Te is hiaba nyernel vb -t attol meg baromi randa a DH40 azokkal a kilogo becsuszokkal

Huu, de csunya az a 888 igy. Jo hosszan kilog a becsuszo felul.
Raadasul 2006- os villa es nem a lapos vallakkal? Miert? Lehet hogy mar nagyon meredek lenne a villaszog? Erdekes. Bar az altszik hogy 200 -at nem mozog az a villa
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
elvileg beleférhet 215-ös tag a 04-es coilerbe, (legakábbis a felsöcsõ meg a linkplate között még van annyi hely, de hogy aztán be tudod e oda erõltetni az kérdés)csak sztem a hosszabb rugóút miatt a linkplate fogja szétverni, a nyeregvázcsövet....aztán nem biztos,,,vagy van némely gyártónak 200asban 2,5 "-t mozgó tagja,,de ott megint a nyeregvcsõbe beleverés jöhet....szerintem egyszerûbb tavalyit venni, ilyenkor le szokták árazni rendesen ha marad...kint + lehet kapni 04-es stinky primot ilyen 5-600 dezsõért..és az 7"-t mozog....coiler vázat használ valaki?!04es re vagyok fõleg kiváncsi.
vagy szintén 04es stinkyre...
mekora tag,fér-e nagyobb esetleg
mekkora villával jók stb...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
huha, konám se lesz... kicsit soknak tartom 5" úthoz. (sõt, mostanában 6"-hez is3100 gramm körül taggal
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
3100 gramm körül taggalötlet a dawg váz súlyára? (5" verzió érdekel)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
amúgy sztem ha "polcon logó" vázat veszel, akkor nem kapsz nycsõbilincset, ha "szétesett" komplett gépbõl veszed a vázat akkor kapsz....de nem biztos csak nálam eddig így volt......Lehet hülye kérdés de..
..nem tudja valaki hogy a 2006os stuff/scrap/shred vázhoz jár e valami? pl kcsapi/nyeregcsõ/bilincs?
köszi
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu