Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem az teny

vendég__*

vendég__*
  • vendég

nem azert mert nep bicaj

ezt ironikusan gondoltad?

Agent Emerson

Agent Emerson

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
BombrideR, én mindenki véleményét szívesen meghallgatom, hisz' azért jöttem ide ;D KONAról nem tudsz lebeszélni, mert ez nekem is személyes ügy :D
Az infokat szedegetem lázasan és mivel vagyok olyan elvetemült, hogy az egyedi dolgokat szeretem, lehet, hogy belevágok az építgetésbe...

Emi

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
emibike ... nem akarlak en lebeszelni a konarol .. hisz jo gepeket keszit .. eleg jo hatterrel rendelkezo ceg , es egy ideje nyomjak .. + kanadai szal semmi baj vele..ezeket irom azok utan hogy en utalom a konat !nem azert mert kona es nem azert mert nep bicaj .. szemelyes ugy, de lenyegtelen ...de ha ram /is/ halgatsz valakit keress meg, ... es hamar osszeszeded az infokat ami szukseges bringa epiteshez.. egy kosztum gep az igazi barmennyid is van ra .. es kapsz olyan vazat mint a kona keszit .. lehet nem nezik majd meg annyira .. de itt jon be hogy mi a fontos..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ne izgulj,a szakértelem csak a tapasztalatot jelenti,amit azzal szerzel meg,h több napot szenvedsz egy kis dolog felett,amíg rájössz,h hol a bibi. ;D A legizgalmasabb,ha az ember nulla tudással,manualok nélkül vág neki az egésznek,és max a haverok segítségét veszi igénybe.Mi múlt évbe két napot ültünk a RF középrész felett,amíg rájöttünk,h azért nem lehet betenni a vázba,mert két balos csészét adtak hozzá :D No meg amikor kereket fûztünk,elsõnek sokkal rövidebb küllõket vettünk,mint ami kellett,és nem értettük,h miért nem úgy néz ki a felnink,mint a Zújságban fûzött darab (jobb és balos Ltérés volt,amirõl persze nem írtak,h ilyen is van ) ;D

Agent Emerson

Agent Emerson

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

..akkor most hogy van ez miert is szeretnel Konat..????

Öhm... hülyén fogalmaztam, bocs... azt, hogy az már nem KONA lenne, arra értettem, hogy elég húzós ára van mindegyik modellnek, tehát 140-bõl én nem biztos hogy tudnék olyan színvonalú bringát venni, mint egy KONA. Ahhoz pedig, hogy én építsek egy gépet nincs meg a kellõ szakértelmem.. :-\ De lehet, hogy megfogadom kala tanácsát, thx!

Üdv,
Emi

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

A színe szürke+kék, a 2003-as festés ilyen, nincs más színû, itt megnézheted.

Fuh, köszi!! Én ezt tök fehérnek láttam ;D na, de oda is van írva hogy grey/blue.. oké duplán vak vagyok 8)

Egyébként félig városi félig terepviszonyok közt gyötörném (no itt azért nem 2 méteres ugrásokra gondoltam..). Arra megfelel a Blast? Mert a váz egy kicsit ropinak tûnik, igaz nem nagy a súlyom, szóval kibírna..

Köszi,
Emi

Szia Emibike!

Nekem NUNU-m van, szerintem nagyon jó bicikli, de ezt lehet hogy már olvastad.
A teleszkóp gyárilag túl kemény. De ez nem gond, kiveszed az egyik rugót és kész.
NAGYON sok képet találhatsz a kep.tar.hu/vdani honlapon a KONA NUNU 2003 albumban.
Szerintem nyugodtan vegyél ilyet.
Jó városban is és én fél éve használom János hegyen "elég" intenzíven és semmi baja. 1 váltókarcsere+1 váltóbowden. Garanciában kicserélték, elpattant egy mûanyag.

VDaNi

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
Hi all!
Dobjuk picit fel a topicot!
A legtöbb '04-es Kona képe már megtalálható a neten.
Változás nem sok van, csak specifikációban, meg a marzo új villája lesz a Stinky családon. Szinek mások. Lesz viszont egy új bringa ami Coiler névre hallgat, olyasmi mint egy Stinky..csak kicsit könnyebb komponensekkel, vagy valami ilyesmit olvastam.
Ha még nem láttátok volna õket akkor:
Kona 2004
üdv.
mastiff

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Idézet tõle:: Emibike on_01 Június 18, 09:09

Üdv Konások!Nyár végére tervezem egy KONA bringa beszerzését. Nem azért, hogy elõsegítsem a KONA "népbingává" tételét , hanem mert ennél jobb járgányt még nem láttam

Idézet tõle:: kala on_01 Június 19, 08:08

Talán annyi,h ennyi pízért (140e) tudnál jobb gépet is építeni.

