Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Senki nem mondta hogy rossz igy, en azt mondtam hogy baromi ronda, es ezen az sem valtoztat, hogy megnyert vele egy versenyt vagy tobbet.
Te is hiaba nyernel vb -t attol meg baromi randa a DH40 azokkal a kilogo becsuszokkal ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Huu, de csunya az a 888 igy. Jo hosszan kilog a becsuszo felul.
Raadasul 2006- os villa es nem a lapos vallakkal? Miert? Lehet hogy mar nagyon meredek lenne a villaszog? Erdekes. Bar az altszik hogy 200 -at nem mozog az a villa :)

Hiába lóg ki, azért a VK-t sikerült megnyerni vele... a váz egyébként 178mm-t mozog.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
például hogy mind a kettõ primo helyett supreme :D de egyébként a színen kívül semmi.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
hehe :)

Szerintem gyönyörû.
Milyen különbség van a 05ös stab primo és stinky primo között?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Meg a vegen kiderul hogy lehet a Konabol is hasznalhato bringat csinalni :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Lebutítva 170mm-re szerintem. Ja és nézzétek meg a lengõkart, ahol a tagnál csatlakozik az pont fordítva van, mint a gyárin, ezért majdnem leér a monoblock, gondolom nagyobb is a tag, h azért megtalálják az arany középutat.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Huu, de csunya az a 888 igy. Jo hosszan kilog a becsuszo felul.
Raadasul 2006- os villa es nem a lapos vallakkal? Miert? Lehet hogy mar nagyon meredek lenne a villaszog? Erdekes. Bar az altszik hogy 200 -at nem mozog az a villa :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szep. mondjuk a kona.dk -n is fent vannak ezek tobbnyire.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem vagyok konás de a kelly's-em helyett majdnem vettem egy fire mountaint. Találtam egy oldalt ami lehet h nektek nem újdonság, de azért belinkelem. Még nem néztem végig de jót mosolyogtam azon h a 90es fire m. 7fogas Simano SIS-szel volt szerelve. Kicsit átalakult azóta, de gondolom a többi is ahol maradt a név...

http://www.konaretro.com

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Nem vagyok "KONA-hívõ" ;-) de találtam egy szép képet:
http://www.cyclesdeo...ay/P1000671.JPG

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
aham
akkor lehet körbenézek osztráoknál,meg faktorban ha találok
z150villához kellene
de lehet hogy egy tavalyi 04es stinky lessz

jó hogy ezeket irtad,mert pont egy olyan mindenes gép kell,túrázni is ezt meg zuzi is ezzel...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

coiler vázat használ valaki?!04es re vagyok fõleg kiváncsi.
vagy szintén 04es stinkyre...
mekora tag,fér-e nagyobb esetleg
mekkora villával jók stb...

elvileg beleférhet 215-ös tag a 04-es coilerbe, (legakábbis a felsöcsõ meg a linkplate között még van annyi hely, de hogy aztán be tudod e oda erõltetni az kérdés)csak sztem a hosszabb rugóút miatt a linkplate fogja szétverni, a nyeregvázcsövet....aztán nem biztos,,,vagy van némely gyártónak 200asban 2,5 "-t mozgó tagja,,de ott megint a nyeregvcsõbe beleverés jöhet....szerintem egyszerûbb tavalyit venni, ilyenkor le szokták árazni rendesen ha marad...kint + lehet kapni 04-es stinky primot ilyen 5-600 dezsõért..és az 7"-t mozog....

ja villa...nekem pike van benne(coiler váz)....95-ön abszolút cc geo, olyan 120- on mindere jó, amire nekem kell (nem igazán durvulok, de a váz + a teló bírná) még lehet vele mászni is. és lefelé sem kell kijebb ereszteni.....de ha teszel bele vmi 130 körül mozgó ETA-s marzót azzal tökéletes....(nagyobb hátsó rugóutakhoz nyilván arányosan nagyobb telót)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
coiler vázat használ valaki?!04es re vagyok fõleg kiváncsi.
vagy szintén 04es stinkyre...
mekora tag,fér-e nagyobb esetleg
mekkora villával jók stb...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

3100 gramm körül taggal

huha, konám se lesz... kicsit soknak tartom 5" úthoz. (sõt, mostanában 6"-hez is ;))

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ötlet a dawg váz súlyára? (5" verzió érdekel)

3100 gramm körül taggal
edit...bocs 3143 g tag nélkül 19"-esben......( német bike mérés)
edit2.. nem soká meg fogom tudni mondani pontosan....saját méréssel....olvastam már 1ébként kevesebbet is vmelyik újságban.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ötlet a dawg váz súlyára? (5" verzió érdekel)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Lehet hülye kérdés de..
..nem tudja valaki hogy a 2006os stuff/scrap/shred vázhoz jár e valami? pl kcsapi/nyeregcsõ/bilincs?
köszi

amúgy sztem ha "polcon logó" vázat veszel, akkor nem kapsz nycsõbilincset, ha "szétesett" komplett gépbõl veszed a vázat akkor kapsz....de nem biztos csak nálam eddig így volt......

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
jajaja , ahogy esik ugy puffan ,de azert ez nem mindig a faktor hibaja azt elismerem.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szerintem csak nyeregcsõbilincs. nekem azt adtak két éve a cinder cone-hoz.
vagy még talán az se jár egyébként, csak ha szépen kéred. ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Lehet hülye kérdés de..
..nem tudja valaki hogy a 2006os stuff/scrap/shred vázhoz jár e valami? pl kcsapi/nyeregcsõ/bilincs?
köszi