Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2005. november 30. - 19:29
Kösz
Dunbar
Írta 2005. november 30. - 18:39
tavaly oroszban hasonlót lehetett már kapni, ami kifejezetten arra a piacra lett összeállítva, most ungarise lesz ez a 4 modell, ungarise piaci feltételeknek megfelelõen...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. november 30. - 16:12
nyilvan nem fejleszt ki a Kona egy ennyire kis felvevopiacra 4 uj modellt [jo nem is igazi fejlesztes, csak specifikacio], mondjuk ugy ezek ilyen butitott modellek, kelet europanak/azsianak/mitomen.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. november 30. - 10:07
ja a coiler maticra rá is csodálkoztam, multkor a forumon, egy válaszüziben ....azt hittem vmi kelet eu verzió...Bikertigger: bocccsi
lassan de biztosan készül az új, 2006os factor katalógus, amiben megtalálható az a 4 KONA, amit csak és kizárólag ungaris forgalmazásra gyártott a KONA.
OAHU - belépõszintû hardtails, LANA'I alatti felszereltséggel és árral | szín: gyöngyfehér
LAVA - alu vázas belépõszintû hardtails, FIRE MOUNTAIN és LANA'I közti felszereltséggel és árral | szín: piros
HOSS DOWN - belépõszintû clydesdale, HOSS alatti felszereltséggel és árral | szín: fekete
COILER MATIC - belépõszintû out of bounds, COILER alatti felszereltséggel és árral | szín: sárga/fekete
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. november 30. - 08:34
lassan de biztosan készül az új, 2006os factor katalógus, amiben megtalálható az a 4 KONA, amit csak és kizárólag ungaris forgalmazásra gyártott a KONA.
OAHU - belépõszintû hardtails, LANA'I alatti felszereltséggel és árral | szín: gyöngyfehér
LAVA - alu vázas belépõszintû hardtails, FIRE MOUNTAIN és LANA'I közti felszereltséggel és árral | szín: piros
HOSS DOWN - belépõszintû clydesdale, HOSS alatti felszereltséggel és árral | szín: fekete
COILER MATIC - belépõszintû out of bounds, COILER alatti felszereltséggel és árral | szín: sárga/fekete
Írta 2005. november 27. - 07:46
Bár az asszony szerint így is több bicaj áll a garázsban, mint amennyi normális lenne...
Írta 2005. november 26. - 22:39
sztem félreéltettél....én egy kissé ironikusan válaszoltam egy nyilvánvaló faszságra....mikor 1ébként pont azt szeressük a conában hogy elég széles a méretválaszték....ha belegondolsz, elég nagy hülyeség lenne ilyet csinálni, fõlweg úgy, hogy az eladási statisztikák alapján a legtöbbet eladott vázméret a 16 és 17" cross country kategóriában....
Írta 2005. november 26. - 22:07
DE: M-es méretben elég hosszú a váz (-nekem... 170 vagyok), így marhanehéz kiemelni. Ha streetre kell, sztem körül kéne nézni mégeccer. Ha nem pont arra, akkor meg lehet szokni. Mindenesetre masszív darab....
A 2006osok meg perszehogyjók. Az új Stinky vázformája üt! + könnyített himbakar. +a Cowan színe. zsííííír.
Írta 2005. november 26. - 18:34
Boy
Írta 2005. november 26. - 18:28
Írta 2005. november 26. - 18:11
végül is van benne igazság...pl..makenából, hulából, stinky 2-4 bõl, és stuff 2-4 bõl meg a többi gyerekbiciklibõl tényleg garantáltan csak 18 nál kisebbek lesznek....
Írta 2005. november 24. - 13:29
Az valóban király, csak az mégis a cinder cone.meg eleve ez a "bézbollütõ" formájú csõ is nagyon bejön...
Oké, nem ragadok le, újítás.
Coooool
De az enyém akkor is szebb
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. november 24. - 12:27
hehe még jó hogy nem vagyunk 1formák....nekem meg pont a jövö éviek tetszenek nagyon...ht-k közül pont a cinder cone...meg a stuff....meg eleve ez a "bézbollütõ" formájú csõ is nagyon bejön...Megnézegettem a '06os Konákat.
Hát eddig a cinder cone nekem mindig tetszett, de a jövõ évi :puke:
Még jó, hogy az ideit vettem.
A többi színösszeállítás sem jön be (cc), túl csicsásak sztem. Eddig az volt a legjobb a Konában (nekem), hogy egyszerû volt. Jövõre nem veszek
Rossz a hányós smile, vagy én vagyok béna
Írta 2005. november 24. - 12:24
Hát eddig a cinder cone nekem mindig tetszett, de a jövõ évi :puke:
Még jó, hogy az ideit vettem.
A többi színösszeállítás sem jön be (cc), túl csicsásak sztem. Eddig az volt a legjobb a Konában (nekem), hogy egyszerû volt. Jövõre nem veszek
Rossz a hányós smile, vagy én vagyok béna
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. november 13. - 21:54
végül is van benne igazság...pl..makenából, hulából, stinky 2-4 bõl, és stuff 2-4 bõl meg a többi gyerekbiciklibõl tényleg garantáltan csak 18 nál kisebbek lesznek....Hali
Hallottam valami infot es gondoltam bedobom ide a kerdest.
Igaz-e, hogy a Kona nem fog kiadni ezutan csak 18"-nal kisebb meretu vazakat? Vagy ez h****seg?
Esetleg csak bizonyos tipusokra ervenyes? (full suspension pl)
Írta 2005. november 13. - 21:45
Visszatérve a Scrap-hez nagyon jó kis gép és ha figyelitek az akciókat akkor hozzájuthattok 160 ért, szerintem megéri..
Fõleg hogy ma voltam venni egyet és nem volt Marzo Dirt Jam Pro ami kéne bele így hát tettek bele egy Drop Off ot:D 159.900HUF ért egészen megérte:)
Írta 2005. november 12. - 19:19
De ha figyeltel akkor ez kerdes volt nem allitas.
Viszont ha komolyan fel akarod csavarni a szonyeget, kikerdezhetem o honnan szedte ezt az "alaphulyeseget"
Írta 2005. november 12. - 19:16
titok, hogy honann jött az info?
egyik barátom hallotta, hogy egy srác mesélte, hogy tervezik elmesélni másnak, hogy ezentúl így lesz?
edit: tudom, hogy kérdés volt, válaszoltam is, nem ?!
Írta 2005. november 12. - 19:15
Hallottam valami infot es gondoltam bedobom ide a kerdest.
Igaz-e, hogy a Kona nem fog kiadni ezutan csak 18"-nal kisebb meretu vazakat? Vagy ez h****seg?
Esetleg csak bizonyos tipusokra ervenyes? (full suspension pl)
Írta 2005. november 01. - 20:22
billike b+ legalább a szemedet kinyitni tanuld má meg, meg egy kicsit olvasni....a suff 2-4 egy gyengébben felszerelt stuff? meg a váza is másmiylen:)
a cowan és a többi dj (shred.scrap,stuff) között mi a külömség hogy duplájába kerül?
mert én a szinén kívül nem láttam semmit!
különbség amúgy
most mars vissza a kona oldalra olvasgass, és ha még mindig nem látod a különbséget....akkor menjél biciklizni....