Idézet tõle:: Emibike on_01 Június 19, 08:08

Na igen, csakhogy az nem KONA lenne

~~~

..akkor most hogy van ez miert is szeretnel Konat..????

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ohh...Akkor javítom magam;
2003-tól van rajta tárcsaszem.A biztonság kedvéért fellapoztam a júliusi bikmakkot,és megnyugtattam magam,h múlt évben még nem volt.

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Mikori?
Mert emléxem,múlt évben a Bikemagban szerepelt a váz,és ott külön írták,h csak V fékszem van rajta...

2003

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mikori?
Mert emléxem,múlt évben a Bikemagban szerepelt a váz,és ott külön írták,h csak V fékszem van rajta...

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Ez a tárcsafék dolog viszont elgondolkodtatott, mert késõbb tuningolni akartam (többekközt ezzel is) :-\ Akkor lehet, hogy a Nununál közök ki... ???

Emi

Szerintem a Nunu-nak ugyan az a váza, mint a Blast-nak, csak más a festése!

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

H +nyugtassalak,van egy ismerõsöm,aki betegesen vonzódik a kicsi vázakhoz,ilyet vett streetre (ha jól emléxem,14.5-ös méretben),és már jó ideje használja gond nélkül.

Blast-ból nem csak kicsi van, az enyém 19"-os!

És mintha lett volna más színben is,talán narancs/fehérben,de lehet,h képzelõdöm.

Piros & fehér volt a tavalyi szín, lehet arra elméxel.

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Hétvégi ride-okra tökély,de tárcsaféket nem tudsz majd rárakni hátra,és izé...Más negatívum nem jut eszembe...Talán annyi,h ennyi pízért (140e) tudnál jobb gépet is építeni.

???

Tárcsafék konzol már miért ne lenne rajta? Sasold meg ezt a képet, az én kerómról készült, a minõségért bocs, de azért a tárcsafék konzol látszik tajta.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Emi: jó gép a NUNU nagyon,meg is éri az árát,csak vigyázz, ha megvetted,ne emlegesd sokat,mert akkor lincselés lesz ;D
Építeni Konát is tudsz,csak Kona vázat kell
venned.
Aztán felszereled úgy,h Acor középrész,Truvativ hkar,Deore váltószett,Sram5 V/Hayes bowd tárcsafékek,Ricsi cuccok (nyereg,stucni,kormány,stb)
és máris van egy fasza géped remélhetõleg sokkal jobb ár/érték aránnyal,mint amit venni akartál.

Agent Emerson

Agent Emerson

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Talán annyi,h ennyi pízért (140e) tudnál jobb gépet is építeni.

Na igen, csakhogy az nem KONA lenne ;D

Ez a tárcsafék dolog viszont elgondolkodtatott, mert késõbb tuningolni akartam (többekközt ezzel is) :-\ Akkor lehet, hogy a Nununál közök ki... ???

Emi

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
H +nyugtassalak,van egy ismerõsöm,aki betegesen vonzódik a kicsi vázakhoz,ilyet vett streetre (ha jól emléxem,14.5-ös méretben),és már jó ideje használja gond nélkül.
És mintha lett volna más színben is,talán narancs/fehérben,de lehet,h képzelõdöm.
Hétvégi ride-okra tökély,de tárcsaféket nem tudsz majd rárakni hátra,és izé...Más negatívum nem jut eszembe...Talán annyi,h ennyi pízért (140e) tudnál jobb gépet is építeni.

Agent Emerson

Agent Emerson

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

A színe szürke+kék, a 2003-as festés ilyen, nincs más színû, itt megnézheted.

Fuh, köszi!! Én ezt tök fehérnek láttam ;D na, de oda is van írva hogy grey/blue.. oké duplán vak vagyok 8)

Egyébként félig városi félig terepviszonyok közt gyötörném (no itt azért nem 2 méteres ugrásokra gondoltam..). Arra megfelel a Blast? Mert a váz egy kicsit ropinak tûnik, igaz nem nagy a súlyom, szóval kibírna..

Köszi,
Emi

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Üdv Konások!

Nyár végére tervezem egy KONA bringa beszerzését. Nem azért, hogy elõsegítsem a KONA "népbingává" tételét :), hanem mert ennél jobb járgányt még nem láttam :P
Manival nem vagyok elárasztva, szóval egy Blastra gondoltam. Van valakinek személyes tapasztalata, esetleg vélemény pro/kontra ezzel kapcsolatban? ??? Megéri, vagy gyûjtögessek egy komolyabb gépre?
RideBike-nál 140 körül van. Ott külön a vázat mintha láttam volna szürke/kék színben :P :P a full gép viszont fehér/kék volt... most tényleg van szürke/kékben is, vagy csak nem volt fölkapcsolva a világítás? ;D
Elõre is köszi a válaszokat! Üdv,
Emi

Hi!

Nekem is egy Blast-om van, nagyon meg vagyok vele elégedve. A színe szürke+kék, a 2003-as festés ilyen, nincs más színû, itt megnézheted.