ezek szerint a nagyker jóvoltából mégse lesz minden sarkon Büdös
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2003. május 17. - 17:54
vendég_vdani_*
Írta 2003. május 17. - 17:50
Sziasztok!
Tegnap ugrattam egyet síkra és elsõ kerék véletlen jóval elõbb ért le és észrevettem a tengelyemet szabályosan szét lehet húzni. Picit kotyogott is. Ma még bringáztam, bunnyztam vele csomót. Ma elvittem X Factorba és rendesen kicserélték, mert álítólag eltört.
Tanulság: nem kell elrontani az ugratást, nem kell síkra ugrani ilyen magasból.
Más: Factorba ki van rakva egy Stinky. Kérdeztem, hogy ezek hamar elfogynak és azt mondták, hogy már mind elkelt ebbõl a szállítmányból is és legközelebb talán Szeptemerben jön egy új szállítmány amikor lesz.Úgyhogy aki Stinkyt akar és újat annak szeptemberig várnia kell.
Sziasztok
VDaNi
Tegnap ugrattam egyet síkra és elsõ kerék véletlen jóval elõbb ért le és észrevettem a tengelyemet szabályosan szét lehet húzni. Picit kotyogott is. Ma még bringáztam, bunnyztam vele csomót. Ma elvittem X Factorba és rendesen kicserélték, mert álítólag eltört.
Tanulság: nem kell elrontani az ugratást, nem kell síkra ugrani ilyen magasból.
Más: Factorba ki van rakva egy Stinky. Kérdeztem, hogy ezek hamar elfogynak és azt mondták, hogy már mind elkelt ebbõl a szállítmányból is és legközelebb talán Szeptemerben jön egy új szállítmány amikor lesz.Úgyhogy aki Stinkyt akar és újat annak szeptemberig várnia kell.
Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. május 17. - 14:36
Amikor végülis a Rocky-t választottam a tamaska által vázolt Kona szindróma sokat nyomott a latba.
Ráadásul pofátlan áron volt a Switch.
Ráadásul pofátlan áron volt a Switch.
Írta 2003. május 16. - 23:42
Írta 2003. május 16. - 14:21
Írta 2003. május 16. - 14:14
dupla arc az nekem is bejon!
olcsobbis like kona es tuti neked lesz csak! ;-)
olcsobbis like kona es tuti neked lesz csak! ;-)
Írta 2003. május 16. - 14:13
Bemesz a Faktorba. leakasztasz egy Stynky vazat, leperkalot az ketszazezret, utana meg bemesz a haztartasi boltba, veszel ket harom flakon neoluxot meg nehany ontapado matricat a maszkolashoz es olyan vazad lesz mint senkinek.
Utana bemesz egy masik boltba ahol nyomtatnak neked 110 ft ert olyan matricat amilyet akarsz.
Meg KONAt is
Utana bemesz egy masik boltba ahol nyomtatnak neked 110 ft ert olyan matricat amilyet akarsz.
Meg KONAt is
Írta 2003. május 16. - 13:44
Kisebb az áttétele. A DuDu csak 100-at mozog. és kisebb rugóstaghoz is van tervezve. (beépitési hossz) Ennyi erõvel minden telós Kona egyforma....
Írta 2003. május 16. - 13:44
orulok, hogy orulsz! ;-)
mondjuk ez a dudu-s dolog egy kicsit hasonlit a tajwani vaz gyarak katalogus szeru bringagyartasara.
csak itt gyaron belul van! :-)
mondjuk ez a dudu-s dolog egy kicsit hasonlit a tajwani vaz gyarak katalogus szeru bringagyartasara.
csak itt gyaron belul van! :-)
Írta 2003. május 16. - 13:40
lor:
Örülök, hogy jól szórakoztok!
Bár azt én sem értem, mivel jobb a Dudu a Stinkynél... Ja, persze! Más van a vázra írva...
Örülök, hogy jól szórakoztok!
Bár azt én sem értem, mivel jobb a Dudu a Stinkynél... Ja, persze! Más van a vázra írva...
