kaphatsz hozzá villákat, meg minõségi cuccokat.

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
amc:
Nekem a Wilker - forntembere akasztott le egy darabot a mostani szállítmányból. Most van elvileg a vámon. Ha minden igaz ezen a héten meglesz, de lehet ,hogy csak jövö hét eleje.
Már le van folglalva az a lényeg. Valszeg a Hajdúban most lesz belõle egy pár darab. 15 és 17 colosokat hoznak most be.
Nekem nem dupla vállas lesz elöl, szimpla Marzicchi Dirt Jumper 3 - as, ahogy egyben meghozzák, semmit nem változtatok rajta azt hiszem.A rugóstag csere meg majd várat magárat. Azokban még annyira nem vagyok otthon, de valszeg lecserélem. Ha meglesz, azonnal feldobok róla pár képet ide nektek.
Na, off....

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
amc kicsit elszálltál a nullákkal nem?...

állítólag a Sánta árai elég barátiak...

és amc olvass vissza mindent megtalálsz a kérdéseidre a hozzászólásokban...

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
szisztok!!!
cindercone :->
én is stinkyt-t szeretnék venni ezért kérlek, hogy majd ha megjön egy kis saját véleményt írjál róla.te hol vetted ?és még egy pár kérdés!!
-neked elöl duplavállas lesz?
-milyen ha lesz?
-hátsó rugóstag csere lesz és ha lezs akkor milyenre?

és mindenkinek:->
én úgy tudom hogyha a santa cruz v10 van szó hogy az 7000000-és1.2000000között van a rocky meg ha rm7 vagy 9 az min6000000

szasztok
AMC

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
:o :o Jótudni! Bár én még sehol nem láttam / hallottam a Magyarországi forgalmazásukról...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
SantaCruz tutira van.............
csak nem tom a forgalmazót... talán rob tudja...