Eladod a vázad áron alul, mert nincs pénzed egy nyamvadt tárcsafékre ?? 10-15e-ért kapsz mechanikus Deore-t, nem olyan rossz az !! Ennyit meg biztosan össze tudsz szedni, itt a nyár, lehet akármit diákmunkálkodni !! 1 hét alatt van féked !
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2003. június 18. - 22:26
Írta 2003. június 18. - 22:00
Apropo, ha valakit érdekel, már úgysem lehet kapni Stinkyt, mert nem hoznak többet, én viszont eladnám az enyémet (csak váz + rugóstag + kona DH kormány + kona DH stucni + nyeregcsõ + kormánycsapágy) nagggyon sürgõsen, mert jelen pillanatban nem tudok rá féket tenni (csak tárcsa jó hozzá), és pénzszûkében is vagyok, szal így akit érdekel, az elvihetné ezt így 180-ért... apróban is benne van, csak azért írtam ide is, mert nagyon sürgõs lenne, mert 1 héten belül vissza kell adnom a tárcsafékeket a haveromnak, és utána nem fogok tudni bicózni!!!
Írta 2003. június 18. - 16:24
Üdv Emibike!
Sztem minden Kona megéri az árát, csak el kell döntened, hogy mire akarod használni. Az idei modellek elég jó áron futnak ill. aug végén jönnek ha minden igaz a 2004-es bicajok! /ez nem hivatalos info/
Nemtom hol lax de tudom ajánlani a Lurdy-ban lévõ X-Faktor boltot ott elég Yo a gárda, biztos hogy tudnak a kérdéseidre válllllaszolni.
Itt a szezon most kell tekerni ne késlek1 !!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sztem minden Kona megéri az árát, csak el kell döntened, hogy mire akarod használni. Az idei modellek elég jó áron futnak ill. aug végén jönnek ha minden igaz a 2004-es bicajok! /ez nem hivatalos info/
Nemtom hol lax de tudom ajánlani a Lurdy-ban lévõ X-Faktor boltot ott elég Yo a gárda, biztos hogy tudnak a kérdéseidre válllllaszolni.
Itt a szezon most kell tekerni ne késlek1 !!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. június 18. - 15:55
Üdv Konások!
Nyár végére tervezem egy KONA bringa beszerzését. Nem azért, hogy elõsegítsem a KONA "népbingává" tételét , hanem mert ennél jobb járgányt még nem láttam
Manival nem vagyok elárasztva, szóval egy Blastra gondoltam. Van valakinek személyes tapasztalata, esetleg vélemény pro/kontra ezzel kapcsolatban? ??? Megéri, vagy gyûjtögessek egy komolyabb gépre?
RideBike-nál 140 körül van. Ott külön a vázat mintha láttam volna szürke/kék színben a full gép viszont fehér/kék volt... most tényleg van szürke/kékben is, vagy csak nem volt fölkapcsolva a világítás? ;D
Elõre is köszi a válaszokat! Üdv,
Emi
Nyár végére tervezem egy KONA bringa beszerzését. Nem azért, hogy elõsegítsem a KONA "népbingává" tételét , hanem mert ennél jobb járgányt még nem láttam
Manival nem vagyok elárasztva, szóval egy Blastra gondoltam. Van valakinek személyes tapasztalata, esetleg vélemény pro/kontra ezzel kapcsolatban? ??? Megéri, vagy gyûjtögessek egy komolyabb gépre?
RideBike-nál 140 körül van. Ott külön a vázat mintha láttam volna szürke/kék színben a full gép viszont fehér/kék volt... most tényleg van szürke/kékben is, vagy csak nem volt fölkapcsolva a világítás? ;D
Elõre is köszi a válaszokat! Üdv,
Emi
Írta 2003. június 11. - 09:25
Szval.....
Szombat dél: tali a Jászberényi strandon/egész kultúrált/ regisztráció: kis karszalag egy ezresért.
Érkezéskor makaróni 2h múlva roston sült husikák, 2h múlva székelykáposzta este megint grill party, reggeli virsli ill. grill husik, ennyi kaja volt benne a belépõ árában, plussz egésznapi pancsi. /már ennyiért is megéri leutazni/
Programok: tömény nyálcsurgatás a kiállított bike-ok elött.../The king, king kikapu, dawg dee lux stb.../
Tájékozódási verseny, du. watter jumpaaaa /volt egy nagggyon disznó bmx es emberke,pörgött mint a búgócsiga/ este koncert-felejthetõ- közepén zuhi utána Dénesék zenéltek egy nadjottt, az beszarás jó vóót. Éccakai verseny következett, sörivó verseny, még vmi koncert, aztán filmszakadás......már hajnali 2-3 rõl beszélünk, de 5 ig még szólt a tuc-tuc zene.
reggel 7-tõl reggeli, 10-körül mi el, dután már nagy tekerés Kovácsi környékén.
