Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

Elsin

Elsin

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Igazából az általános metalitásra gondoltam.. esetektõl független.. hogy inkább keresik a kibúvót vagy cserélnek..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A konák télleg jók:)
A garanciát nem tudjátok mennyire lehet náluk érvényesíteni? Szal mennyire kötnek bele ha eltört vagy repedt a váz..?

ez teljesen esetfuggo. be kell vinni, es majd megmondjak, hogy mivan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Elsin

Elsin

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
A konák télleg jók:)
A garanciát nem tudjátok mennyire lehet náluk érvényesíteni? Szal mennyire kötnek bele ha eltört vagy repedt a váz..?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

huha, konám se lesz... kicsit soknak tartom 5" úthoz. (sõt, mostanában 6"-hez is ;))

no Rob, a Dawg mért súlya 17" méretben 2860 g tag nélkül.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jók a Konák egyébként.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Brieber Sándor

Brieber Sándor

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Van egy monguzom 18 hónap alat születet.Gondolom sokan vannak
akik vágyakoznak egy nagyon jó bringára.Kell ehez egy rakás
türelem,korrekt kereskedõ,sok keresgélés,szerencse és apránként egy
rakás pénz. Alkatrészenként vetem így nem volt akora
érvágás.Szerintem így másoknak is sikerülhet.Nagy élmény volt!Fotok
mellékelve. Fél milka lett a vége.Szerintem
kategoriájában,felszereltségével és paramétereinek agyon
állíthatóságával elfogatható ez az ár. Atomnak üzenem,190-es rugós
tag beépítését én a foton látható adapterrel oldotam meg.140-es rugó
ut jött ki belõle.Én terveztem Yasec
kivitelezte.

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszi!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

06'-os Kikapu deluxe váz súlyáról érdeklõdnék.
A faktor oldalán 2.4kg-ot írnak, ez vajon taggal vagy nélküle?
A tavalyi Kikapu deluxe-ra ugyanennyit írtak tag nélkül a bikemag tesztben.
Akkor most az idei könnyebb lett, vagy ugyanolyan?

ugyanolyan nyugi ...a legkisebbet mérik, de sztem az is több...
német bike-ban volt mérve a king kikapu /idén annak is csak a színe más meg a r.tag/ 2,7 körül van taggal.....de ha akarod elõásom a pontos adatért....
viszont az idei d.lux élõben kiba...tt szép......
+néztem 2419 g a váz + 289 g a tag / 2708 gramm 18as méretben
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
06'-os Kikapu deluxe váz súlyáról érdeklõdnék.
A faktor oldalán 2.4kg-ot írnak, ez vajon taggal vagy nélküle?
A tavalyi Kikapu deluxe-ra ugyanennyit írtak tag nélkül a bikemag tesztben.
Akkor most az idei könnyebb lett, vagy ugyanolyan?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

2006-ban már nincs Dawg Matic, így idén csak 5" (127mm) rugóúttal számolhatsz bármelyik Dawg esetében.

2005-ben a Dawg Matic minta sorozat belépõszintje 1"-val (25,4mm) kevesebbet tudott.

Az pedig, hogy vmelyik kiskerben, ahol egyébként elég sûrûn cserélõdnek az emberek, vmelyik suhanc nem tudott olvasni katalógusból, és töketlenül mindre rávágta az 5"-t nem általánosításra adó ok ;-)

ezt most hogy jutott eszedbe elõkotorni ? :)
1ébként korántsem általánosítottam, ott volt a szmájli és amugy is csak poén volt Brucenak hogy nem feltétlen az Õ készülékében van a hiba...
amúgy az a valamelyik suhanc pont egy régi szaktárs volt....de konkrétan a tavalyi katalógot elég rendesen végig kellett bogarászni hogy észrevedd a különbséget..../hátul a részletes specifikációnál apró betûvel/
PS : és van már narancssárga kapucnisom :)
kb 2 hét múlva meg figyeld a ki milyen bringával topikot :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

nyugi ne aggódj, jó 1 éve még a faktorosok egy részét is én ébresztettem rá hogy a matic viszont csak 4"-t mozog.....:)

2006-ban már nincs Dawg Matic, így idén csak 5" (127mm) rugóúttal számolhatsz bármelyik Dawg esetében.

2005-ben a Dawg Matic minta sorozat belépõszintje 1"-val (25,4mm) kevesebbet tudott.