Írta 2003. május 16. - 13:32
nem ertem a dudu mivel jobb a stinkynel?!
ugyanaza vaz kinezet festes, mas a felirat...
tamaskaa igazat adok en is!
cinder: en is csak szorakozni jarok ide! ;-)
ugyanaza vaz kinezet festes, mas a felirat...
tamaskaa igazat adok en is!
cinder: en is csak szorakozni jarok ide! ;-)
Írta 2003. május 16. - 13:30
;D
nekem is "csak" azért lett KONAm, mert erre volt olyan lehetõségem(a vásárlásnál), ami 10évben ha egyszer adódik...
nekem is "csak" azért lett KONAm, mert erre volt olyan lehetõségem(a vásárlásnál), ami 10évben ha egyszer adódik...
Írta 2003. május 16. - 13:27
csak hát lassan annyi lesz belõle mint a meridákból
Nekem Meridám van, és Konát akarok. gáz? (no jó, nem csak Konát, de egy Stinky ellen nem tiltakoznék.)
Írta 2003. május 16. - 13:06
sajnos osztanom kell tamaskaa véleményét... manapság divatos, menõ KONA binyiglit venni.
ennek ellenére tagadhatatlan az is, hogy szuper jó binyigli... csak hát lassan annyi lesz belõle mint a meridákból vagy a falurombolókból vidéken
(majd a sajátom átfestem... design tervek már készülnek)
ccsõváz és hátszél..
joghurtos váz és kész...
PéeF
ennek ellenére tagadhatatlan az is, hogy szuper jó binyigli... csak hát lassan annyi lesz belõle mint a meridákból vagy a falurombolókból vidéken
(majd a sajátom átfestem... design tervek már készülnek)
ccsõváz és hátszél..
joghurtos váz és kész...
PéeF
Írta 2003. május 16. - 13:00
Ok. No problemo. Nekem csak ez szúrta a szemem...Hát nem tudom. Azért egy Boxxer az nem ugyanaz. Meg a Kona találkozó, meg a Kona söröskorsó, meg a K-nine clothing, meg ez az egész "Join the Kona Clump" olyan... : szóval én inkább nem kérnék belõle.
Írta 2003. május 16. - 12:41
Cinder
Tudod, ha valakinek véleménye van valamirõl, azt kultúrált formában leírhatja, ez már csak egy ilyen Fórum... És ha teszem azt, ez negativ, az miért szúrja a szemed? Ide csak az járhat, akinek Konája van, vagy szimpatikus Neki a márka? Szerintem nem. Úgyhogy engedjünk nyugodtan teret az ellenvéleménynek is, jó?
Tudod, ha valakinek véleménye van valamirõl, azt kultúrált formában leírhatja, ez már csak egy ilyen Fórum... És ha teszem azt, ez negativ, az miért szúrja a szemed? Ide csak az járhat, akinek Konája van, vagy szimpatikus Neki a márka? Szerintem nem. Úgyhogy engedjünk nyugodtan teret az ellenvéleménynek is, jó?
Írta 2003. május 16. - 12:37
Félreértettél. A biciklikkel semmi bajom, csak az érával, ami körülveszi. Ezért vagyok itt. Szeretnék egy Dudut pl, de nem szeretem a divatmajmokat. És korunk divatmajmainak egyik státusszimbólumává vált a Kona márka. Ezzel csak az a baj, hogy az a bizonyos K betû azokat is megbélyegzi, akik NEM a neve miatt vesznek ilyen biciklit, hanem a tényleges használati értéke miatt. Szerintem ez sajnálatos.
Írta 2003. május 16. - 12:23
Ja, még annyit, hogy én egyáltalán nem vagyok KONA imádó, nem istenítem a bringám, de csendben maradok, és nem írokgatok be pl. a Trek topicba, amihez közöm sincsen...
Írta 2003. május 16. - 12:20
A francba, [glow=red,2,300]Meridát[/glow] kellett volna vennem...
Csak azt nem tudom, hogy (nehogy félreértsd, NEM SZERETNÉLEK MEGSÉRTENI kedves tamaskaa,), hogy aki ennyire ellene van a Kona-nak meg allergiás mindenre, amin KONA embléma van, az minek ír be a KONA címû topicba...
Mégegyszer leírom, ezzel nem szidni akartalak, de szerintem jogos a reakcióm... :-X
Csak azt nem tudom, hogy (nehogy félreértsd, NEM SZERETNÉLEK MEGSÉRTENI kedves tamaskaa,), hogy aki ennyire ellene van a Kona-nak meg allergiás mindenre, amin KONA embléma van, az minek ír be a KONA címû topicba...
Mégegyszer leírom, ezzel nem szidni akartalak, de szerintem jogos a reakcióm... :-X