Röviden ennyi...........
Tanulság: jövõre NEM szabad kihagyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szombat dél: tali a Jászberényi strandon/egész kultúrált/ regisztráció: kis karszalag egy ezresért.
Érkezéskor makaróni 2h múlva roston sült husikák, 2h múlva székelykáposzta este megint grill party, reggeli virsli ill. grill husik, ennyi kaja volt benne a belépõ árában, plussz egésznapi pancsi. /már ennyiért is megéri leutazni/
Programok: tömény nyálcsurgatás a kiállított bike-ok elött.../The king, king kikapu, dawg dee lux stb.../
Tájékozódási verseny, du. watter jumpaaaa /volt egy nagggyon disznó bmx es emberke,pörgött mint a búgócsiga/ este koncert-felejthetõ- közepén zuhi utána Dénesék zenéltek egy nadjottt, az beszarás jó vóót. Éccakai verseny következett, sörivó verseny, még vmi koncert, aztán filmszakadás......már hajnali 2-3 rõl beszélünk, de 5 ig még szólt a tuc-tuc zene.
reggel 7-tõl reggeli, 10-körül mi el, dután már nagy tekerés Kovácsi környékén.
Röviden ennyi...........
Tanulság: jövõre NEM szabad kihagyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2003. június 10. - 22:08
kicsit bõvebben .....
vagy nem igazán emlékeztek rá..... ;D ;D
legalább az elejét meséljétek el
hali!
AMC
vagy nem igazán emlékeztek rá..... ;D ;D
legalább az elejét meséljétek el
hali!
AMC
Írta 2003. június 10. - 15:34
Millyen volt a tali???
vaddddisznó!!!!!
Én még nem voltam ehez hasonló õrületen de ez tecccett!
Kaja hegyekbe pijja isch, víz tuti, remélem csütörtökig kijózanodock.
Mikor lesz a következõ?
vaddddisznó!!!!!
Én még nem voltam ehez hasonló õrületen de ez tecccett!
Kaja hegyekbe pijja isch, víz tuti, remélem csütörtökig kijózanodock.
Mikor lesz a következõ?
Írta 2003. június 08. - 22:19
szisztok!!!!!
milyen volt ??meséljetek máá... ;D
kár hogy nem tudtam menni de nem bántam motocross freestyle jó volt
hali!!!!
AMC
milyen volt ??meséljetek máá... ;D
kár hogy nem tudtam menni de nem bántam motocross freestyle jó volt
hali!!!!
AMC
Írta 2003. június 08. - 22:16
Írta 2003. június 08. - 18:34
Srácok, pííísz... Ne egyétek meg Danit! Ha letört, hát letört, van ez így, a show pedig megy tovább.
Írta 2003. június 08. - 18:33
dobd ki!
az mar nem jo!
ja tokre megfeledkeztem rollad amig nem voltal erre.
az mar nem jo!
ja tokre megfeledkeztem rollad amig nem voltal erre.
Írta 2003. június 08. - 18:32
Szvsz gyorsan vegyél egy újat, mert a végén még emiatt szerzel valami maradandó sérülést.
vendég_vdani_*
Írta 2003. június 08. - 18:25
Írta 2003. május 26. - 12:48
Dani: nyugi. Nem kell erõltetni a topicodat. Ha elmerül, akkor elmerül. Nem kell ilyen:
értelmességeket beírni, csak hogy az elsõ lapon maradjon.
Hahóóó KONA!
Senki sem újít?
VDaNi
értelmességeket beírni, csak hogy az elsõ lapon maradjon.
Írta 2003. május 26. - 07:32
vendég_vdani_*
Írta 2003. május 24. - 12:44
BombrideR, tetszett a poénod. Nap vicce.mer van mit ..? nem meno mar a Kona
VDaNi
Írta 2003. május 24. - 12:32
én is vettem egy népbiciklit. juhéjj! de most,hogy már nem menõ el is adom! (lóf@szt!)