Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
ezek szerint a nagyker jóvoltából mégse lesz minden sarkon Büdös :D

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

Tegnap ugrattam egyet síkra és elsõ kerék véletlen jóval elõbb ért le és észrevettem a tengelyemet szabályosan szét lehet húzni. Picit kotyogott is. Ma még bringáztam, bunnyztam vele csomót. Ma elvittem X Factorba és rendesen kicserélték, mert álítólag eltört.
Tanulság: nem kell elrontani az ugratást, nem kell síkra ugrani ilyen magasból.

Más: Factorba ki van rakva egy Stinky. Kérdeztem, hogy ezek hamar elfogynak és azt mondták, hogy már mind elkelt ebbõl a szállítmányból is és legközelebb talán Szeptemerben jön egy új szállítmány amikor lesz.Úgyhogy aki Stinkyt akar és újat annak szeptemberig várnia kell.

Sziasztok
VDaNi

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Amikor végülis a Rocky-t választottam a tamaska által vázolt Kona szindróma sokat nyomott a latba.
Ráadásul pofátlan áron volt a Switch. ;)

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

nézegetem ezt a dudu-t de egész más mint a stinky

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D ;D korrekt!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
dupla arc az nekem is bejon!
olcsobbis like kona es tuti neked lesz csak! ;-)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Bemesz a Faktorba. leakasztasz egy Stynky vazat, leperkalot az ketszazezret, utana meg bemesz a haztartasi boltba, veszel ket harom flakon neoluxot meg nehany ontapado matricat a maszkolashoz es olyan vazad lesz mint senkinek.

Utana bemesz egy masik boltba ahol nyomtatnak neked 110 ft ert olyan matricat amilyet akarsz.

Meg KONAt is

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Az én álomvázam olyan, ami 100-110 mm-t rugózik, megvan neki a hagyományos értelemben vett elsõ háromszöge, és négy forgáspontja van. A Dudu pont ilyen. De például ez is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Kisebb az áttétele. A DuDu csak 100-at mozog. és kisebb rugóstaghoz is van tervezve. (beépitési hossz) Ennyi erõvel minden telós Kona egyforma.... ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
orulok, hogy orulsz! ;-)

mondjuk ez a dudu-s dolog egy kicsit hasonlit a tajwani vaz gyarak katalogus szeru bringagyartasara.
csak itt gyaron belul van! :-)

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
lor:
Örülök, hogy jól szórakoztok! ;)
Bár azt én sem értem, mivel jobb a Dudu a Stinkynél... Ja, persze! Más van a vázra írva... :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem ertem a dudu mivel jobb a stinkynel?!
ugyanaza vaz kinezet festes, mas a felirat...

tamaskaa igazat adok en is!
cinder: en is csak szorakozni jarok ide! ;-)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D

nekem is "csak" azért lett KONAm, mert erre volt olyan lehetõségem(a vásárlásnál), ami 10évben ha egyszer adódik...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

csak hát lassan annyi lesz belõle mint a meridákból :P

Nekem Meridám van, és Konát akarok. gáz? ;) (no jó, nem csak Konát, de egy Stinky ellen nem tiltakoznék.)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
sajnos osztanom kell tamaskaa véleményét... manapság divatos, menõ KONA binyiglit venni.

ennek ellenére tagadhatatlan az is, hogy szuper jó binyigli... csak hát lassan annyi lesz belõle mint a meridákból :P vagy a falurombolókból vidéken ;)

(majd a sajátom átfestem... design tervek már készülnek)

ccsõváz és hátszél..
joghurtos váz és kész...
PéeF

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

Hát nem tudom. Azért egy Boxxer az nem ugyanaz. Meg a Kona találkozó, meg a Kona söröskorsó, meg a K-nine clothing, meg ez az egész "Join the Kona Clump" olyan... ::) :P szóval én inkább nem kérnék belõle.

Ok. No problemo. Nekem csak ez szúrta a szemem...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Cinder

Tudod, ha valakinek véleménye van valamirõl, azt kultúrált formában leírhatja, ez már csak egy ilyen Fórum... ;) És ha teszem azt, ez negativ, az miért szúrja a szemed? Ide csak az járhat, akinek Konája van, vagy szimpatikus Neki a márka? Szerintem nem. Úgyhogy engedjünk nyugodtan teret az ellenvéleménynek is, jó?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Félreértettél. A biciklikkel semmi bajom, csak az érával, ami körülveszi. Ezért vagyok itt. Szeretnék egy Dudut pl, de nem szeretem a divatmajmokat. És korunk divatmajmainak egyik státusszimbólumává vált a Kona márka. Ezzel csak az a baj, hogy az a bizonyos K betû azokat is megbélyegzi, akik NEM a neve miatt vesznek ilyen biciklit, hanem a tényleges használati értéke miatt. Szerintem ez sajnálatos.

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Ja, még annyit, hogy én egyáltalán nem vagyok KONA imádó, nem istenítem a bringám, de csendben maradok, és nem írokgatok be pl. a Trek topicba, amihez közöm sincsen...

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
A francba, [glow=red,2,300]Meridát[/glow] kellett volna vennem... :D
Csak azt nem tudom, hogy (nehogy félreértsd, NEM SZERETNÉLEK MEGSÉRTENI kedves tamaskaa,), hogy aki ennyire ellene van a Kona-nak meg allergiás mindenre, amin KONA embléma van, az minek ír be a KONA címû topicba...
Mégegyszer leírom, ezzel nem szidni akartalak, de szerintem jogos a reakcióm... :-X