Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2006. március 30. - 20:46
Írta 2006. március 30. - 14:40
A konák télleg jók:)
A garanciát nem tudjátok mennyire lehet náluk érvényesíteni? Szal mennyire kötnek bele ha eltört vagy repedt a váz..?
ez teljesen esetfuggo. be kell vinni, es majd megmondjak, hogy mivan.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. március 30. - 00:15
A garanciát nem tudjátok mennyire lehet náluk érvényesíteni? Szal mennyire kötnek bele ha eltört vagy repedt a váz..?
Írta 2006. március 29. - 20:06
no Rob, a Dawg mért súlya 17" méretben 2860 g tag nélkül.....huha, konám se lesz... kicsit soknak tartom 5" úthoz. (sõt, mostanában 6"-hez is )
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 20. - 18:05
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. március 20. - 18:03
akik vágyakoznak egy nagyon jó bringára.Kell ehez egy rakás
türelem,korrekt kereskedõ,sok keresgélés,szerencse és apránként egy
rakás pénz. Alkatrészenként vetem így nem volt akora
érvágás.Szerintem így másoknak is sikerülhet.Nagy élmény volt!Fotok
mellékelve. Fél milka lett a vége.Szerintem
kategoriájában,felszereltségével és paramétereinek agyon
állíthatóságával elfogatható ez az ár. Atomnak üzenem,190-es rugós
tag beépítését én a foton látható adapterrel oldotam meg.140-es rugó
ut jött ki belõle.Én terveztem Yasec
kivitelezte.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Írta 2006. március 17. - 19:45
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. március 17. - 17:38
ugyanolyan nyugi ...a legkisebbet mérik, de sztem az is több...06'-os Kikapu deluxe váz súlyáról érdeklõdnék.
A faktor oldalán 2.4kg-ot írnak, ez vajon taggal vagy nélküle?
A tavalyi Kikapu deluxe-ra ugyanennyit írtak tag nélkül a bikemag tesztben.
Akkor most az idei könnyebb lett, vagy ugyanolyan?
német bike-ban volt mérve a king kikapu /idén annak is csak a színe más meg a r.tag/ 2,7 körül van taggal.....de ha akarod elõásom a pontos adatért....
viszont az idei d.lux élõben kiba...tt szép......
+néztem 2419 g a váz + 289 g a tag / 2708 gramm 18as méretben
Írta 2006. március 17. - 16:57
A faktor oldalán 2.4kg-ot írnak, ez vajon taggal vagy nélküle?
A tavalyi Kikapu deluxe-ra ugyanennyit írtak tag nélkül a bikemag tesztben.
Akkor most az idei könnyebb lett, vagy ugyanolyan?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. március 17. - 16:41
ezt most hogy jutott eszedbe elõkotorni ?2006-ban már nincs Dawg Matic, így idén csak 5" (127mm) rugóúttal számolhatsz bármelyik Dawg esetében.
2005-ben a Dawg Matic minta sorozat belépõszintje 1"-val (25,4mm) kevesebbet tudott.
Az pedig, hogy vmelyik kiskerben, ahol egyébként elég sûrûn cserélõdnek az emberek, vmelyik suhanc nem tudott olvasni katalógusból, és töketlenül mindre rávágta az 5"-t nem általánosításra adó ok ;-)
1ébként korántsem általánosítottam, ott volt a szmájli és amugy is csak poén volt Brucenak hogy nem feltétlen az Õ készülékében van a hiba...
amúgy az a valamelyik suhanc pont egy régi szaktárs volt....de konkrétan a tavalyi katalógot elég rendesen végig kellett bogarászni hogy észrevedd a különbséget..../hátul a részletes specifikációnál apró betûvel/
PS : és van már narancssárga kapucnisom
kb 2 hét múlva meg figyeld a ki milyen bringával topikot
Írta 2006. március 17. - 13:30
nyugi ne aggódj, jó 1 éve még a faktorosok egy részét is én ébresztettem rá hogy a matic viszont csak 4"-t mozog.....