Az pedig, hogy vmelyik kiskerben, ahol egyébként elég sûrûn cserélõdnek az emberek, vmelyik suhanc nem tudott olvasni katalógusból, és töketlenül mindre rávágta az 5"-t nem általánosításra adó ok ;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

heyho!
xfactor szerint ami fenn van az oldalukon táblázat sulyadatokkal az taggal együtt értendõ..
ezek szerint mégsem? ) csak mer ott a dawg 3080g
coilerre azt írták emilben h 3.4 taggal )

szerintük igen,,,,német bike szerint 3100 tag nélkül 19" méretben...most a gyári adat a legkisebb méretben van mérve,,de sztem kissé kozmetika...2,4 nek van írva a kikapu, az én 19-esem 2,75 volt taggal, a 04-es coiler (ami még 5" mozog) az pontosan tag nélkül 3400 valamennyi 17esben (ezek saját mérések) és a 6"-t mozgó nem hiszem hogy könyebb lenne....

de nemsoká + fogom tudni mondani grammra pontosan a dawg-ot 17-es méretben.....jövõ hét elején asszem +rendelem a vázat....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

3100 gramm körül taggal
edit...bocs 3143 g tag nélkül 19"-esben......( német bike mérés)
edit2.. nem soká meg fogom tudni mondani pontosan....saját méréssel....olvastam már 1ébként kevesebbet is vmelyik újságban.....

heyho!
xfactor szerint ami fenn van az oldalukon táblázat sulyadatokkal az taggal együtt értendõ..
ezek szerint mégsem? ) csak mer ott a dawg 3080g
coilerre azt írták emilben h 3.4 taggal )

Vukkrájder

Vukkrájder

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
nekem 1 bear dee luxom van és nagyon jó float rl rugostag nagyon szépen mozog csak a támvillánál pont a forgáspontnál el van repedve factorba mondták 10000 ért lehet rendelni szal van hozzá alkatrész

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Azon a képen _nem_ a versenyzésre összerakott gép van. A VBn elöl-hátul 8" közelében volt a rugóút. A féktolórúd a Brake Therapy karbon-alu verziója (-2-300g). A bringán az összes lehetséges csavar Ti. A megfordított himba és a megemelt rugóstag a gyáritól egyébként is erõsen eltérõ geometria további módosítását szolgálják.
Ha kell kép a versenybringáról akkor itt van(nak): http://dalmamag.hu/photos/018
(Infók elsõ kézbõl...)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A 2005-ös s.supreme-ek közt tényleg csak a festés a különbség.

A Barell gépe elõl hátul le van butítva 170 mm mozgásra. Hogy a geo dh-s maradjon meghagyták a magas vállat, bár a kék fehér bringájában láttam már a laposat is.

Ennek a váznak ugye a súly a fõ baja, ezen a látható himbakar furkálással változtattak, de teljesen más a floater rögzítése is (könnyebb), a tolorúd is vékonykábbnak látszik, meg gondolom kisebb átmérõjû. Az agyhoz acél tenger jár, tehát tuti, hogy az is valami könnyû alu. A rugóstag vázfelöli rögzítése is más, mint mondjuk az enyémen.

Lehet, hogy az áttételezés miatt fordították meg a himbakart? Mindenesetre, így befér egy 260-as tag is.

meg a Barell gépe easton csõbõl van,,,,bár attól nem biztos hogy könyebb....

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A 2005-ös s.supreme-ek közt tényleg csak a festés a különbség.

A Barell gépe elõl hátul le van butítva 170 mm mozgásra. Hogy a geo dh-s maradjon meghagyták a magas vállat, bár a kék fehér bringájában láttam már a laposat is.

Ennek a váznak ugye a súly a fõ baja, ezen a látható himbakar furkálással változtattak, de teljesen más a floater rögzítése is (könnyebb), a tolorúd is vékonykábbnak látszik, meg gondolom kisebb átmérõjû. Az agyhoz acél tenger jár, tehát tuti, hogy az is valami könnyû alu. A rugóstag vázfelöli rögzítése is más, mint mondjuk az enyémen.

Lehet, hogy az áttételezés miatt fordították meg a himbakart? Mindenesetre, így befér egy 260-as tag is.

wasser

wasser

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
http://forum.bikemag.hu/showthread.php?t=2210&page=2

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Asszem elobb lesz Konam :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Na csak várd meg amíg nyerek vele !! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.