Szerintem ugy muxik, ha span vagy nagyobb az esely cserere (akar kulso uzleten keresztul is) ha nem akkor alaposan meg fogjak nezni.
Altalaban minden esetben keresik a kibuvot, hisz ez az anyagi erdekuk.
Deha a modell alapbol olyan hogy gyengus valahol (belso korokben ez alt. publikus) es ott is megy tonkre, akkor megnyugodhatsz. Ezert is nemart forumokat atbongeszni, hogy adott vaz hol es mennyire gyenge ahoz a riding style-hoz amit uzni szeretnel. Igy minimalizalhatod az ilyen jellegu nezeteltereseket a boltoddal. De abban ne bizz hogyha pernahajderkedtel a bringaddal akkor nem fogjak eszrevenni (Ravasz ven szerelok mindenutt vannak). Ha meg tenyleg jogosnak erzed a kovetelesed, akkor mozgass meg minden kovet, hogy megvedd az erdekeid, hisz ez mindannyiunk erdeke. Merha 1x is megmerik tenni amit pl szamtechben a Mistral csinal, legkozelebb mar konnyebben fog menni nekik.
En azert ugyhallom ilyen teren nincs problema az uzletekkel, inkabb sok hu**egyerek van akik nem rendeltetesszeruen hasznaljak a gepet (vagy esetleg rosszul valasztottak tipust, mer pl tulsullyosak). Ha nem tudjatok mi lenne a jo, kerdezzetek. Biztos vagyok benne hogy az uzletekben es itt is segiteni fognak.
Es ha mar Kona topic akkor el lehet mondani hogy szuper kis marka ez.
Szerintem a Kona talalkozok is ezt igazoljak Mo-n. Vagy ezek is csak alibi rendezvenyek es a penzrol szolnak?