2006-ban már nincs Dawg Matic, így idén csak 5" (127mm) rugóúttal számolhatsz bármelyik Dawg esetében.
2005-ben a Dawg Matic minta sorozat belépõszintje 1"-val (25,4mm) kevesebbet tudott.
Az pedig, hogy vmelyik kiskerben, ahol egyébként elég sûrûn cserélõdnek az emberek, vmelyik suhanc nem tudott olvasni katalógusból, és töketlenül mindre rávágta az 5"-t nem általánosításra adó ok ;-)
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. február 09. - 18:00
szerintük igen,,,,német bike szerint 3100 tag nélkül 19" méretben...most a gyári adat a legkisebb méretben van mérve,,de sztem kissé kozmetika...2,4 nek van írva a kikapu, az én 19-esem 2,75 volt taggal, a 04-es coiler (ami még 5" mozog) az pontosan tag nélkül 3400 valamennyi 17esben (ezek saját mérések) és a 6"-t mozgó nem hiszem hogy könyebb lenne....heyho!
xfactor szerint ami fenn van az oldalukon táblázat sulyadatokkal az taggal együtt értendõ..
ezek szerint mégsem? ) csak mer ott a dawg 3080g
coilerre azt írták emilben h 3.4 taggal )
de nemsoká + fogom tudni mondani grammra pontosan a dawg-ot 17-es méretben.....jövõ hét elején asszem +rendelem a vázat....
Írta 2006. február 09. - 12:36
3100 gramm körül taggal
edit...bocs 3143 g tag nélkül 19"-esben......( német bike mérés)
edit2.. nem soká meg fogom tudni mondani pontosan....saját méréssel....olvastam már 1ébként kevesebbet is vmelyik újságban.....
heyho!
xfactor szerint ami fenn van az oldalukon táblázat sulyadatokkal az taggal együtt értendõ..
ezek szerint mégsem? ) csak mer ott a dawg 3080g
coilerre azt írták emilben h 3.4 taggal )
Írta 2006. február 01. - 12:28
Írta 2006. január 31. - 12:17
Ha kell kép a versenybringáról akkor itt van(nak): http://dalmamag.hu/photos/018
(Infók elsõ kézbõl...)
Írta 2006. január 31. - 11:54
meg a Barell gépe easton csõbõl van,,,,bár attól nem biztos hogy könyebb....A 2005-ös s.supreme-ek közt tényleg csak a festés a különbség.
A Barell gépe elõl hátul le van butítva 170 mm mozgásra. Hogy a geo dh-s maradjon meghagyták a magas vállat, bár a kék fehér bringájában láttam már a laposat is.
Ennek a váznak ugye a súly a fõ baja, ezen a látható himbakar furkálással változtattak, de teljesen más a floater rögzítése is (könnyebb), a tolorúd is vékonykábbnak látszik, meg gondolom kisebb átmérõjû. Az agyhoz acél tenger jár, tehát tuti, hogy az is valami könnyû alu. A rugóstag vázfelöli rögzítése is más, mint mondjuk az enyémen.
Lehet, hogy az áttételezés miatt fordították meg a himbakart? Mindenesetre, így befér egy 260-as tag is.
Írta 2006. január 31. - 11:23
A Barell gépe elõl hátul le van butítva 170 mm mozgásra. Hogy a geo dh-s maradjon meghagyták a magas vállat, bár a kék fehér bringájában láttam már a laposat is.
Ennek a váznak ugye a súly a fõ baja, ezen a látható himbakar furkálással változtattak, de teljesen más a floater rögzítése is (könnyebb), a tolorúd is vékonykábbnak látszik, meg gondolom kisebb átmérõjû. Az agyhoz acél tenger jár, tehát tuti, hogy az is valami könnyû alu. A rugóstag vázfelöli rögzítése is más, mint mondjuk az enyémen.
Lehet, hogy az áttételezés miatt fordították meg a himbakart? Mindenesetre, így befér egy 260-as tag is.
Írta 2006. január 29. - 21:18
Írta 2006. január 28. - 20:20
Írta 2006. január 28. - 20:05
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.